- 4 Eylül 2011
- 1.718
- 947
- Konu Sahibi akideciknane
- #68.461
Merhaba.. Amh değerleriniz en son ne zaman bakıldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 ay once bakıldı 0.44 idi ve 6 yumurta toplanabildi,2 tanesi fos çıktı:)2 tane kalitesiz,2 tane sperm ile birleşti ancak 3.güne ulaşamadıMerhaba.. Amh değerleriniz en son ne zaman bakıldı
Yani tüp bebek tedavisindesin.. 6 yumurta yinede iyi ama sonuçta iyi olsaydı denemekten vazgeçme inşaallah olur Allah ın izniyle.. Benim 2015 de 0,15 di amh şimdi kaç bilmiyorum belkide menopozdayım 2,5 aydır adet görmüyorum3 ay once bakıldı 0.44 idi ve 6 yumurta toplanabildi,2 tanesi fos çıktı:)2 tane kalitesiz,2 tane sperm ile birleşti ancak 3.güne ulaşamadı
Çok teşekkür ediyorum amin Allah hepimizin emeklerini boşa cikarmasin. Size de surecinizde kolaylıklar diliyorum hayırlısı ile bebeklerimize kavusalim inşallah. Akupunktura Ankara'da gidiyorum burda yaşıyorum zaten. Yumurta toplama iğnelerini baslamadan 10 gün kadar önce başladım ve 6 seans gittim ve iki gün sonra yine gideceğim. Transferden once de yine başlayacagim ama kaç gün önce başlarım bilmiyorum henüz. Haftada iki kere gittim diyebilirim bu süreçte. Doktorum yumurtaM
merhaba
Cok gecmis olsun ve insallah bu denemenizde bebisiniz tutunur ve saglikla kucaginiza alirsiniz Akupunktura nerede gittiniz? Istanbulda mi merkez? O konuyu ben de merak ediyorum. Haftada kac kere gidiyorsunuz? Insallah hepimiz emeklerimizin karsiligini alacagiz bu surecleri atlatip
Ben de arastiriyorum istanbulda ama bulamadim henuz bir yer. Insallah sizde ise yararÇok teşekkür ediyorum amin Allah hepimizin emeklerini boşa cikarmasin. Size de surecinizde kolaylıklar diliyorum hayırlısı ile bebeklerimize kavusalim inşallah. Akupunktura Ankara'da gidiyorum burda yaşıyorum zaten. Yumurta toplama iğnelerini baslamadan 10 gün kadar önce başladım ve 6 seans gittim ve iki gün sonra yine gideceğim. Transferden once de yine başlayacagim ama kaç gün önce başlarım bilmiyorum henüz. Haftada iki kere gittim diyebilirim bu süreçte. Doktorum yumurta
olgunlaştırma ve çoğaltma içinde ayrıca akupunktur yapıyor bana. Yani stres azaltmak için başlamıştım ama yanında yapalım faydası olur dedi.
ama benim eşimde 13.ve 14.kromozomlar yapışık, genç bir anne adayında şans %80 iken, benim yaşım ve yumurta sayım ile %1 lere iniyor anne olma şansım ben bu yüzden çok takılıyorum bu yumurta olayınaYani tüp bebek tedavisindesin.. 6 yumurta yinede iyi ama sonuçta iyi olsaydı denemekten vazgeçme inşaallah olur Allah ın izniyle.. Benim 2015 de 0,15 di amh şimdi kaç bilmiyorum belkide menopozdayım 2,5 aydır adet görmüyorum
AMH ınız kaçtı?HERŞEY AMH IN DÜŞÜK OLDUĞU VE ARTIK ANNE OLAMAZSSIN CÜMLESİ İLE BAŞLADI... ÇOK ÜZÜLDÜM BAŞIMDAN AŞAĞI KAYNAR SULAR DÖKÜLDÜ. KISA VE ÖZ ANLATCAM. 43 ÜMDE NORMAL YOLLA HAMİLE KALDIM.
