Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadaşlar Merhaba yarın HSG filmi cekimim var.2 yila yakın cektirmedim. Ilk filmimde yapisiklik vardı işlem yapıldı.islem sonrasi tekrar cekilmemistim. Tuplerde tikaliydi açıldı.Yarin film sonrası başka bir doktorla görüşmeye gidip muayene olmam bir sıkıntı yaratır zarar verir mi
Biraz zor olabilir film üstü muayene...

Kizlar yazilariniz muhtesem, cok bilgi vermissiniz Vitaminler hakkinda, acaba Spermidin ile ilgili birseyler biliyormusunuz? Doktorunuz tavsiye ettimi? Benim doktorum bana D, B Kompleks, Omega 3, ve son olarakta Spermidin önerdi

Arkadaşlar Merhaba HSG filmimde "Sol kornu bolgesinde küçük,keskin konturlu bir dolum defekti görünmektedir.' yazıyor Sonuç kisminda"Sol kornu bölgesinde küçük sinesi" yazıyor bu konu hakkında fikriniz var mi.Onemli bir şey mi iki yıl önce yakisikliktan dolayı histeroskopi olmuş tüm.Hala mevcut gözüküyor.Negatif sonuçlarının sebebi olabilir mi

Arkadaşlar Merhaba HSG filmimde "Sol kornu bolgesinde küçük,keskin konturlu bir dolum defekti görünmektedir.' yazıyor Sonuç kisminda"Sol kornu bölgesinde küçük sinesi" yazıyor bu konu hakkında fikriniz var mi.Onemli bir şey mi iki yıl önce yakisikliktan dolayı histeroskopi olmuş tüm.Hala mevcut gözüküyor.Negatif sonuçlarının sebebi olabilir mi
Bu tuple ilgili bişey sanirim dolum defecti dediğine göre.Sol Tüpte ufak bir sorun var benim anladığım.Pek fazla yardimci olamadım sorry😊

Evet onu bende duydum rahim filminden sonra hamile kalanlari, butun kanallar açılıyormuş ki ben sizin kadar bilgili degilim. 1 tup bebek denemem var simdi 2cisindeyim. Zaten burayida nette bilgi ararken buldum ve sizlerden çoğu bilgiyi öğrendim
Sorunun ne canım neden doğal yoldan anne olamıyosn mesela ben erken menepoz 33 yaşındayım ve yumrtalğın tekı yok dediler bu şköde tuo bebekte olmazmış tek çare yumurtalık nakli dediler bende yapmadım ılac kullanıyorum sonrada yumurta çatlatma denıcez şansımı denıyorm ya nasip

merhaba ben yeni üyeyim
kardeşim 45 yaşında tüp bebek yapmak istiyor daha önce 2 defa denedi
yumurta ejekte ediliyor ama hamilelik olmuyor.
bu konuda doktor ve hastane önerisi olanlar yardımcı olabilirmi.?

Teste sayıya falan çok takılmayın, kuzenim düşük amh ve tek folikül ile başladığı ilk tedavisini geriden gelen 1 yumurtasıyla birlikte 2 embriyo transferiyle sonlandırdı ve şu anda hamile 🥰
kızlar selam..
maşaallah yaa. ben böle okuyunca inanılmaz seviniyorum.. Allah ım darısı isteyen hepimizin başına olsun

Merhabalar tekrar. Bugun doktora gittim kontrole. Yine sadece 1 yumurtam var. Daha dogrusu 5 yumurtadan bjri buyudu. Tek yumurta icin opu olucam. Bu boyle mi olur arkadaslar. Normal mi sizce

Kızlar acil cevap istiyorum Lütfen. Tüp bebek tedavisi görüyorum 20 ağustosta transferim oldu ve 29 ağustosta pozitif sonucumu aldım. Jel kullanmaya devam ediyorum 2 3 günde bir jel fazlasını atıyor. Ama bugün koyu renkte bir kan geldi ve çok korktum. Şuan 33. Günlük hamileyim. 31 temmuz son regli günümdü. O tarihten hesaplama yapmamı söylediler. Sizce o gelen kan neden olmuştur 😔

