Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canim kayinvalden nekadar kirici, kendisinin torunu-oglunun cocuguda olmamis olacak birde o yonden baksaya hayata..

cevreye kulaklarini kapa sen cnm cim benim rahmetli kavinvaldemde beni disladi hep ilk gelinini tuttu onlara ev verdi bize basinizin cagresine bakin dedi.. ama hastanede kanser tedavisi gordugunde ben bir yillik gelin oldugum ve dislandigim halde yaninda gunlerce ben yattim ilk gelini misafir gibi bes dk haftada bir ziyarete geldi sadece, vefat etmeden once dediki hakkini helal et biraz daha zamanim olsa hersey farkli olurdu artik seni kizim gibi goruyorum..

kimseyi takma elifcigim kendini uzme..

Allah rahmet eylesin! Gerçekten de ibret verici hikaye! Ben de Elif ile ilgili olarak diyorum ki zaman herşeyin ilacı!! Zamanla olaylar tersine dönecek! Gerçi uzun yılların birikimi var ama olsun olaylar tersine dönecek ve kaynanası elifi el üstünde tutacak birgün..Çünkü benim de bir hikayem var, şimdi kaynanam beni çok sever...

Hiç sizin de başınıza geldi mi? Bana yardım eden uyaran koruyup kollayan iyilik meleklerim (ya da meleğim ..bilmiyorum kaç tane) var...Bazen bir yoldan giderken, bir şey yaparken falan bir türlü olmaz, üstüste üstüste o işi bozan görünmez bir el olur sanki...Benim başıma birkaç defa geldi.. Allahım deli gibi inatla o işlerin üstüne üstüne gittim ve hep engeller çıktı, yol kapalıydı, elektrikler kesikti, intertnet gitti, bilgisayar dondu, sel bastı, telefon çaldı, kapı vuruldu, ip koptu, yaa türlü türlü örnekler işte...Ne zaman böyle inatla ben üstüne gittiysem , meleğim de inatla sağdan soldan uyaranlarını yolladı...Bu durumda artık meleğimi dinliyorum hissediyorum zaten uyarıldığımı o zaman hemen vazgeçiyorum..Çünkü dinlemediğim zamanlar sonradan çeşitli sıkıntılar çıkınca anladım...''aaaa demek ki bu yüzden birşeyler bana bu işi oldurmamaya çalışıyormuş... tüh ne yazık! keşke dinleseydim!!!'' dedim.

Allah rahmet eylesin! Gerçekten de ibret verici hikaye! Ben de Elif ile ilgili olarak diyorum ki zaman herşeyin ilacı!! Zamanla olaylar tersine dönecek! Gerçi uzun yılların birikimi var ama olsun olaylar tersine dönecek ve kaynanası elifi el üstünde tutacak birgün..Çünkü benim de bir hikayem var, şimdi kaynanam beni çok sever...

inşallahhhhhh :))))

canım benim ben elimden geldiği kadar namazımı kılarım dua okurum ama sunu hiç unutma dua et arkadasım türkçe arapça farketmez rabbim senin gönlünü biliyor ....

ben dün gece sabah 4 e kadar ağladım dua ettim rabbim peygamber efendimizin hatrına onun yüzü gözü hürmetine bize yar ve yardımcı olsun cmasımmmm...

ben cemalnur sargut hanımefendiyi çok severim derki bütün vucudu kapatsak ne komple tessettüre girsek ne kalp temiz olmadıkdan sonra sonra kalbini ferah tut allahın izniyle 2014 bizim yılımız olucakkkk allahın izniyle aminnnnnn

canım bende cemalnur sargutu dinliyorum çokda seviyorum hatta sitesinden videoalarını dinleyin çok güzel..ama tesettür konusunda ona katılmıyorum nur süresinin açık ayeti var örtünme ile ilgili..her örtünen iyi kalpli olmayabilir ama sonuçta allahın hükmünü yerine getiriyor canım..ama çok seviyorum hep takip ediyorum hocayı..

