Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kizlar son durumum. Gecen ay e2 dusuk diye cylo icecektimya. Bitti. Birkac gune adet olurum. Ama tedaviye gidemiyorum. Haftaya 1 haftaligina istanbula gidicez. Esim seker ameliyati olacak diye. Bu ayi es gececem. Cunku tedavi yarim kalacak. Yaaa iste oyle. 40 topiginin gülleri.
Zamani yine gelmemis oluyor. Kismette ne varsa onu yasiyoruz
Geçmiş olsun acil şifalar dilerim.. Şeker ameliyatı nasıl birşey. İnşallah kolaydır, tedaviye başlamasında e2ni ölçtür vaktin olursa,,

Bugün mutsuzum,iş arkadaşımla kavga ettim, barışmak istedim sarıldım yalvardım yakardım ama konuşmuyor,,,,neyse,,,,,sanırım adetim yaklaştı, geçen ay da böyle olmuştu bana sinirlerim bozulmuştu,,,,acaba biz kimiz.? Hormonlarımızla ve beynimizin mercimek büyüklüğünde bir yerinden kukla gibi yönetiliyoruz....kaç cc Allah aşkına şu damarlarımızda dolaşan hormonlar.? Hangisi bizim kişiliğimiz peki? Öfkelendiğimizde bağırıp çağırdığımzdaki zamanlar mı bizim yalın halimiz, yoksa muma dönmüş aylık alık bakıp ortalıkta dolaştığımız zamanlar mı. ? Şimdi ağlıyorum... Ama niye.? Hormonlar ağla diyor diye.....

Bi de bugün kendimi hiç de genç ve güzel hissetmedim.akşam spora gittim. Ve yüzdüm... Sırf hormonlarına inat olsun diye.,,

..eşim sporla ve ve sağlıklı beslenmeyle kilo verdi bu arada......ama daha bu başlangıç onun için.... Kararlı.... Herhangi bir diyet uygulamıyor. Sadece normal yemekler yiyor...ekmek çok az... Tatlı da yemiyor,,, hergün bir saat spor....

Bugün mutsuzum,iş arkadaşımla kavga ettim, barışmak istedim sarıldım yalvardım yakardım ama konuşmuyor,,,,neyse,,,,,sanırım adetim yaklaştı, geçen ay da böyle olmuştu bana sinirlerim bozulmuştu,,,,acaba biz kimiz.? Hormonlarımızla ve beynimizin mercimek büyüklüğünde bir yerinden kukla gibi yönetiliyoruz....kaç cc Allah aşkına şu damarlarımızda dolaşan hormonlar.? Hangisi bizim kişiliğimiz peki? Öfkelendiğimizde bağırıp çağırdığımzdaki zamanlar mı bizim yalın halimiz, yoksa muma dönmüş aylık alık bakıp ortalıkta dolaştığımız zamanlar mı. ? Şimdi ağlıyorum... Ama niye.? Hormonlar ağla diyor diye.....

Bu saatte hala günün etkisinde kalmana üzüldüm. Arkadasin senin hassas bir dönemin oldugunu anlayacaktir.bizim halimiz ikiside olabiliyor, zaman zaman hepimizin yasadigi seyler.

Ay camas1 aksam aksam beni güldürdun Allahda seni guldursun ne geliyosa basimiza bu hormonlardan geliyo
Böyle durumlarda bir bardak melisa cayi cok iyi geliyor
Zor günler ama atlaticaz üzme kendini

arkadaslar bazen yazilarinizi okuyorum cok icten geliyor.. kirk yasina az kaldi 36 yasindayim.. bes defa tup denedim hep husran simdi subatta altinci denememi yapacagim.. insallah yeni yil hepimize ugurlu gelecek..

arkadasım az kalmıs ama sakın kırka gelmeden yap bebişlerini her geçen gün tutma oranı düşüyorrrr :((( rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah aminnnnnnnnnnnnn

canlar ya tabiki yazarim bazen okuyunca yazmaya cekiniyor insan cok samimiler benide aralarina alirlarmi diye dusunuyor..

esimin 2 milyon sperm azligi sorunu var bende sorun yoktu ama yillarca ust uste tedavi gore gore birazda yasindan dedi doktor yumurta rezervim azalmis insallah bu son diyorum ama pek umudumda yok

bizler farklı zamanlarda bulustuk burda ama ortak dileğimiz bebiş olunca sanki yıllardır arkadasızz hiç çekinme bende yeni gelenlerdenim herkes çok iyi inanılmaz seyler öğrendimmmm her zaman burdayız keyifle gel sohbete :))))

hiç ama hiç umut yok diye birşey yoktur rabbim ol diyecek herşey güzel olucak :)))))

elifoooo cnm ya desteginiz icin tsk:)) boyle insan kendi gibi sikintisi olanlarla sohbet edince biraz rahatliyor..

bendede ilk tedavimde 29 yasindaydim yumurta sayim oldukca iyiydi zamanla yillar gectikce yumurta kalite ve sayimda dustu haklisin cnm zaman gectikce hersey daha zor oluyor olsun bizde mucadeleyi birakmayacagiz.

