Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Senın nen var kuzu ben kendılğımden adet görmedim den erken yurmtalık yetmezliği dedni
Z zalal sana da geçmiş olsun ne deyim ki :KK43:
aynısı oldu benimde ... yaklaşık 2 yıldır adet görmüyorum.. yumurta yok denildi.. ilaçlarla 6 adet oluştu.. toplama işlemine kadar girdim ancak rzv düşük çıktığından ebriyo yapılamadı.. şimdi hiç bir şey yapmıyorum ,://

Teşekkürler,malesef sonlandırıldı
sizin mesajı gece 1.00 de okudum çok üzüldüm.geçmiş mesajınızı okudum.Allah sabır versin dayanma gücü versin.bir gün gelir yine bahar olur yine bebeğiniz olur ve bu acınızı hafifletir.yaşıyorsak herşeyi göreceğiz buna inanın.ve belki de dileklerimiz olmadan bu dünyadan ayrılmayacağız :) bende çok üzüldüm bebeğinize ve tabi H Hippolyta nın bebeğine ve kendisine de çok üzüldüm.
H Hippolyta da bebeğine kavuşur inş. Allah nasip etsin arkadaşıma

sizin mesajı gece 1.00 de okudum çok üzüldüm.geçmiş mesajınızı okudum.Allah sabır versin dayanma gücü versin.bir gün gelir yine bahar olur yine bebeğiniz olur ve bu acınızı hafifletir.yaşıyorsak herşeyi göreceğiz buna inanın.ve belki de dileklerimiz olmadan bu dünyadan ayrılmayacağız :) bende çok üzüldüm bebeğinize ve tabi H Hippolyta nın bebeğine ve kendisine de çok üzüldüm.
H Hippolyta da bebeğine kavuşur inş. Allah nasip etsin arkadaşıma

Allah razı olsun canım,ne diyebilirim ki biz ne yaparsak yapalım olmuyor bazı şeyler,sağlık olsun..

Daha önce anlatmıştım ilk tüp bebek denemesinden sonra düşük yapmıştım.
Doktor ondan sonra kan, idrar ve hepatit b, hepatit c, ekg vs. yaptırdı.
Bunların hepsi gerçekten tekrar gerekli mi ?

Sonra histolojiye sevketti, oradan ameliyatla içeride düşükten kalan parça temizlendi, ardından parça laboratuvara gönderildi. Narkozsuz zor bir işlemdi, şu an hala kanamam devam ediyor.

Doktor iki hafta sonra sonucu alırsın dedi ve ilk adetinden sonra tekrar tüp bebeğe başlayacağız dedi.

Bana bu bütün işlemler biraz fazla ve daha çok para almak gibi geldi. Sizler 2.tüp bebek denemesinden önce bu tarz işlemlerden geçtiniz mi ?

Daha önce anlatmıştım ilk tüp bebek denemesinden sonra düşük yapmıştım.
Doktor ondan sonra kan, idrar ve hepatit b, hepatit c, ekg vs. yaptırdı.
Bunların hepsi gerçekten tekrar gerekli mi ?

Sonra histolojiye sevketti, oradan ameliyatla içeride düşükten kalan parça temizlendi, ardından parça laboratuvara gönderildi. Narkozsuz zor bir işlemdi, şu an hala kanamam devam ediyor.

Doktor iki hafta sonra sonucu alırsın dedi ve ilk adetinden sonra tekrar tüp bebeğe başlayacağız dedi.

Bana bu bütün işlemler biraz fazla ve daha çok para almak gibi geldi. Sizler 2.tüp bebek denemesinden önce bu tarz işlemlerden geçtiniz mi ?
Ben kürtaj olmuştum aynı gün kan alınmıştı bayağı degerlerime bakilmisti hatta doktor demir değerin düşük sana demir hapı yazıyorum demişti ama onlar hepsi kürtaj ücretine dahildi.
İçerde parça mi kaldı ? Kürtaj gibi bir işlem mi oldu? Çok geçmiş olsun

Ben kürtaj olmuştum aynı gün kan alınmıştı bayağı degerlerime bakilmisti hatta doktor demir değerin düşük sana demir hapı yazıyorum demişti ama onlar hepsi kürtaj ücretine dahildi.
İçerde parça mi kaldı ? Kürtaj gibi bir işlem mi oldu? Çok geçmiş olsun
Kürtaj gibi değildi ekranda geriye kalan parçayı gördüm, doktor makas benzeri bir aletle( adını bilmiyorum) içeriden kesip aldı. İşlem 15 dakika falan sürdü, sonrasında bana çıkardığı, laboratuvara göndereceği parçayı gösterdi.
Çok kötü bir ağrıydı, isteyene narkozla yapiyorlarmış ama ben istemedim.
Bir ara tansiyonum çıktı herşeyi pul pul gördüm.
Neyse bitti sonunda kanamam da şu an daha az.

