Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Gecenin bir yarisi yaziyorum bu yaziyi size arkadaslar. Selcan ne hallerde bir bilseniz bebek bir geldi pir geldi. Cok rahatsizim arkadaslar butun tatil boyunca yattim hala yatiyorum. Bir gun kendimi iyihissetsem 3 gun pert oluyorum. Mide bulantisi halsizlik hat safhada butun gun nerdesye hic bir sey yiyemiyorum nelerden tiksinmedim ki :(

Bunlarla ugrasirken birde bebek cok korkuttu bizi gecen hafta cumartesi hafif kanama oldu yuregim agzima geldi cok agladim cok sukur devami gelmedi. Ve iki gun sonra kalp atislarini gorduk Allahima binlerce sukurker olsun. 22 ocakta tekrar rabdevu verildi. Gelelim bu hafta bu kadar zorluklar arasinda dudagimda ucuk cikti bebek 8 haftayi gectigi icin bebege zarar vermez dediler tam onu atlattim derken de bu sefer cok kotu ishal oldum. Zaten dogru durust yiyip icemezken birde ishal cikti. Mumkun oldugunca su ic dediler zaten sudan baska birsey girmiyor icime . Daha kahvalti kelimesini duyunca midem agzima geliyor . Bugun yine hic kalkmadan yattim yani arkadaslar ofise gidemedim bu aralar calisabilecegimi hic sanmiyorum.

Iste boyle arkadaslar zor bi hamilelik baslangici oldu ama her midem bulandiginda ve diger belirtilerde seviniyorum bebegim benimle diye ve surekli dua ediyorum hem kendime hem sizlere Rabbim kabul eder insallah.

Kendinize iyi bakin Allaha emanet olun hepinizi kocaman opuyorum.

günaydın selcanımmmmm :))))

ben senin o mideni bulantıran küçük eşşekii yerim öperimmmmmm allahım sana bağışlasınnnn rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallahhhhh....

olsun selcanım dayan arkadasım iyi olcak 3 ayı atlat normale dönücen bitanem :)))))

çok güzel olucak herşey inşallahhhhhhh :))))

seni çok seviyoruzzzzz çok öptümmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar çoook mutluyum çoook... eşim akşam 2. bir deneme için hazırlık yap, kendini hazırla, tekrar deneyeceğiz dedi.... o kadar heyecanlandım ve mutlu oldum ki migrenim tuttu.:)) şimdi sırada hastane arayışı var. Eşimden allah razı olsun... Sizden de allah razı olsun... dualarınızında etkisi var bunda biliyorum... akşam yazacaktım ama ((eşim) gülerek şimdi sen hemen yazarsın pembe sayfalara demesine rağmen ) başımın ağrısından bilgisayarı bile açamadım. çok mutluyum çooooook...

hepinizi çok öpüyorum... çççoooookkkkk

canımmmmmmmmmmm çok şükür çok şükür canım benim bak ne dedim sana olucak inşallah eşin müsade edicek dedim rabbim dualarımızı kabul etti çok şükürrr

olucak güzbaharım bak gör bu sefer herşey yolunda gidecek lütfen iyi araştır rabbim doğru yeri seçmene yar ve yardımcı olsun inşallahhhhhh

günaydın herkese!

acmilacım çok üzüldüm. keşke elimizden birşey gelse.. Stresten erken olduğu belli canım.. Belki de yaptığın kürle vücudun kendini yeniliyordur..Üzülme canım sen şimdi marta kadar ordaysan eğer kürlerine devam et. Sen yine martta gel eğer adetinin ortasında falan olursa da dr.unla telefonlaşırsın bu arada. Varya zaten kullanılan ilaçlar belli olmadı o ilaçları orada almaya başlarsın geldiğinde dr bakar ve çatlatma iğnesini o gün vurulmuş olursunuz kimbilir..sonrada opu.. transfer..bebek.. :)

İnanki ben de bugün kara kara düşünüyorum yarın için izin almam lazım. nasıl söyliycem diye...cumartesi gece mens oldum. .....(şimdi hastaneden aradılar.. az önce aramıştım geri döndüler yani... yarın için randevumu aldım......).....