birde cnm Turkiyede yumurta dondurma yasak, genelde Turkiyedeki hastanelerde yumurta takibini yaptirip gidip Kibrista donduruyorlar.. ama benim bir tanidigim burada ablasinin yumurtasini kullanmisti onada izin almak gerek ama nasil bir yol izlediler inan bilmiyorum galiba resmi degilde..

duova sagol cnm, besinci denemeden kasim ayinda ciktim simdi biraz kendimi toparlamaya calisiyorum o yuzden sanirim.. oncekilerde hic umursamaz hemen kendimi ise verirdim bu defa cok uzuldum agir geldi, ise istifami bile verdim.. senin dedigin olsun hersey guzell olacak diyelimm cnm

ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhh bir bilsen ben neler düşünüyorum ama ayakta durmak zorundayım yenilmiycem asla ........ ensuecem iyi olucak herşey iyi olucak rabbim bizlerin emeğini bebişle ödüllendirecek :))))

ağlama cmasım sen ağlama .......... tamam kavga ettin ama barışmak istemişsin anlamıssın hatanı sarılmıssın eğer o hala kin yapıp konuşmuyorsa o onun günahı rabbim hiç sevmez kini nefreti sen iyi ol arkadasım .....

ah bu hormonlar bende de tavan yaptı ama iyi olucaz arkadasım herşey güzel olucak her gecenin sabahı var elbetttttt

benim güzel anne adayı arkadaşlarım bu cuma günü suyu gözü hürmetine rabbim isteyen herkese bebişlerini sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah

2014 ün en güzel annleri bol bol dua edelim rabbim nasip edecek inşallahhhhh

rabbim nasip etmeyeceğinin hayalini kurdurmazmıs ben inanıyorum bizler anne olucazzzzzzzzzzzz

benim güzel anne adayı arkadaşlarım bu cuma günü suyu gözü hürmetine rabbim isteyen herkese bebişlerini sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah

2014 ün en güzel annleri bol bol dua edelim rabbim nasip edecek inşallahhhhh

rabbim nasip etmeyeceğinin hayalini kurdurmazmıs ben inanıyorum bizler anne olucazzzzzzzzzzzz

Elifçim senin dualarını okudukça biz de bol bol dua etmiş oluyoruz. Ben hala kurandan bir dua okumadım. namaz da kıldığım yok malesef!..sadece burda türkçe dua ediyorum o kadar. Ama inşallah bunlar da kabul olur. Allah içime birşey versin de ben de keşke dinibütün olsam..Geçenlerde Meryem suresinin türkçe mealini dinledim internetten. İnşallah Allah bunu da kabul eder..Bugün cuma madem yine internetten mealler dinleyeyim hepimiz için...
:14:

Elifçim senin dualarını okudukça biz de bol bol dua etmiş oluyoruz. Ben hala kurandan bir dua okumadım. namaz da kıldığım yok malesef!..sadece burda türkçe dua ediyorum o kadar. Ama inşallah bunlar da kabul olur. Allah içime birşey versin de ben de keşke dinibütün olsam..Geçenlerde Meryem suresinin türkçe mealini dinledim internetten. İnşallah Allah bunu da kabul eder..Bugün cuma madem yine internetten mealler dinleyeyim hepimiz için...
:14:

canım benim ben elimden geldiği kadar namazımı kılarım dua okurum ama sunu hiç unutma dua et arkadasım türkçe arapça farketmez rabbim senin gönlünü biliyor ....

ben dün gece sabah 4 e kadar ağladım dua ettim rabbim peygamber efendimizin hatrına onun yüzü gözü hürmetine bize yar ve yardımcı olsun cmasımmmm...

ben cemalnur sargut hanımefendiyi çok severim derki bütün vucudu kapatsak ne komple tessettüre girsek ne kalp temiz olmadıkdan sonra sonra kalbini ferah tut allahın izniyle 2014 bizim yılımız olucakkkk allahın izniyle aminnnnnn

benim canım arkadaşlarım bol bol dua edelim rabbim ol desin herşey olur....

ben o kadar çok kendimi yargılıyorum ki .....:43:

benim kayınvalidem birgün bana dediki sen kötü niyetlisin bize iyi davranmadığın için allah sana çocuk vermeyecek:43::43:

nasıl kötü davranmak dedim ben herkese iyi davranırım allah korkum var sadece onlara kırgınım bana çok çektiriyorlar içimden onları görmek gelmiyor inanın yoksa haşa rabbimin yarattığına nasıl bişey derimmmm
onlar bana bir adım gelse ben koşuyorum bende hiç kin yoktur o kadar çok hırpalıyorlarki bende böyle soğudummmmm

onun için arkadaslarım kimseye kin tutmayın allahın en sevmediği şey dir.... allaha havale edelim biz iyi olalımmm allah herşeyi gören duyan bilendir..................

