Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

boyada harika olmuştur yakışmıştır güzel arkadaşıma.... ben de bir dişçiye gideyim diyorum ve tabi sırasıyla boya işleri...

vallahi iyi oldu beyazlar malesef hemen çıkıyorrrrrr ...........

evet arkadasımmmmmmm dişçiye git, boya ,lazer, cilt bakım ve ne varsa bitir işlerini bebişler gelince çok zor olucakkkkkkkkk bizlere hep onlarla uğrasıcaz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

süper olur vallahiiiiiii :))))))

kızlarım senindir ..................................

aldım gitti arkadaşım.... :46

ağlamaaaa hiç hiçbirimiz ağlamayalımmmmm rabbim güldürsün hepimizin yüzünü aminnnnnnnnnnnnnnnnn

kız bu kez mutluluktannnnnnnnn... ben içim acıdı ağladım, şimdiiiii uçuyorum ağlıyorummm....

Amin arkadaşım.İyi dileklerin için çok teşekkür ederim.

Allah hepimizin dualarını kabul eder inş.

Sevgilerimle,

İnşallah arkadaşım... Elif, cmas ve sen sırasıyla bize güzel haberleri vereceksiniz bu sefer.....

tutkum arkadasımmmm tedavin hayırlı olur inşallahhhh rabbim varımızla yoğumuzla yaptığımz bu tedavilerin bu emeklerin bebeklerini peygamber efendimizin hatırına nasip eder inşallah hepimize :)))))))

ammmmiiiiinnnn

inşallah arkadaşımmm....hep beraber okuyalım, rabbimde görüp bizi müjdeler inşallah... pgt den de güzel haber gelecek sen merak etme... ben de sizler için çoook heyecanlıyım....

Bende seni merak ediyordum.tatilin bitti pazartesi ise gelecektin yazar diye bekledim. az kaldi canim mide bulantilarinin gecmesine, az daha dayan diger gebeliginde ikizlerde aynimiydi bu kadar etkilemismiydi? kanama bir defa olmus cok önemseme zaten bebeginin kalp atislarinini duymussun. hic strese girme iside bosver gerekirse, rapor almaya calis bir iki hafta sonra birseyin kalmaz 22 ocakta bize yaz seni merak etmeyeleim öpüyorum seni

Cok sevindim senin adina yanliz sunu söylemeden edemeyecegim, esine minnettar olman iyide senin en dogal hakkin anne olmak, anne olmayi ne kadar istedigini bildigi icin, seni bu kadar yormasida dogru degildi zaten migren cok kötü olmali gecmis olsun.bahceciye ummu gidiyor ona soralim seni aydinlatacaktir. dilerim bu denemende ikiz bebeklerini saglikla kucagina alirsin.

evetttt hemen randevularımı ayarlamalıyımmmm...bir de kiko vermem lazım,, en azından beş kilo, zumba mı yapsam kiii...

Canim seni takipteyim persembe günü opu olacaksin. sonrada transfer olacak az kaldi güzel haberler almaya, hadi artik ocak ayi bitmeden biriniz hamileyim yazin topigede.. bizim umutlarimiz biraz daha yesersin. 2014 yili bitmeden topikte hamile olmayan kalmasin.

sağolsasın arkadaşım... ammiiin amiiinn amiiin... allah razı olsun, eşim konusunda haklısın ama ben onu çok seviyorum, çok arada kaldı ve çok şey yaşadı o yüzden ona çok kızamıyorum, bir de ben böyleyim kimseye kızamam... kin tutamam... iyi bir şey mi bilmiyorum ama değişemiyorum... aslında değişmekte istemiyorum...

migren gerçekten kötü; üzülsem de sevinsem kötü, bir anda tüm dengemi bozuyor, kaç kez tedavi gördüm ancak bu kadar... eskiden daha kötüydüm.. şimdi çok şükür...

ümmüye sordum dün de biraz bilgi vermiş sağolsun, hem lejena da bahçecide tedavi görmüş, sanki kafam oraya daha çok yatıyor... bir kaç yerle görüşeceğim artık...

inşallah sen sıraları bozar mayısa kadar kendiliğinden bebeğine kavuşursun... normal olsa sıkıntı olmaz değil mi...

Yeni okudum pgt yaptiracakmisin. pazar günü sonucu bildirecekler demissin. ayni merkezmi yapiyor farkli bir yeremi gidiyor yumurtalarin. sanirim pgt yaptiranlar daha sonra aminyosentez onu yaptirmiyorlar.hayirli olsun arkadasim.

sen de sende sende....

evetttt hemen randevularımı ayarlamalıyımmmm...bir de kiko vermem lazım,, en azından beş kilo, zumba mı yapsam kiii...

ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhh bende de ne kilolar var bir bilsennnnnn tam tamına üstümde 13 kilo varrrrrr 2013 nisandan beri tedavi ilaç ilaç iğneeeeee ne olucak birde hamilelikkkkkk şahdım şahmazzz oldummmmmmmmmmmmmmmm

Istanbulda cok iyi merkezler var diye okuyorum.puffy arkadasimizda mémorial orada tedavi olmustu. onuda düsünebilirsin.yok canim sirayi bozmam mümkün degil, mayisa kadar hamile olmamam lazim, hamile olmayi isterken aylardir korunuyorum.doktor tamam dedigi ayda korunmayi birakacagim.sira sizlerde sizlerden gelen hamileyim haberide mutlu edecek beni.

kızlar bugün tekrar bu aylık sürecim başlamıştır..vatana millete hayırlı olsun!

sabah akşam klomen ve 225 mg menapur(ben de menagon var bu yüzden 225 menagon)

ctesi tekrar kontrole gitçem..

canım duovammmm inşallahhhhhh evet çok heyecanlıyım çokkkkk neler olucak inşallah rabbim hayrılı günler sağlıklı bebekler nasip etsin hepimizeeeeeeeeeeee

geliyor benim kızlarrrrr

canim ben Kosuyolu Bahcici Umut Tupde dort kez tedavi oldum.. cok iyi niyetli davrandim her negatife ragmen doktoru asla suclamadim yine gittim.. embriyo kalitesi ve farkli konukarda cok yalanlar soylediler anlatsam kitap olur onca negatife ragmen hic rahim filmi istemediler.. vsss tonla sey var yani.. dis gebelikte hastanenin umrunda bile olmadim.. 15 gunde 13 defa parayla yaptirdigim beta hcg den sonra dort kez tedavi oldugum 20.000 tl harcadigim hastanede doktorum su anda ic kanama geciriyor olabilirsin diyor ama once 30 tl para yatir kanini alalim diyor.. cok agrim var kan alinsin sonra asagi inip yatiracagim dedigimde hemsire kabul etti ama doktorum hemen bunu kabul edemeyiz dedi..Suleyman Tosun... 30 tl pesinde olsam zaten 13 defa yaptirmazdim ve kac yillik hastayim sanki bir yere kaciyorum.. doktorun tutumundan dolayi o uzuntu ile ciktim eve yakin bir yerde 80 tl ye yaptirdim..tonla sacmaliklar yasadim bu sadece maddi olaniydi... hatali tedavileri yuzunden kist olustu... baska careniz yok diyerek Murat Berksoya yonlendirdiler birde oraya 10.000 tl harcadim..

sen Fulyadaki Bahcecide tedavi olacaksin belkide orasi cok farklidir hayatim ben oraya hic gitmedim.. ama orasi hakkinda olumsuz birsey duymadim...

ben artik soyle dusunuyorum bu unlu doktorlarin hepsi gercekten profesyonel ama hangi tedavileri hangi kiside iyi sonuc verecek kendileride cogu zaman bilemiyorlar..

[
İnşallah bir daha sıkıntı yaşamazsın..Gerçekten zor! Ne diyeceğimi bilemedim. İnşallah bunlar son olkur ve bu sefer bebişlerini kucağına alırsın. Amin!

Canım merak ettim neden iç kanama geçiriyor olabilirsin demişti o zaman dr.? Tedavinin hangi aşamasındaydın da ne oldu ki?

Bir de şunu merak ettim 15 gün içinde neden 13 kere bhcg testi yaptırdın? Bhcg yi yaptırmaya kaçıncı gün başladın kaçıncı güne kadar yaptın? neden?

Şu Murat Berksoy olayı da gerçekten araştırmaya değer.. Şimdi internete girip bakacağım. Nedi,r yaptıkları? Bizim umutlarımızı bize mi pazarlıyorlar?!!!

Güzbahar canımmmm senin adına çook mutlu oldum.. Cumartesi ettiğin dualar bak yavaş yavaş karşılık buluyor... Hemen seni telden aramak istedim ama ben bu sabah dr.a giderken aceleyle tel.i evde bıraktım farkedince de geri dönmedik geç kalmayalım diye...

İnşallah canım Allah sizin için en hayırlı olan dr.u karşınıza çıkartır....Bu arada yavaş yavaş arada ''çoüğu kimse ilk denemede pozitif olmuyormuş illaki birkaç kere deneme sonucunda oluyormuş '' gibi cümleler de kurmayı ihmal etme canım...Tabii herşeyden önce İnşallah ikinci denemen başarıyla sonuçlanır da bebeklerinize kavuşursunuz tabii!!

Sevgilerimle..

Elifçim inşallah pgt den hayırlı ahberler alırız canım.. opun ve transferin inşallah çok başarılı olur.. Heyecanla bekliyorum..

Tutkucum senin de tedavin hayıorlı olsun canım... Hadi bakalım gerçekten de tam gaz başladık! İnşallah sonuçlarımız burada hepimizin yüzünü güldürür.

Selcancım geçmiş olsun canım. Bebişin kalp atışlarını görmene çok sevindim.. Gerçekten de merakla senden bu haberi bekliyordum..Kanama bir daha olmasın inşallah... Yat dinlen yorma kendini.. sevmediğin yiyeceklere kendini zorlama bari sadece sevdiğin yiyeceklere yönel bu sıralar belki toparlarsın... Bir de bu strese girme diye diyorum... Kendine çok dikkat et canım...İşe de gitme eğer izin alabilirsen! 22 ocaktan sonra başlarsın...

Canım çok sevindim seni takip ediyorum inşallah Rabbim hayırlı evlatlar nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…