- Konu Sahibi akideciknane
- #6.781
Sevgili bayanlar ben siteye yeni katildim 44yasindayim 5 kez tup bebek denedik kan pihtilasma problemi cikti aranizda bu problemi yasayanlar var mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgili bayanlar ben siteye yeni katildim 44yasindayim 5 kez tup bebek denedik kan pihtilasma problemi cikti aranizda bu problemi yasayanlar var mi?
Incirleri iki kaynatmada tuketince gidip yenisini almaya vaktim olmadi. Sonra sadece 3 kere sogan kaynattim.. baktim o da aksiyo..oglenkeri yapamadim aksamlari da hep disardaydik...derkenbirkac gun sonra ben dedim iyisi mi su bal kavanozuna el atayim..bal tarcin corekotu karisimi zaten hazirdi..sadece ondan aldim... o da yine sabahlari.......yani benimji kur falan olmadi....ama bal.t.c. en cok ondan yemis oldum...eger hamissem ondan bilicem...degilsem de dun aksam sporda zumba vardi.....deli gibi hopladim zipladim ondan olmadi derim.....
Süperrrrrr....kaç yumi varmış peki.?
.
Sali gününü bizde seninle beraber bekliyoruz. bize güzel haberler getirmeni diliyorum.
Çıtır kızlar hepinize merhaba,
Ben yine kırmızıları gördümhamilelik haberini vermek 2014 kaldı :))
Son günlerim biraz stresli geçiyor maalesef olacağı varsada olmamıştır.15 yıl birlikte çalıştığım ve Eylül ayında yanlarından ayrıldığım "Sevgili" patronum ve özeliklede "sevgili karısı" beni çileden çıkarmaya çalışıyorlar,ayrılırken dahil sen ailemizdensin diyen insanlar şimdi aynı sektörde iş yaparım korkusuyla yapmadıklarını bırakmıyorlar ve beni zorluyorlar,ama vardır bunda da bir hayır,zorla beni işsahibi yapacaklar galiba :))
Bendeki durumlar böyle,bu nedenle çok evde kalıp,foruma giremiyorum,ama tabi ki sizi takip ediyorum.
Herkeslere çooook mutlu çooook güzel yıllar diliyorum...2014 hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin... Ve bizi İyilerle iyiliklerle karşılaştırsın...
Hepinizi öpüyorum...
ensuece ve yaprakçınar hoşgeldiniz..İnşallah derdinizin dermanı olur...
duovacım çok teşekkür ederim ilgine.. Sen varya melek misin nesin? Herzaman ilgili nazik ve yardımseversin...Sözlerin çok tatlı ve ayarında oluyor hep seni dinlememek mümkün mü?
nevsercim canım arkadaşım duaların gerçek olsun inşallah1 Tez zamanda 2014 sana bebekler ve hayırlı bir iş versin! Kendi işinin patronu ol inşallah!
elifçim şu sıralar sanırım dr.dasın inşallah güzel güzel bol bool yumişlerini anlatırydur dr.un sana..
ümmücüm haberler nasıl?
zeytunn çok mu kitap okuyorsun nerelerdesin?
arnavut canım neden artık seni de göremiyoruz buralarda en son zamanlarda?....
güzbahar ,alışalış ve diğerleri heyyyyy!!! yine de heyyyy heyyy!!! benden selam söyleyiiin .........birbirinizeeee!!!! 2014 mutluluk versin hepimize.... bol bebişler!!!
selcan, breezey nasılsınız?
miranda , tutkuuuu huuu!!!! hepinize sevgilerimle...
ensuece ve yaprakçınar hoşgeldiniz..İnşallah derdinizin dermanı olur...
duovacım çok teşekkür ederim ilgine.. Sen varya melek misin nesin? Herzaman ilgili nazik ve yardımseversin...Sözlerin çok tatlı ve ayarında oluyor hep seni dinlememek mümkün mü?
nevsercim canım arkadaşım duaların gerçek olsun inşallah1 Tez zamanda 2014 sana bebekler ve hayırlı bir iş versin! Kendi işinin patronu ol inşallah!
elifçim şu sıralar sanırım dr.dasın inşallah güzel güzel bol bool yumişlerini anlatırydur dr.un sana..
ümmücüm haberler nasıl?
zeytunn çok mu kitap okuyorsun nerelerdesin?
arnavut canım neden artık seni de göremiyoruz buralarda en son zamanlarda?....
güzbahar ,alışalış ve diğerleri heyyyyy!!! yine de heyyyy heyyy!!! benden selam söyleyiiin .........birbirinizeeee!!!! 2014 mutluluk versin hepimize.... bol bebişler!!!
cmas1 cnm istanbuldami tedavi goruyorsun doktorun kim ?
Yaa güzbahar canım ne olur üzülme ağlama....lütfen birtanem 2014'e mutlu ve umutlu gir....ovulasyon günlerini takip et bakarsın böyle olur...bak tam da kürlere başlama zamanın gelmiş... hadi bu akşam işten çıkınca aktara git....incir hayıt tohumu çuha çiçeği ne varsa al evde bulunsun... lütfen ağlama....Herşey Allahtan...cmasım... buralardayım canım... aslında bedenim burada ama ruhum belirsiz... okuyorum sadece... yazmak istyiyorum ama ne yazacağımı bilmiyorum.. cuma günü doktora gittim. ağrılarım yumoşlardan dolayı imiş. bu ay 3 yumoşum var. tüpe bile tek yumoşla başlamıştım.. kocamın gözlerinin içine baktım hadi bir daha desin ama demedi... doktrumda ikna etmeye çalıştı ama o sadece hayır dedi... içimde hep bir ağlama isteği.. ve gözlerimde sürekli yaş.. işe bile rezil oldum başım ağrıyor gözlerim ondan kızarık diyorum... ya gerisini yazamıyorum gözyaşlarımı tutamıyorum çünkü... toparlanayım tekrar yazarım. buarada cumartesi kırmızıları gördüm... he deseydi bugün tedaviye giderdim belki... sabah da test yaptrıdım (fsh, tsh, ıh, prolaktin falan) sonuçları akşama alacağım .. amh de perşembe günü...
kızlar hepinizi çok öpüyorum... sizleri çok seviyorum...takip ediyorum ama yazamıyorum ağlamaktan... dua ediyorum sadece...