Güzbaharcım aslında ben dr.umu sevdim herşey nasip kısmet işi...Olursa onda da olur diğer dr.larda da.. tabii ki dr ve hastane kalitesi de önemli...İyi bir hastane seçtiğimizi düşünüyorum ama tabi şu transferden sonra hemen ayağa kaldırma işleri biraz can sıkıcı...Fakat yatmak veya ayağa kalkmak arasında bilimsel olarak bir fark yokmuş diye birşey de diyemiyoruz işte....Herneyse planım şu: cem bey de 3. de olmazsa şişli memorial semra hanım... yine birkaç kere ona gideriz... Ya da Bahçeci...

Aslında ben şunu anladım kızlar biz böyle plan mlan yapıyoruz ya ! çoğu zaman sanki Allah bizi uyarıyor.. bizim planımız değil Allahın planı geçerli olan diye...Buna kesinkes inanıyorum...Birkaç sene önce plan yaptım bebek için..uyguladım.. tabi o sıralar daha gençmişim meğer hemen tuttu..KİMYASALdı tabi.. yani ben daha adetime günler varken testler yaptım.. çıktı.. hah dedim işte bu bak oldu!

canım benim, en iyisini tabiki sen bilirsin... ben geçmişte tam da o sayfaları okuyunca bayağı tedirgin oldum ondan söyledim.. :))) sonuna kadar haklısın verecekse allah verecek, dr.ler sadece aracı canım, bundan şüphem yok... aslında senin doktorunu geçen hafta adapazarında gittiğim bir dr. de tavsiye etti. hatta tedaviye başlarsam yumurta takibini onun burada yapabileceğini opu ve transferin cem bey tarafından senin hastanede yapılabileceğini söyleyerek bana seçenek sundu.

allah bu gün işini rast getirsin, yeni tedavin sana bebişini getirsin ve senin için hayırlı olsun inşallah... bir an önce bize güzel haberleri ver arkadaşım... çookkk öptüm sevgi ve dua ile kal...

.... Sonra mens oldum tekrar kan testi yaptım..rakam düşmüş!... Allah bana resmen çartptı...Bir süre sonra yine planladım bu sefer olduydu.. kalp atışını bile gördüktü ama sonra öldü..ve kürtaj..:( O zamanlar anladım bu işler benim hesabımla kitabımla olmuyor Allah isterse oluyor diye...Kimbilir belki o zamanda benim tüpün biri tıkandı...Geçen sene rahim filmimde tıkalıydı.. Şimdi ne durumda onu bile bilmiyorum...Ama Allah biliyorya neredeyse 5 sene falan oldu ben o zaman yaş faktörünün benim için de önemli olduğunu bilmiyordum.. Yani işin plandan öte fazla çabalamadığımı şimdi anlıyorum.. Aklım başıma beş sene sonra geldi.. Yani o sıralarda tüp bebek falan düşünmedim.. Ya da normal yolla olsun diye her ay ovulasyon takip etmeyi de...Sadece iki plan tamam olacak sandım.. Olmayınca da işin peşine düşmedim acele etmedim..Zaten hamile kalabiliyorum yaşım ileri ama hala adet görüyorum yanılgısına düştüm yine..... Meğerse adet olmak herşey demek değilmiş.....Şimdi ise ben yapabileceğimi yapayım da gerisi ALLAH a KALMIŞ DİYORUz.. Allah isterse verecek.. Olmazsa o da Allahtan diyeceğiz...Allahım hepimiz için hayırlısını versin...

aminnnn arkadaşım... ben inanıyorum ki biz bu yaşadıklarımızla imtihan oluyoruz... ne yaşayacağımızı rabbim zaten biliyor... bize isteten de , çaba gösterden de, aklımıza getiren de hep o.. senin beş sene beklemen ve sonra peşine düşmen de nasip işi... anı gelince yaşıyoruz herşeyi... ve dediğin gibi Allah isterse verecek, biz sadece dua edeceğiz... Allah inşallah dualarımız kabul eder...

