- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 50
- Konu Sahibi akideciknane
- #69.041
Çok teşekkür ederim, bu yazışma o kadar çok moral oldu ki. ♥
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim, bu yazışma o kadar çok moral oldu ki. ♥
Omega 3 olarak hangisini kullandınoz acaba birsürü çeşidi vardaTeşekkür ederim burda bir bayan arkadaş vardı vitaminleri onu dinleyerek kullandım bu ay. Bunlar Omega 3 folik asit aktif formda olan 800 mg Demir b12. Çoğunu SAN life den aldım. Onun dışında biraz komik gelebilir ama bir ebe nineye gittim değişik değişik yağları tamponla vajinama koydu sonra yoğun enfeksiyon yaşadım teyze yüzünden ve fitil kullandım ama o da neden olmuş olabilir. Belirtilere gelince hiç konduramadım ama kasık ağrılarım vardı ve meme ağrılarım oldu ve 2 kez de başım döndü tabiki hepinize nasip etsin allahım tez zamanda inşallah ☺☺
O nasıl bir şey ilk kez duyuyorumMerhaba arkadaslar
Bugun dondurulmus embriyo icin tedavim basladi gunluk 3 tane estrofem icmem gerekiyor 5 kasimda bir sonraki kontrolum var miyom haric bir sikinti gorunmuyor ve doktorum bu miyomlar gebelige engel degil dedi rahim film bir sene once cektirmistim rahimde bir problem yok ama taze transferim negatif sonuclandi yani bu yasda direk ilk denemede olacak diye ben de saf saf beklemistim neyse bu sefer doktorim isterseniz embriyo glue tavsiye ederim dedi suan piyasada bu durumde ek olarak yapilabilecek tek sey bu dedi ve 5 kasimda kararimiz vermek lazim fiyat 850tl dedi. Bu konuda tecrubesi olan var mi?
Arastirdigim kadar ile hyaluronic adinda bir asit varmis genel olarak implantasyon donemde rahimde olusuyormus . Embriyo glue bu asitden olusuyor ve embriyo transferden once 10-30dak bu asitin icinde bekletilip transfer yapiyormus (aslinda embryo yapistirmiyor mantik olarak ) ve ozellikle 39 yas ustu ve basarsiz implatasyon olan hastalarda dondurulmus embriyolar icin kullanilyormus yabanca sitelerde cok sayida bilgi var ama kullanan biri ciksa da tecrubesini paylassa guzel olur.O nasıl bir şey ilk kez duyuyorum
Öncelikle iyi geceler saat itibariyle.
Size nacizane bir tavsiye de bulunacağım. Eşinizde morfolojik bozukluk varmış sanırım. Sizde 40 yaşındasınız. Ben daha önce doktorumun da kullanmamı istemesiyle İMPRYL'i kullandım 3 ay ve sonrasında tüp bebek tedavisi yaptırmıştık. Bu tedavi sonucunda genetik incelemeye giden ve sağlıklı olarak gelen 1 tane sağlıklı embriyomuz oldu. Ancak benim çok çok çok ciddi rahim inceliği sorunum var. Bu sebeple tutunamadı embriyomuz. Endometriumum 5,5 mm'de kaldı maalesef.
İmpryl, gerek yumurta'da gerekse spermlerde DNA hasarını azaltmak için kullanılıyormuş. Bazı doktorlar da Gonamax veriyorlar. Bu her iki hapın içeriği aynı ancak dozajları farklı.
Eğer maddi imkanınız varsa ve doktorumun bana kullandırdığı bu hapı en az 3 ay kullanarak tüp bebek tedavisi yaptırmanızı tavsiye ederim. Tabi eşinizin de kullanması gerekir.
Benimki gibi rahim inceliğiniz yoksa eminim bu 2 haptan birini en az 3 ay kullanarak tedaviye başlarsanız iyi sonuç alırsınız diye düşünüyorum.
DR. Cem bey benim son 2,5 yıldır gittiğim doktorumdur. Sağolsun o da çok emek verdi bana. '' Rahminiz bu kadar ince olmasaydı şimdiye çoktan hamile kalırdınız'' dedi bana, ki ben bunu biliyordum. Maalesef Konya'daki bir tüp bebek merkezi doktorunun hatası ve yanlış teşhisi sonucunda bu durumu yaşıyorum. Yaşım şu an 44,5. Çok şükür hala yumurtam var. Sağlıklı embriyoyu da bulabiliyoruz ancak rahim inceliğim gerçekten çok kronik vaziyette. Çok çeşitli tedaviler yaptı doktorum ama rahim cevap vermiyor. İnatla kalınlaşmıyor.