canım bende cemalnur sargutu dinliyorum çokda seviyorum hatta sitesinden videoalarını dinleyin çok güzel..ama tesettür konusunda ona katılmıyorum nur süresinin açık ayeti var örtünme ile ilgili..her örtünen iyi kalpli olmayabilir ama sonuçta allahın hükmünü yerine getiriyor canım..ama çok seviyorum hep takip ediyorum hocayı..

canım arkadasımmm allahın hükmünü yerine getiriyor ise o zaman hakkıyla herşeyi yapmalı kul ve ilk önce kalp temizliği fitne fesat kaldırsın kalbinden....kıskanclık varken nefis devreye girer ne yazık kiiiii ve ne yazık ki içi temiz olmayanın dışı ne isterse olsunnnnn bu benim nacizane fikrimmmm

herşey allahın rabbim bizleri mahrum koymasın annelik olan yüce mevkinden :))) aminnnn

canım arkadasımmm allahın hükmünü yerine getiriyor ise o zaman hakkıyla herşeyi yapmalı kul ve ilk önce kalp temizliği fitne fesat kaldırsın kalbinden....kıskanclık varken nefis devreye girer ne yazık kiiiii ve ne yazık ki içi temiz olmayanın dışı ne isterse olsunnnnn bu benim nacizane fikrimmmm

herşey allahın rabbim bizleri mahrum koymasın annelik olan yüce mevkinden :))) aminnnn

canım söylediklerine katılıyorum amenna..ama örtünme hükmü vardır..inkar edemeyiz edersek allahın ayetini inkar etmiş oluruz..hem kkimse dört dörtlük değildir..hepimizin çok iyide olsak kusurları vardır..kusursuz olan bir tek allahtır..hem kimseye kötü diyemeyiz ..belkide o kötü dediğimiz bizden çok daha üst duruma geçebikir..kalpleri eviren çeviren allahtır..son nefesimize kadar ne olcağımız belli olmaz..allah bizi son nefesimize kadar yolundan ayırmasın..allhın bizden istediklerini yapma yolunda ilerlemeliyiz..benim aklbim temiz deyip işin içinden çıkamayız..düşmez şaşmaz bir allah..başımıza gelen her sıkıntı allahtandır..ama biz karşı taraftan zannederiz ve kişiye takılıp kalırız..aslında o durumları yaratan allahtır..buda bizi imtihan etmek içindir..

kızlar ben diğer topikleri gezerken birşey duydum yumurta toplama işlemi sonrası climara forte kullanmıslar bele göbeğe veya kola yapıştırılırmış nedir ki bu ?????

kızlar ben diğer topikleri gezerken birşey duydum yumurta toplama işlemi sonrası climara forte kullanmıslar bele göbeğe veya kola yapıştırılırmış nedir ki bu ?????

bende okudum o yaziyi ilginc bende farkli hastanelerde kac kez tedavi oldum hic boyle birsey yapistirilmadi acaba kisinin durumuna ve tedavi sebebine goremi degisiyor anlamadim.

canim ya o banti simdi biraz arastirdim estroferm gorevi yapiyormus cogu doktor zaten artik estroferm hapi veriyor bant cok eskilerde cok kullaniliyormus, artik pek bant kulandirmiyorlar, ben hep haplarini kullanmistim

canım ben 2. ve 3. transferimden sonra kullanmıştım östrojen içeren bir bant..ya hapını veriyorlar yada bantını veriyorlar..genelde rahim duvarı kalınlığında sorun olmasın diye veriliyor..tutunmayı kolaylaştırmak için rahmi hazırlıyor..demekki doktorun sana gerek görmemiş canım ..:49::49:
Yine spor salonuna gidiyorum. ...adet gorene kadar sıkılaşmam gerek ve iki uc kilo....sonra yine tedaviye basliycam inşallah. ...