canımmmmmmmmmmm çok şükür çok şükür canım benim bak ne dedim sana olucak inşallah eşin müsade edicek dedim rabbim dualarımızı kabul etti çok şükürrr

olucak güzbaharım bak gör bu sefer herşey yolunda gidecek lütfen iyi araştır rabbim doğru yeri seçmene yar ve yardımcı olsun inşallahhhhhh

amiiinn arkadaşım o kadar mutluyum ki... bu sefer mutluluktan ağlayacaktım ama migren tuttu... kıpırdayamadım bile...

allah razı olsun hepimizden, hadi doğur kızları peşinden oğlum gelecek alacağız senin kızı:46::46::46::46::46::46:

Güzbaharcım okuduğun duaları Allah kabul etsin.. Ensuece kıldığın namazları okuduğun duaları Allah kabul etsin canım..Kızlar hepinizin dualarını Allah kabul etsin...Güzbaharcım kızın için de geçmiş olsun canım canım..Bebeğiniz olana kadar kızınıza da birşey söylemezsiniz artık sonra da aa oluverdi dersiniz bilmiyorum .. Hele bi o günler gelsin de!....

İNşallah arkadaşım,,, vallahi hepimizin adını tek tek söylüyorum... bi de eşim kabul edince öyle bir rahatladım ki akşam bile migren falan demeden okumaya devam ettim...

amiinnnnn arkadaşım.. dualarımız kabul olur ve hep birlikte inşallah :49::49::49::49: oluruz ... tutkucum sen neler yapıyosun şu an, tedavi oluyor musun.. ne olur kusura bakma geçmişi de okuyorum ya karıştı tedavi safhaları ( son 100 sayfam kaldı artık biticek inşallah o da ) sevgi ve dua ile kal arkadaşım...

Ben regl olmayı bekliyorum.Eğer uygun olursa bu ay tedaviye başlayacağım.İzmir irenbe de son kez denemek istiyorum.
Allah yardımcımız olsun.

Sevgiler,

hadi kalkın güzel bir hafta yaşayalım...
ensuece sen tedavini Aret bey'de yaptıracaktın değilmi, memnun musun ondan...

canım ya inan memnunmuyum hiç bilmilyorum ben 6. tedavi için bir defa gittim ön görüşme yaptım bana çok güven verdi ve açık sözlü konuştu durumunuz oldukça kötü dedi muayene etti.. şubatta tedaviye başlayacağım ozaman merkezdende doktordanda memnun kalacakmıyım belki anlarım... geçmiş kötü tecrübelerden sonra hiçbir doktor hakkında bir şey diyemiyorum ilk gittiğimizde hepsi iyi oluyor:))

doğru söylüyorsun arkadaşım... ben de başta memnundum ama sonra araştırıp bazı eksiklikleri farkedince kafam karıştı... akşam eşim ara hastaneyi bilgilendir deyince, ben orada yaptırmak istemiyorum dedim... şimdi arayışa girdim çok şükür.. ben bakçeci mustafa bey diye düşünüyorum sen de orada tedavi görmüşsün, memnun kaldın mı canım onlardan... hem ben bir iki ay bekleyeceğim vücudum dinlensin, tedavide kilo aldım onu vereyim... kendime bir program yapayım istiyorum..

sizin fikirlerinize göre bir yol alırım inşallah... senin de bu tedavin inşallah sana sağlıklı bebeğini getirir canım.. dua ve sevgi ile kal...

Ben regl olmayı bekliyorum.Eğer uygun olursa bu ay tedaviye başlayacağım.İzmir irenbe de son kez denemek istiyorum.
Allah yardımcımız olsun.

Sevgiler,

İnşallah Allah yüzünü güldürür ve bu kez bebeiğini kucağına alırsın canım... Tedavine güzelce başlar ve bebişle sonlandırırsın.. 2014 bizim yılımız olur... Allah istemesseydi biz burada bile buluşamazdık... burada oluşan sinerji bize bebeklerimizi getirsin... Allah yardımcımız olsun... sevgi ve dua ile kal arkadaşım...:))

arkadaşlar ilk kez rapor almaya karar vermiştim Süleymaniyede 1 aydır evrakları toparlıyordum bugün heyet raporu için herşeyi teslim ettim, haftaya çarşamba gel kabul edilmişmi sonucu öğren dediler.. tup kabul edilirse alacağım, aşılama falan derlerse kabul etmeyip bırakacağım... devlet hastaneleri ile uğraşmak çok sıkıntılı oluyormuş...

