Lucrini bir kaç protokolde uyguluyorlar , hormonları baskılayıp hızlı yükselişi engellemek için .
Tüp bebek tedavisine girişte de uygulayan doktorlar da var ya da dondurumuş embriyo tedavisi öncesi kullanan da . Hiç kullanmayan da var . Bana göre Lucrin terk edilmesi gereken bir iğne . Herkesi aynı etkilemiyor tabi . Bana 3 dönem Lucrin yapıldı . Endometrium inceliği sorunum vardı .bu iğneler östrojeni baskılayıp dışardan östrojen kullanımı ile rahim duvarı kalınlaştırma anacıyla da kullanılıyor . Sizi belki etkilemez ancak benim zaten endometrium dokusunu ince iken o iğne endometriumu mu daha beter incecik hale getirdi . Daha toparlanamaz oldu .lucrin depot un bazı hastaları 6 ay hatta 1yıl kadar geçici menopoza sokabildiğini belirten yayınlar var . Doktorlara bunu kabul ettiremezsiniz.2 acı tecrübeyle 3. Lucrin e direnç gösterdimse de ikna edemedim doktoru . 3. Lucrinli felaketi yaşadım. Şunu da belirteyim ben de menopoza sokmadı ama incelik sorunumu iyice içinden çıkılmaz bir kısır döngüye soktu. Yazdığım gibi herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir .
Forumdan bir ark vardı. Onda da çikolata kisti olduğu için tedavisinde doktoru Lucrin grubu bir iğne kullanmış ( zolax gibi birkaç iğne daha var lucrinin olduğu grupta). Bunu sorguluyor değilim tabi bu bir zorunluluk .(ben de ilk Lucrin denemesi gereklilikti belki ama 3. Lucrin en anlamsızıydı ). Tabi sanırım bize kullanılan dozdan da oldukça yüksek doz olan bu iğne ile doktor zaten geçici menopozu çikolata kisti açısından hedeflemiş görünüyor . Buraya kadar sorun yok .O geçici menopoz süresinden sonra o arkadaş senelerce endometrium inceliği sorunuyla mücadele etmek zorunda kalmış. Evet yüksek doz kullanılmış bize verilen doza göre , ama bakın senelerce toparlanamamış endometrium dile kolay .
Genelleme yapmak çok doğru değil belki ama bunun kimi zaman bir doktorun ağzından bile döküldüğünü duyabiliriz .
Bence Lucrin artık eski bir protokol . Çoğu zaman yaşça epey ilerlemiş olan veya belirli bir üniversiteden mezun doktorların ekolüdür Lucrin .Hangi merkezde hangi doktor uygulamasıdır bu canım ?
Çok uzadı bu yazı , üzgünüm . Ama senelerce yaşadığım sorunuma Lucrin kısır döngüyü devam ettirecek katkılarda bulunduğu için yazma sorumluluğu hissettim .Geçmiş olsun canım .