Yazmayı unutmuşum bir de mikrop kapmamak için 6 gün vajinal fitil kullanacağım.

Kürtaj gibi değildi ekranda geriye kalan parçayı gördüm, doktor makas benzeri bir aletle( adını bilmiyorum) içeriden kesip aldı. İşlem 15 dakika falan sürdü, sonrasında bana çıkardığı, laboratuvara göndereceği parçayı gösterdi.
Çok kötü bir ağrıydı, isteyene narkozla yapiyorlarmış ama ben istemedim.
Bir ara tansiyonum çıktı herşeyi pul pul gördüm.
Neyse bitti sonunda kanamam da şu an daha az.

Yazmayı unutmuşum bir de mikrop kapmamak için 6 gün vajinal fitil kullanacağım.
Anladım canim kanama bir sure olur illaki o çok normal,sen bu surecte kendine odaklan dikkat et rabbim bir daha yasatmasin işin psikolojik bölümü çok daha ağır :KK43:

Merhaba, kozmik sifa ilk defa duydum ama sanirim tamamen pozitif dusunceyi bunyeye aşılamak guzel hissiyat olumlu duygular yasamak adina cok guzel ve en azindan ruhsal yönden faydali olsa gerek, bunu ben de yapacagim, cunku her tedavide yine olmayacak negatifligini yasamak öyle kotu ki...sizin saydıklarınıza ilave olarak ben bir de incir cekirdegi yagi aldim her gece 1 cay kasigi içiyorum hucre yenileme ozelligi varmış ama tabi cok da karistirmamak lazim alinanlari soyle ki ben bu kadar takviye arasında kendimi daha kotu hissetmeye başladım son zamanlarda, daha yorgunum mesela...acaba dedim bu kadari da zarar verir mi yoksa bu deneme ve kayiplardan psikolojik olarak kotu oldum da ondan mi? Allah sonumuzu hayra cikarsin...hepimizin yardimcisi olsun...
Ben hala devam ediyorumiyarın yumurta toplama işlemim var ve dün kendime yine bir seans yaptırdım bakalım tekamülümde varsa olacak inaşşah bu sefer:)

Merhaba arkadaslar;
Bilenler bilir burda çok yazıştık; bir aydır giremiyorum buraya neler oldu bitti sonra okuyacağım elbette; ama haber vermek istedim doğumum gerçekleşti ve 43 yaşında (eşim 41) bir kızım oldu; Allah isteyen herkese nasip etsin:nazar:; eski mesajlarımdan beni bilenler bilir; bir sürü macera sonucuve kayıp sonucu 4. Tüp bebek tedavisi sonucu pgd ile sağlıklı süren bir hamilelik yaşayabildim; şişli memoriAlde oldu tedavi.ayrıntılar eskimesajlarımda bulunabilir.
Sevincimi sizle paylaşıyorum; burda bebişi olanlarbana çok umut oldular çünkü. Stres olmadan( olmamak mümkün mü? Ama yine demümkün mertebe@) inAncınızı yitirmeden lütfen devam edin( hoş ben çok inançsızdım son tedavide:KK54:) bakın hersey mümkün olabiliyor;ve sizden değerli kimse yok( bunu geçmişe bakıp söyleyebiliyorum ancak;ve bu yüzden eski kendime söylemek istiyorum en çok ) çok sevgiler