Allah gönlüne göre versin canım... bu yaşadığın süreçten sonra aşılama vermezler sanırım... inşallah tüp raporunu alıp yoluna devam edersin arkadaşım...

allah razı olsun senden ...... canım arkadaşımmmmm ben şimdi çıkardım bu yazıyı ama anlamadım nasıl yapıcam biraz kafa karısık tekrar okuyup bende yapıcam inşallahhhhhhh

canım aslında karışık değil,

1. Her gün sabahları ve akşamları yetmiş defa “Subhanellah”, on defa “Esteğfirullah”, tekrar dokuz defa “Subhanellah” ve onuncusu olarak da bir defa “Esteğfirullah” söyle. (gerisini yazmayacaktım ama kimisi hadis olduğu için ümidimizi arttırır dedim.. ondan ekledim .)

2. *FE İN TEVELLEV FE KUL HASBİYELLAHÜ LA İLAHE İLLA HÜVE ALEYHİ TEVEKKELTÜ VE HÜVE RABBÜL ARŞİL AZİYM....
Yukardaki ayeti bir cumartesi güni 1900 defa oku. (ben cumartesi günü hepimiz için okudum, ama istersen bu cumartesi sende oku.)

3. Aşağıdaki ayetlere istinaden hergün 1000 adet estağfirullah çekmeye çalışıyorum...

71/NÛH-10: Fe kul tustagfırû rabbekum innehu kâne gaffârâ(gaffâran).
(Nuh A.S) ve dedim ki: “Artık Rabbinizden mağfiret dilediğinizi söyleyin. Muhakkak ki O; Gaffar'dır (mağfiret edendir).”

71/NÛH-11: Yursilis semâe aleykum midrârâ(midrâren).
Üzerinize bol yağmurlu olarak semayı göndersin.

71/NÛH-12: Ve yumdidkum biemvâlin ve benîne ve yec’al lekum cennâtin ve yec’al lekum enhârâ(enhâren).
Ve size mal ve erkek çocuklar (vererek) yardım etsin. Ve sizin için cennetler (verimli bahçeler) yapsın ve sizin için nehirler akıtsın.

4. Aşağıdaki ayetleri de aklıma geldikçe zikir gibi sürekli söylüyorum arkadaşım... Allah inşallah kabul eder...

Vellezine yekulune rabbena heb lena min ezvacina ve zurriyyatina kurrete a’yunin vec’alna lil muttekine imama(Furkan/74) (Ve o kullar: Rabbimiz!Bize gözümüzü aydınlatacak eşler ve zürriyetler bağışla ve bizi takva sahiplerine önder kıl derler)

Rabbi hebli milledunke zurriyeten tayyibeten inneke semiud dua(Al'i İmran/38)(Orada Zekeriyya,Rabbine dua etti:"Rabbim!Bana katından hayırlı bir nesil ver.Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" dedi)

"Allahümmec alnî min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutîaten." = "Allah'ım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle."

5. Hergün 1 yasin ve 1 meryem süresi okuyorum...

bunlar benim yapmaya çalıştıklarım... ve hepimiz için sonunda duaediyorum... bunlarla olacak inanıyorum... hepimiz :49::49::49: olacağız..

güzbaharım yeni geldim doktordan :))))

herşey yolunda çok şükürrrrrr bugün son kez 3 iğne ler vurulacakkkk ve yarın saat 10.30 da çatlatma iğnesiiii veeeee perşembe günü sabah 10 da yumişler toplanacakkkkk :))))

elhamdüllahhhh rabbimeee herşey yolunda gider inşallaahhhhhhhh amin

bende hepinizi çok ama çok seviyorummmmmmmmmmm

canım dr.u en son görmüşün harika haberler ya... sabah 10.30 da mı çatlatma iğnen... perşembe günü harika haberler alacağız senden... herşey yolunda gidecek sen yeter ki huzurlu ol.... 2014 ilk :49::49::49::49: sen olacaksın rabbimin izniyle... hepimizi aynatacaksın... .:64::64::64::64: çoook çook seviyorum herkesi arkadaşım bende... iyi ki varsınız..