Yani kısacası ben sizin benim gibi rahimsel bir inceliğiniz yoksa hamile kalacağınızı düşünüyorum. Dr. Cem bey'i tavsiye eder miyim, kesinlikle ederim. Ama öncesinde bu dediğim haplardan birini eşinizde kullanarak giderseniz daha iyi olacağını düşünüyorum.
Hayırlı haberleriniz olsun inşallah.
İlacı alıp kullanmaya başlayacağım. Başka destek olarak neler kullandıysanız yazabilirsiniz. Cem bey instagram da filan çok iyi reklamını yapıyor. Gerçekten başarılıda gözüküyor ama düşündükte Bursa dan İstanbula kış günlerinde devamlı gidip gelmem zor. Eşimde özel sektörde çalışıyor. İzin alması zor olcak diye Bursa da yaptırmayı düşünüyoruz. Öte yandan çocuk olsun veya olmasın sağlığımız iyi olsun. Birçok insan kanserle yada farklı kötü hastalıklarla mücadele etmeye çalışıyor.Hastaneler, yoğun bakımlar dolu. Şansımızı deniyoruz ama çocuk olmaması dünyanın sonu değil böyle düşünmek lazım. Allah beterinden korusun.Öncelikle iyi geceler saat itibariyle.
Size nacizane bir tavsiye de bulunacağım. Eşinizde morfolojik bozukluk varmış sanırım. Sizde 40 yaşındasınız. Ben daha önce doktorumun da kullanmamı istemesiyle İMPRYL'i kullandım 3 ay ve sonrasında tüp bebek tedavisi yaptırmıştık. Bu tedavi sonucunda genetik incelemeye giden ve sağlıklı olarak gelen 1 tane sağlıklı embriyomuz oldu. Ancak benim çok çok çok ciddi rahim inceliği sorunum var. Bu sebeple tutunamadı embriyomuz. Endometriumum 5,5 mm'de kaldı maalesef.
İmpryl, gerek yumurta'da gerekse spermlerde DNA hasarını azaltmak için kullanılıyormuş. Bazı doktorlar da Gonamax veriyorlar. Bu her iki hapın içeriği aynı ancak dozajları farklı.
Eğer maddi imkanınız varsa ve doktorumun bana kullandırdığı bu hapı en az 3 ay kullanarak tüp bebek tedavisi yaptırmanızı tavsiye ederim. Tabi eşinizin de kullanması gerekir.
Benimki gibi rahim inceliğiniz yoksa eminim bu 2 haptan birini en az 3 ay kullanarak tedaviye başlarsanız iyi sonuç alırsınız diye düşünüyorum.
DR. Cem bey benim son 2,5 yıldır gittiğim doktorumdur. Sağolsun o da çok emek verdi bana. '' Rahminiz bu kadar ince olmasaydı şimdiye çoktan hamile kalırdınız'' dedi bana, ki ben bunu biliyordum. Maalesef Konya'daki bir tüp bebek merkezi doktorunun hatası ve yanlış teşhisi sonucunda bu durumu yaşıyorum. Yaşım şu an 44,5. Çok şükür hala yumurtam var. Sağlıklı embriyoyu da bulabiliyoruz ancak rahim inceliğim gerçekten çok kronik vaziyette. Çok çeşitli tedaviler yaptı doktorum ama rahim cevap vermiyor. İnatla kalınlaşmıyor.
Yani kısacası ben sizin benim gibi rahimsel bir inceliğiniz yoksa hamile kalacağınızı düşünüyorum. Dr. Cem bey'i tavsiye eder miyim, kesinlikle ederim. Ama öncesinde bu dediğim haplardan birini eşinizde kullanarak giderseniz daha iyi olacağını düşünüyorum.
Hayırlı haberleriniz olsun inşallah.