Merhaba arkadaslar;
Bilenler bilir burda çok yazıştık; bir aydır giremiyorum buraya neler oldu bitti sonra okuyacağım elbette; ama haber vermek istedim doğumum gerçekleşti ve 43 yaşında (eşim 41) bir kızım oldu; Allah isteyen herkese nasip etsin:nazar:; eski mesajlarımdan beni bilenler bilir; bir sürü macera sonucuve kayıp sonucu 4. Tüp bebek tedavisi sonucu pgd ile sağlıklı süren bir hamilelik yaşayabildim; şişli memoriAlde oldu tedavi.ayrıntılar eskimesajlarımda bulunabilir.
Sevincimi sizle paylaşıyorum; burda bebişi olanlarbana çok umut oldular çünkü. Stres olmadan( olmamak mümkün mü? Ama yine demümkün mertebe@) inAncınızı yitirmeden lütfen devam edin( hoş ben çok inançsızdım son tedavide:KK54:) bakın hersey mümkün olabiliyor;ve sizden değerli kimse yok( bunu geçmişe bakıp söyleyebiliyorum ancak;ve bu yüzden eski kendime söylemek istiyorum en çok ) çok sevgiler
Çok moral verici bir yazı olmuş. Sizin adınıza çok sevindim.

Merhaba arkadaslar;

Bebeğinizi eşinle beraber mutlulukla huzurla büyüt inşallah canım,çok sevindim sizin adınıza,Allah hayırlı ve güzel bir ömür nasip etsin🤗

Merhaba arkadaslar;
Çok mutlu oldum, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah🙏🧿

Merhaba arkadaslar;
Maşallah saglikla buyutun bebisinizi hayırlı bir evlat olsun size inşallah.
Gecmis mesajlariniza baktım 6aa genetikten sağlıklı gelen embriyonuz tutunmamis,bunun için araştırma yapildi mi? Sonraki tarnsferden önce,şöyle benim de 6aa embriyom tutunmadi ama genetiğe gondermemistik(32 yasinda olduğum için gerek gorulmedi ) şimdi donmuslarla deniycez bir kaç ay içinde korkuyorum yine tutunmasa diye:KK43:

Merhaba arkadaslar;
canım çok sevindim seninle yazışmış biri olarak yazdığın için sağol.maşallah bebeğine Allah sağlık sıhhatle büyütmenizi nasip etsin.güzel günler yaşayın hep birlikte öpüyorum :nazar: :nazar: :nazar: :KK200:

Benim transfer ettiklerinin de mitokondriyal DNA enerjisi 26 idi. Anladigim kadariyla bu 70-80% tutunma sans araliginin ust siniri, 26 ve ustu 50-60% lara dusuyor. Ne kadar az olursa tutunma sansi o kadar fazla yani. Igenomix diye bir laboratuvar bu olayi piyasaya koydu, yabanci dili olanlar daha fazla arastirabilir oradan. Bizim klinik de bunlarla calisiyordu yanlis hatirlamiyorsam.
Benim 3 embriyom vardı cok şükür biri bebeğim oşdu diğer ikisini de dondurduk. Mitoscoreları şöyle 44, 11,20. Acaba 44ün tutunma şansı cok mu düşük

Maşallah saglikla buyutun bebisinizi hayırlı bir evlat olsun size inşallah.
Gecmis mesajlariniza baktım 6aa genetikten sağlıklı gelen embriyonuz tutunmamis,bunun için araştırma yapildi mi? Sonraki tarnsferden önce,şöyle benim de 6aa embriyom tutunmadi ama genetiğe gondermemistik(32 yasinda olduğum için gerek gorulmedi ) şimdi donmuslarla deniycez bir kaç ay içinde korkuyorum yine tutunmasa diye:KK43:

Merhaba
Daha once ilaçsız transfer denendi; oysa kürtaj ve miyom nedeniyle yapılan histereskopi operasyonları rahmin kendiliğinden kalınlaşmasına engel olurmuş. Rahim kalınlığı Değer sınırdaydı transferde, sonra ama kalınlaşamadı. İkinci transfer ilaçlı transfer oldu( estrogen jeller vs destekle) rahim kalınlığı arttırıldı

Merhaba
Daha once ilaçsız transfer denendi; oysa kürtaj ve miyom nedeniyle yapılan histereskopi operasyonları rahmin kendiliğinden kalınlaşmasına engel olurmuş. Rahim kalınlığı Değer sınırdaydı transferde, sonra ama kalınlaşamadı. İkinci transfer ilaçlı transfer oldu( estrogen jeller vs destekle) rahim kalınlığı arttırıldı
Anladım cevabjniz için çok teşekkür ederim tekrar hayırlı olsun bebisiniz sağlıkla buyutun🤗

X