güzel annelerrrrr ben şimdi geldim doktordan herşey yolunda çok şükürrrrrrr

bu akşam son kez 3 iğne ve salı günü akşam 10:30 da çatlatma iğnesi olucammmmmmm ve perşembe günü yumişlerim toplanacakkkkkkkkkk ve kızlar gelsin :)))))

bende doktordan çıktım ve gittim saçlarıma dip boyası yaptımmmmm eeee kızlar gelince epey bir süre boya yok :)))) inşallahhhhhh

hepiminizi çokkkkkkkkkkkkk seviyorummmm ve çok öpüyorummmmmmmmmmmmm

boyada harika olmuştur yakışmıştır güzel arkadaşıma.... ben de bir dişçiye gideyim diyorum ve tabi sırasıyla boya işleri...

amiiinn arkadaşım o kadar mutluyum ki... bu sefer mutluluktan ağlayacaktım ama migren tuttu... kıpırdayamadım bile...

allah razı olsun hepimizden, hadi doğur kızları peşinden oğlum gelecek alacağız senin kızı:46::46::46::46::46::46:

süper olur vallahiiiiiii :))))))

kızlarım senindir .................................. :46: :46: :46:

ağlamaaaa hiç hiçbirimiz ağlamayalımmmmm rabbim güldürsün hepimizin yüzünü aminnnnnnnnnnnnnnnnn

İnşallah Allah yüzünü güldürür ve bu kez bebeiğini kucağına alırsın canım... Tedavine güzelce başlar ve bebişle sonlandırırsın.. 2014 bizim yılımız olur... Allah istemesseydi biz burada bile buluşamazdık... burada oluşan sinerji bize bebeklerimizi getirsin... Allah yardımcımız olsun... sevgi ve dua ile kal arkadaşım...:))

Amin arkadaşım.İyi dileklerin için çok teşekkür ederim.

Allah hepimizin dualarını kabul eder inş.

Sevgilerimle,

Allah yardımcımız olsun.

Sevgiler,

tutkum arkadasımmmm tedavin hayırlı olur inşallahhhh rabbim varımızla yoğumuzla yaptığımz bu tedavilerin bu emeklerin bebeklerini peygamber efendimizin hatırına nasip eder inşallah hepimize :)))))))

cmasımmmm canım benim inşallah arkadasım rabbim peygamber efendimizin hatrına bizlerin kucaklarını boş bırakmasın sağlıkla çocuklarımız olsun aminnnnnn

yarın lütfen bizi bilgilendir inşallah iyi olucak allahın izniyle :)))) yok kist mist unutttt güzel şeyler gönderrrrr çok güzel olıcak inşallahhhhh çok öptümmmmm :)))))

amiiinnnnnn arkadaşım... cmascım da harika haberler getirsin bize... 2014ün 2. anne adayı o olacak inşallah.....

amin canım benimmmmm :)))

rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallahhhhh gönlümde 2 güzel kız var inşallah olur :)))) çok sağolun hepiniz allah razı olsun hepinizden :)))))

Ben de ikiz istiyorum. 2 kız veya bir kız bir erkek, 2 erkek te olur...Aslında üçüz de olur...dördüz de!...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::55::55::55::55:

ben de ikiz istiyorum, bir kız bir erkek... içimden geldi ne biliiiimmmmm

Allah razi olsun canim bende transfer olduğum ay bu duayi hergun okuyodum rabbim dualarini kabul etsin inşallah

Aminnn arkadaşım, bak sana vesile oldu belki... inşallah şimdi de hepimize vesile olur....
Ben suan tedavi görmüyorum. Sadece selacnin cuha cicegi kapsulunu iciorum.
yumoş kalitesi için miydi bu kapsüller canım...

cmasımmmm inşallah :))))

mirandammmm canımmmm hepimize rabbim tez zamanda sağlıkla nasip eder inşallahhhhh görün bakın 2014 ve başlıyorrrr hamile bereketi allahın izniyle :))))))

aaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn

canım aslında karışık değil,

1. Her gün sabahları ve akşamları yetmiş defa “Subhanellah”, on defa “Esteğfirullah”, tekrar dokuz defa “Subhanellah” ve onuncusu olarak da bir defa “Esteğfirullah” söyle. (gerisini yazmayacaktım ama kimisi hadis olduğu için ümidimizi arttırır dedim.. ondan ekledim .)

