Umudunu yitirme lütfen
Umudunu yitirme lütfen,bende 43 yaşındayım,tiroid var pcos var,adetlerm düzensiz, yumurtlama her ay olmuyordu,geçen sene karatay diyetine başladım,gğünde 2 öğün ara öğün yok,hergün ceviz yiyorum..çok kilo veremesemde adetlerim düzene girdi,rahim filminde tüpler şn biri kapalı hiç açılmadı, diğeride hafif geçiş var,direkt tüp bebek dedi.. rahim filmi sonrası ilk ay hamilelik oldu düşükle sonuçlandı,çok üzüldüm tabiki...
Bu arada rahim güçlendirmek için aslanpençesi sallama çayını sabah akşam yumurtlama dönemine kadar içtim ve ovulasyon testine başladım,iki ay geçti ve kimyasalla sonuçlanan bir durum daha...
Hayırlısı dedim,herkes çocuk sahibi olmak zorunda değil,ama baktım eşim çok üzülüyor,bu ay da onun için deneyeyim, bu arada sperm test sonuçları iç açıcı değil,yaş ileri, ameliyat tavsiye etmem dedi,ilk düşükten sonra sabah kırkkilit otu akşam çakşırotu kullandı,saraçoğlundan almıştı birer kutu Bitene kadar kullandı..
Bu arada ovulasyona devam,süt maydanoz buharı yaptım 2gün,kapalı tüpleri açıyor diye,yumurtlama gününden 2 gün önce yaptım ve 5 günboyuncA sabah akşam bal tarçın çörekotu bir tatlı kaşık yedim...
Adetim gecikti,dedimki kürler işe yaramadı,bir hafta geçti ama bende hiç belirti yok,umudumda yok zaten,kist mi oluştu acaba doktora gideceğim ama önce bir tesr yapayım dedim ve çift çizgi çıktı,ben şok ne dşüneceğimi bilemedim,bekleyim biraz dedim ya kimyasal ya düşük olursa dedim,kan verdim sonra değer 2000 küsür,alışmışız düşük değerlere,bu seferde bir korku,dış gebelikmi acaba dedim,doktor izinde olduğu için bir hafta sonra gittim ve kese görüldü dedi kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi,geçen haftalarda çok net duyulmasada kalp atışı var dedi , yarın tekrar gideceğim..
Eminim sende kürleri denemişindir,ama aslanpençesi çayını yumurtlama dönemşne kadar kullanmanı tavsiye ederim,dilerim arkadaşım Allah sanada ve isteyenlerede en kısa zamanda hayırla ve sağlıkla bir hamilelik nasip etsin..