hadi işallah cmas belkide bu arada doğaldan gelir bebeğin..sen incir kürü yapıyormusun veya yapmışmıydın..:49::49:

canım hamiş değilim topikde böyle bir totem yaptık şans getirsin diye :49::49:..hepimiz hamileyiz..:1::1::1:

:)) anladım şimdi epeydir yoktum baktım nerdeyse herkes hamile inşallah sıra bendedir dedim nasılsın her şey yolondamı herkese selamlarımı ilet ben de daha bir şey yok ilaçlara zamanında cevap vermedi sonradan geliştiler olmadı işte bakalım ocak sonu tekrar denemeyi düşünüyoruz

:)) anladım şimdi epeydir yoktum baktım nerdeyse herkes hamile inşallah sıra bendedir dedim nasılsın her şey yolondamı herkese selamlarımı ilet ben de daha bir şey yok ilaçlara zamanında cevap vermedi sonradan geliştiler olmadı işte bakalım ocak sonu tekrar denemeyi düşünüyoruz

canım sana yazdım görmedin sanırım..seni merak ediyosum gördüğüme sevindim..bayadır yoksun canım bende bahçeciye gidiyorum embriyom donduruldu..önce bana yüksek doz verdi doktor hiç faydası olmadı tam tersi yumiler büyümedi..ikincide femara verdi bende yanında klomen içtim yine büyümedi belkide büyüdü adanadaki doktor göremedi..çünkü bu ayki denemedede bana yok dedi ben kontrollere adanada gidiyorum ama bi daha zorda olsa bahçeciye kendi doktoruma gidicem inşallah..velasılı ne yok dedi gittim bahçeciye var dedi..toplandı yumiler canım
sen tedavilerinde ne verdi doktor..bizlere klomen içmek daha etkili oluyor sanırım..gülneva arkadaşta günde 2 klomen içti 2 yumisi oldu..sende böyle bir tedavi denedinmi canım..

canım ben 2. ve 3. transferimden sonra kullanmıştım östrojen içeren bir bant..ya hapını veriyorlar yada bantını veriyorlar..genelde rahim duvarı kalınlığında sorun olmasın diye veriliyor..tutunmayı kolaylaştırmak için rahmi hazırlıyor..demekki doktorun sana gerek görmemiş canım ..:49::49:

hadi işallah cmas belkide bu arada doğaldan gelir bebeğin..sen incir kürü yapıyormusun veya yapmışmıydın..:49::49:

Incirleri iki kaynatmada tuketince gidip yenisini almaya vaktim olmadi. Sonra sadece 3 kere sogan kaynattim.. baktim o da aksiyo..oglenkeri yapamadim aksamlari da hep disardaydik...derkenbirkac gun sonra ben dedim iyisi mi su bal kavanozuna el atayim..bal tarcin corekotu karisimi zaten hazirdi..sadece ondan aldim... o da yine sabahlari.......yani benimji kur falan olmadi....ama bal.t.c. en cok ondan yemis oldum...eger hamissem ondan bilicem...degilsem de dun aksam sporda zumba vardi.....deli gibi hopladim zipladim ondan olmadi derim.....

arkadaslar yumurta kalitesi ve sayisi icin ben bir kac ay Apitera Ari Sutu Bal Polen Propolis adinda bir urunu kullandim, eczanede aynen bu isimle soyleyince getiriyorlar cokkkk faydasi oluyor tavsiye ederim, doktorum mutlaka al kullan demisti..sabah aksam bir tahta kasigi cay kasigi ile yemek gerekmis birde alerjik bunyesi olanlar ayni urunun polensiz olanini alsin... kurlerlerin takibi bazen zor olabiliyor bendede hep yarim kaliyordu.. bunu esimede kullandiriyorum ben..

Ben geldim şimdi doktordan benim yumi ler çok nazlıymış dedim size benim kızlar nazlı :)))))

ilaçlarım 375 mg dı

şimdi 450 ye çıktı salı günü sabah tekrar kontrol var :))))

lucrın 5 mg devammmmm

elevit devam

Back