2. *FE İN TEVELLEV FE KUL HASBİYELLAHÜ LA İLAHE İLLA HÜVE ALEYHİ TEVEKKELTÜ VE HÜVE RABBÜL ARŞİL AZİYM....
Yukardaki ayeti bir cumartesi güni 1900 defa oku. (ben cumartesi günü hepimiz için okudum, ama istersen bu cumartesi sende oku.)

3. Aşağıdaki ayetlere istinaden hergün 1000 adet estağfirullah çekmeye çalışıyorum...

71/NÛH-10: Fe kul tustagfırû rabbekum innehu kâne gaffârâ(gaffâran).
(Nuh A.S) ve dedim ki: “Artık Rabbinizden mağfiret dilediğinizi söyleyin. Muhakkak ki O; Gaffar'dır (mağfiret edendir).”

71/NÛH-11: Yursilis semâe aleykum midrârâ(midrâren).
Üzerinize bol yağmurlu olarak semayı göndersin.

71/NÛH-12: Ve yumdidkum biemvâlin ve benîne ve yec’al lekum cennâtin ve yec’al lekum enhârâ(enhâren).
Ve size mal ve erkek çocuklar (vererek) yardım etsin. Ve sizin için cennetler (verimli bahçeler) yapsın ve sizin için nehirler akıtsın.

4. Aşağıdaki ayetleri de aklıma geldikçe zikir gibi sürekli söylüyorum arkadaşım... Allah inşallah kabul eder...

Vellezine yekulune rabbena heb lena min ezvacina ve zurriyyatina kurrete a’yunin vec’alna lil muttekine imama(Furkan/74) (Ve o kullar: Rabbimiz!Bize gözümüzü aydınlatacak eşler ve zürriyetler bağışla ve bizi takva sahiplerine önder kıl derler)

Rabbi hebli milledunke zurriyeten tayyibeten inneke semiud dua(Al'i İmran/38)(Orada Zekeriyya,Rabbine dua etti:"Rabbim!Bana katından hayırlı bir nesil ver.Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" dedi)

"Allahümmec alnî min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutîaten." = "Allah'ım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle."

5. Hergün 1 yasin ve 1 meryem süresi okuyorum...

bunlar benim yapmaya çalıştıklarım... ve hepimiz için sonunda duaediyorum... bunlarla olacak inanıyorum... hepimiz :49::49::49: olacağız..

allah razı olsun sebep oldun bu duaları da okuycam :))) bu cumartesi okuycam inşallah pgt den pazar günü temiz haberler gelir rabbim izniyle

allah razı olsun hepinizdennnnnnnnn çok heyecanlıyım çokkkkkkkkkkkk allah yar ve yardımcımız olsun inşallahhhhhh

canım dr.u en son görmüşün harika haberler ya... sabah 10.30 da mı çatlatma iğnen... perşembe günü harika haberler alacağız senden... herşey yolunda gidecek sen yeter ki huzurlu ol.... 2014 ilk :49::49::49::49: sen olacaksın rabbimin izniyle... hepimizi aynatacaksın... .:64::64::64::64: çoook çook seviyorum herkesi arkadaşım bende... iyi ki varsınız..

rabbimin izniyle bak görün 2014 ün en bereketli topiği biz olucaz.... geliyor bizim bebişlerimizzzzzz çok özlediler annelerini çok sabırsızlar artıkkkkk :)

isteyen herkeseeeee rabbim nasip etsin evlat sahibi olmayı hayırlı salih evlatlar nasip etsin aminnnnnnnnnn

Back