Ya iste tam bu anlattiginiz kafa yapisi lazim bize, ama ben kendi adıma soylim yapamiyorum, olmuyor, ayni arkadasiniz gibi benim annem de kist yuzunden yumurtaliginin tekini aldirmak zorunda kalmis, sonra 5 sene çocuğu olmamış ama birgün dahi kafama takmadim diyor ki yasi da 35 i geçmiş, birden kendiliğinden hamile kalmis, beni doğurmuş sonra da kardeşimi, taksaydim o yastan sonra, o zaman boyle tedavi yollari da yok, olmazdiniz belki de diyor, sen de takma hayirlisini iste diyor, ama siz beni mesela transferden sonra bir gorun, gece yatakta put gibi kipirdamadan yatıyorum, saga sola donemiyorum, gerinme geliyor inadina gerinemiyorum, oksuruk hapsirik geliyor aman oksurmeyeyim hapsirmayayim, hapsirdim diyelim bunyem de alerjik cok hapsiririm esime embriyolara birsey olmus mudur diye 10 defa sorup adami daraltiyorum
, transfer beklerken hemsire kahve icin ki ictiginiz sular mideden asagi insin dedi, hemsireye olmaz oyle kafein icersem bu embriyolar tutmaz dedim, hemşire güldü bana :)) başkasi yapsa bu kadin delirmis derim yaptığım o kadar sacma ve alakasiz seyler farkindayim ama yapi meselesi sanirim, evham insani resmen bitiriyor, boyle olunca da ne yumurta buyur ne de hormonlar duzgun calisir, zaten hormonlar stresle cok ilgili, dikkati kesinlikle başka seylere yoneltmemiz kendimize farkli ugraslar bulmamiz lazim, dediginiz gibi bunun etkisi cok cok fazla....