Merhabalar tekrar. Bugun doktora gittim kontrole. Yine sadece 1 yumurtam var. Daha dogrusu 5 yumurtadan bjri buyudu. Tek yumurta icin opu olucam. Bu boyle mi olur arkadaslar. Normal mi sizce
Daha önce de söylemişimdir muhakkak. Ben 3 defa opu oldum. Birincisinde 2 yumurta ile girdim 1 tanesi sağlam çıktı donduruldu. İkincisine 3 yumurta ile girdim. Hepsi de boş çıktı. Üçüncüsüne 2 yumurta ile girdim 1 sağlam çıktı donduruldu. Şimdi yarın yine son kez opu yapılacak. 3 tane görünüyor muayenede. Bakalım ne çıkacak.
Velhasıl önemli olan sağlam olması yumurtanın. O yüzden bir dahaki ay ya hiç olmazsa düşüncesiyle hareket ettim ben.
Ama sizin yaşınız benden çok genç. Ben 43 oldum artık. Onun kararını da doktorum verdi açıkcası. 2 yumurta var bu ay tedavi yapmayalım demedi.
Sizin de karar vermenize doktorunuz yardımcı olacaktır eminim.
Sevgiler...

Bizim burada rahim inceligi olup bir türlü çözüm bulamayan hangi arakadaşımızdı ?
Yumurta donasyonu sayfasında rahmine ama prp yaptiran bir kızın rahim kalınlıği 7.5 mm olmuş.o arkadsşımızda yaptırsa fayda sağlayacak gibi.
Okuduğum kadarıyla prp rahime yapilirsa fayda sağlıyor.yumurtalıklara yapilan prp pek sonuç vermiyor.

A almasy tesekkurler cevabin icin. Doktoruma soruyprum. Rezerv azligindan dolayi 1 yumurta gelisiyor ve laparaskopi olacagin icin oncesinde havuz yapmak gerek diye tek yumurta da olsa cok kiymetli diyor. Bazi arkadaslar da tek yumurta icin opu olmaz diyorlar. Sanirim tup bebek.de cozum olmiycak bana

Merhaba sizede çok geçmiş olsun,bende 12 haftalık hamileyim ve omfesali teşhisi kondu ultrasonda iki perinatolog görüşüyle,siz ultrasonda görmüşmüydünüz ve doktorunuz devam yada sonlandırma konusunda birşey demiş miydi,çok özürdilerim size acınızı hatırlatmak istemem ama karar vermeden önce başına gelenlere danışmak istedim
Öncelikle geçmiş olsun umarım sizin durumunuz benimkine benzemez.

Benim bebeğimde 10. hafta kalp durduğunda durum farkedildi. Omfalosel durumlarında genelde kromozomsal hata mutlaka çıkar. Bu sebeple doktorum bebek ölmesine rağmen mutlaka alınıp genetik teste yollanmasını istedi ve trizomi 15 sonucuyla karşılaştık.Ama bazen de 12.haftadan sonra durum kendi kendine düzeliyor yada kromozomsal hata yoksa doğumdan sonra basit bir operasyonla durum düzeltilebiliyor. Bu şekilde doğup sağlıklı yaşayabilen bebeklerin sayısı yadsınamayacak çoğunlukta.

Not : Durumunuz gerçekten omfalosel mi yoksa çok benzer bir durum olan gastroşizist mi ? Bunu gerçek anlamda anlayabilecek bir doktora görünmenizi tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Öncelikle geçmiş olsun umarım sizin durumunuz benimkine benzemez.

Benim bebeğimde 10. hafta kalp durduğunda durum farkedildi. Omfalosel durumlarında genelde kromozomsal hata mutlaka çıkar. Bu sebeple doktorum bebek ölmesine rağmen mutlaka alınıp genetik teste yollanmasını istedi ve trizomi 15 sonucuyla karşılaştık.Ama bazen de 12.haftadan sonra durum kendi kendine düzeliyor yada kromozomsal hata yoksa doğumdan sonra basit bir operasyonla durum düzeltilebiliyor. Bu şekilde doğup sağlıklı yaşayabilen bebeklerin sayısı yadsınamayacak çoğunlukta.

Teşekkürler,malesef sonlandırıldı

X