Çok teşekkür ederim. Özel msj kapalıymış şimdi açtım. Bütün önerilerinizi not aldım ve fiyat araştırmaya başladım bile. Bir an önce alıp başlayacağım. Ben ilk denememde yoğun çalışıyordum hiç araştırma yapmadan yaptırmıştım. Şimdi farkediyorum ki değil takviye vitamin destek önermelerini, benim Amh, dhea filan bunlar benden istenmemiş bile. Gerçekten nasıl güveneceğiz bu doktorlara bilemiyorum.Merhaba ilk tedavin icin cok gecmis olsun.hastaneler doktorlar genelde hemen tedavi yapar ve sonuc bizim yaslarda negatif olabilir ilk tedavi icin.yumurta kalitesini bir kac ay vitamin ve ari sutü ile arttirmaniz cok onemli ve hastanede sagolsun bunu onermiş
-Ben doktorumun tavsiyesiyle solgarin olmak kosuluyla 1000 mg d vitamini,
-solgarin 950 mg. Omega 3u,
-bemix b12 ve b vitamini turevleri oluyor bunlardan gunde 1 sabah ve öglene paylastirmistim.
- Quenzum Q10 sabah aksam 1 100 mg. Dı
ayrica vucut tiktak ini sağlayan hormon olan melatonin gunde 1 gece yatmadan 1 saat once icilir.uyku yapar derin uyku verir.
-biesteron (bunu gunde 3 tane ve tek seferde icilir diye dr bana oyle vermisti) kullandim.
Biesteron melatonin ve quenzum q10 u baskent unv. Hastanesi tup bebek doktoru vermisti ve bekarken 41 yasta baslayip 43 yasa kadar ictim.
- ari sutu
-bal polen karisimi tedaviden 1 ay once icmeye baslayip havuz yontemi oldugundan 5 ay ictim.
Yukarida arkadasin yazdiği imperayl ve ari sutü aynı etkiyi sağliyor sanirim.buna gore karar verip vitamin alsan iyi olur.2 ay biter bitmez tedavi olabilecegini dusunuyorum.moralini yüksek tut basarilar sevgiler
Gecmisi biraz okuyabilirsin ben özelden yazacaktim.özelin görünmuyor.cunku bunlari hep burada yazdik.fazla ugrasma diye yazmak istedim
İlacı alıp kullanmaya başlayacağım. Başka destek olarak neler kullandıysanız yazabilirsiniz. Cem bey instagram da filan çok iyi reklamını yapıyor. Gerçekten başarılıda gözüküyor ama düşündükte Bursa dan İstanbula kış günlerinde devamlı gidip gelmem zor. Eşimde özel sektörde çalışıyor. İzin alması zor olcak diye Bursa da yaptırmayı düşünüyoruz. Öte yandan çocuk olsun veya olmasın sağlığımız iyi olsun. Birçok insan kanserle yada farklı kötü hastalıklarla mücadele etmeye çalışıyor.Hastaneler, yoğun bakımlar dolu. Şansımızı deniyoruz ama çocuk olmaması dünyanın sonu değil böyle düşünmek lazım. Allah beterinden korusun.
İlacı alıp kullanmaya başlayacağım. Başka destek olarak neler kullandıysanız yazabilirsiniz. Cem bey instagram da filan çok iyi reklamını yapıyor. Gerçekten başarılıda gözüküyor ama düşündükte Bursa dan İstanbula kış günlerinde devamlı gidip gelmem zor. Eşimde özel sektörde çalışıyor. İzin alması zor olcak diye Bursa da yaptırmayı düşünüyoruz. Öte yandan çocuk olsun veya olmasın sağlığımız iyi olsun. Birçok insan kanserle yada farklı kötü hastalıklarla mücadele etmeye çalışıyor.Hastaneler, yoğun bakımlar dolu. Şansımızı deniyoruz ama çocuk olmaması dünyanın sonu değil böyle düşünmek lazım. Allah beterinden korusun.
Bunu buraya yazmandaki amaç ne? Fikrini soran oldu muTeyzem 40 yaşından sonra hamile kaldı. Şu an çocuğu ile yaş farkından dolayı çok sıkıntı çekiyor.
Ne çok lüzumsuz insan var, ağzına sağlık canımBunu buraya yazmandaki amaç ne? Fikrini soran oldu mu
Canı sıkılmış herhaldeBunu buraya yazmandaki amaç ne? Fikrini soran oldu mu
Çok lüzumsuz bir yorum olmuş,o ileri yaş farkindan kaynaklanmiyordur hem kırk yaş gayette genç bir yasTeyzem 40 yaşından sonra hamile kaldı. Şu an çocuğu ile yaş farkından dolayı çok sıkıntı çekiyor.
Boşver canım onu saçma bir yorum olmuş teyzesi 25 inde de doğurmuş olsa aynı sorunu yaşayabilirdi sen nasılsın canım gelişmeler ne durumdaBunu buraya yazmandaki amaç ne? Fikrini soran oldu mu