1- SARAÇOĞLU SOĞAN KÜRÜNÜ YAPTIM. 15 GÜN
2- SARAÇOĞLU İNCİR KÜRÜ YAPTIM 21 GÜN
3- BİESTERON VE OMEPA Q10 KULLANDIM
4- DOKTORUM YUMURTA TAKİBİMİ YAPTI
5- GONAL F - MENEGON VE FAMERA KULLANDIRDI.
6- YUMURTA GELİŞİMİNİ TAKİP EDİP ÇATLAMA İĞNEMİ VERDİ
7- BERABERLİK GÜN VE SAATERİNİ SÖYLEDİ HARFİYEN UYDUM.
SONUÇ POZİTİF = BEBEK
Aynen ben de istanbulda boyle bir yer ariyorumBende Istanbul da akapunktur merkezi arıyorum. Ama sanki daha çok bizim gibi tup bebeğe yönelik bir uygulama olsa...
Aynen ben de istanbulda boyle bir yer ariyorum
Tavsiye edeceginiz yerler var mi bizler icin?
AMH ınız kaçtı?
Bana umut oldunuz. ben de 43 yaşındayım ve amh değerim sizinle aynı. Biesteron ve folic asit alıyorum sadece. geçen sene kimyasal gebelik yaşadım ve bir daha gebelik olmadı. Çok üzülüyorum. Doktorlar bana da ümitsiz vaka olarak yaklaşıyor ama sizi okuyunca ümitlendim. bir rahat olabilsem ama stres düzeyim çok. hayırlı olsun bebeğiniz gerçekten çok sevindim....HERŞEY AMH IN DÜŞÜK OLDUĞU VE ARTIK ANNE OLAMAZSSIN CÜMLESİ İLE BAŞLADI... ÇOK ÜZÜLDÜM BAŞIMDAN AŞAĞI KAYNAR SULAR DÖKÜLDÜ. KISA VE ÖZ ANLATCAM. 43 ÜMDE NORMAL YOLLA HAMİLE KALDIM.
SONUÇ POZİTİF = BEBEK
Cok gecmis olsun.. bua arada cok traji komik yazmissiniz ama niye bu kadar hucre almislar surekli bir defada halledememisler.. hayirlisi olsunBulursanız mutlaka yazın benim de aklıma yatmaya başladı bu akupunktur işi.
Genetiğe giden 2 embriyomun 1’inin mozaik olduğunu öğrendim, %30’muş, umut varmış ama yine de rezerv varken tekrar deneme öneriyorlar, 2. embriyodan alınan hücrelerde üreme olmamış (ne demekse) ya eksik hücre alınmış ya da embriyonun hücrelerinde var bir arıza tam anlamadım, neticede yeterli veriye ulaşamamışlar, tekrar biyopsi aldılar, önümüzdeki Cuma sonuç çıkacak. Tabi şimdiden 2 kere dondur/çöz yapıldı sağlıklı deseler bile tekrar çözüldüğünde sağlam kalır mı bilmiyorum hücre ala ala bitirdiler embriyomu sinirlerim bozuldu artık saçmalayıp gülüyorum antin kuntin işler hep beni buluyor
3. tedavi yolu göründü bana son tahlilde. Başlamadan belki akupunkturu deneyebilirim
HERŞEY AMH IN DÜŞÜK OLDUĞU VE ARTIK ANNE OLAMAZSSIN CÜMLESİ İLE BAŞLADI... ÇOK ÜZÜLDÜM BAŞIMDAN AŞAĞI KAYNAR SULAR DÖKÜLDÜ. KISA VE ÖZ ANLATCAM. 43 ÜMDE NORMAL YOLLA HAMİLE KALDIM.
SONUÇ POZİTİF = BEBEK
Cok gecmis olsun.. bua arada cok traji komik yazmissiniz ama niye bu kadar hucre almislar surekli bir defada halledememisler.. hayirlisi olsun
Akupunktur merkezi arastiriyorum ben de ama bulamadim
En azindan denemek istiyorum kesinlikle