canim kayinvalden nekadar kirici, kendisinin torunu-oglunun cocuguda olmamis olacak birde o yonden baksaya hayata..

cevreye kulaklarini kapa sen cnm cim benim rahmetli kavinvaldemde beni disladi hep ilk gelinini tuttu onlara ev verdi bize basinizin cagresine bakin dedi.. ama hastanede kanser tedavisi gordugunde ben bir yillik gelin oldugum ve dislandigim halde yaninda gunlerce ben yattim ilk gelini misafir gibi bes dk haftada bir ziyarete geldi sadece, vefat etmeden once dediki hakkini helal et biraz daha zamanim olsa hersey farkli olurdu artik seni kizim gibi goruyorum..

kimseyi takma elifcigim kendini uzme..

benim canım arkadaşlarım bol bol dua edelim rabbim ol desin herşey olur....

ben o kadar çok kendimi yargılıyorum ki .....:43:

benim kayınvalidem birgün bana dediki sen kötü niyetlisin bize iyi davranmadığın için allah sana çocuk vermeyecek:43::43:

nasıl kötü davranmak dedim ben herkese iyi davranırım allah korkum var sadece onlara kırgınım bana çok çektiriyorlar içimden onları görmek gelmiyor inanın yoksa haşa rabbimin yarattığına nasıl bişey derimmmm
onlar bana bir adım gelse ben koşuyorum bende hiç kin yoktur o kadar çok hırpalıyorlarki bende böyle soğudummmmm

onun için arkadaslarım kimseye kin tutmayın allahın en sevmediği şey dir.... allaha havale edelim biz iyi olalımmm allah herşeyi gören duyan bilendir..................

Evet Elifçim sen de kindar değilsin olamazsın zaten...Senin yapını anladık biz hepimiz...Ben de asla değilimdir. Ve Allah'tan korkarım..Allahım günahlarımızı affetsin..Ben de hep kendimi yargılarım.. Vicdanım rahat etmez yoksa , kimseye kasıtlı birşey yapamam..Kötülük için o kadar çok yol var ki! Beni kıranlara üstüme üstüme gelenlere aslında ne çok verilecek karşılıklar var ama yapamam.. Yapmam...hep düşünürüm.. vicdanım rahat etmez...Ama işte çok da iyi olunca da ya da çok duygusal olunca da başkaları tarafından çok fazla şeye maruz kalıyorsun...Herkesle iyi geçinirken bir bakmışım ki çok yorulmuşum!!! Çok yoruldum Yaaaa

canim kayinvalden nekadar kirici, kendisinin torunu-oglunun cocuguda olmamis olacak birde o yonden baksaya hayata..

cevreye kulaklarini kapa sen cnm cim benim rahmetli kavinvaldemde beni disladi hep ilk gelinini tuttu onlara ev verdi bize basinizin cagresine bakin dedi.. ama hastanede kanser tedavisi gordugunde ben bir yillik gelin oldugum ve dislandigim halde yaninda gunlerce ben yattim ilk gelini misafir gibi bes dk haftada bir ziyarete geldi sadece, vefat etmeden once dediki hakkini helal et biraz daha zamanim olsa hersey farkli olurdu artik seni kizim gibi goruyorum..

kimseyi takma elifcigim kendini uzme..

keşke herkes iyi yönden baksa :)))) kendisine istemediğini başkasına istemeseee allah herkesin gönlüne göre versin inşallahhhh

aman boşver ölüm dışında herşeye çare var allahın izniyle rabbim herkese iyilik versin kötülüleride islah etsin rabbim onlara merhamet versin içlerine .....

ne mutlu sana arkadasım her zaman derim kötülüğe kötlükle cevap vermek çok kolayyyyy ama kötülüğe iyilikle cevap vermek herkese nasip olmazzzz allah razı olsun senden

Evet Elifçim sen de kindar değilsin olamazsın zaten...Senin yapını anladık biz hepimiz...Ben de asla değilimdir. Ve Allah'tan korkarım..Allahım günahlarımızı affetsin..Ben de hep kendimi yargılarım.. Vicdanım rahat etmez yoksa , kimseye kasıtlı birşey yapamam..Kötülük için o kadar çok yol var ki! Beni kıranlara üstüme üstüme gelenlere aslında ne çok verilecek karşılıklar var ama yapamam.. Yapmam...hep düşünürüm.. vicdanım rahat etmez...Ama işte çok da iyi olunca da ya da çok duygusal olunca da başkaları tarafından çok fazla şeye maruz kalıyorsun...Herkesle iyi geçinirken bir bakmışım ki çok yorulmuşum!!! Çok yoruldum Yaaaa

yapma cmasım böyle ne güzel diyorsun allahtan korkarım diyeee sen rabbimden iyimi bileceksin her şerde hayır vardır bak gör arkadasım çok güzel olucak herşey sen kalbini bozmaaaa

hadi cmasımmmm yorulmak yok sonuna kadar mücadele gücümüz olmalı kuvvetli olmalıyız

Back