• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ovulasyon testini merak etmistim tskr ederim canim :29: cift cizgiyi ne zaman yakaliycaksin senden cok ben merak ediyorum :3:
bende bugunden itibaren folik asite yeniden basladim. Allahim sifa olsun diyip aliyorum bakalim. ben ikizlerde hic bisi kullanmamistim yahu zaman ilerledikce neler cikiyor :44:

ya sormaaa... sanki analarımız bizi folik asitle doğurdu yahuu...:27::1:

ben de başlayacağım bugün , kaç gündür ilaçları evde unutup duruyorum...kalan ecopirini de içeyim bir de foliki ...:34:
sonra da işte biraz çalışma falann:17: bakalım bakalım ne olacak...:1:
ben o çift çizgiyi bir yakalıyım bak neler yapıcam o çizgiyeee:52:
ben bu yolla hem de internetteki tahmini ovulasyon tarihi veren sayfaları da kontrol etmiş olucam... şimdiye kadar hep onların dedikleri günlerde yoğunlaşıyorduk ama bir şey olmuyordu.:45:belkim de ben onların dediği günde yumurtlamıyorum...:44:
öğrenicez işte... tıp tarihine katkımız olsun maksat:37::1:

ya sormaaa... sanki analarımız bizi folik asitle doğurdu yahuu...:27::1:

ben de başlayacağım bugün , kaç gündür ilaçları evde unutup duruyorum...kalan ecopirini de içeyim bir de foliki ...:34:
sonra da işte biraz çalışma falann:17: bakalım bakalım ne olacak...:1:
ben o çift çizgiyi bir yakalıyım bak neler yapıcam o çizgiyeee:52:
ben bu yolla hem de internetteki tahmini ovulasyon tarihi veren sayfaları da kontrol etmiş olucam... şimdiye kadar hep onların dedikleri günlerde yoğunlaşıyorduk ama bir şey olmuyordu.:45:belkim de ben onların dediği günde yumurtlamıyorum...:44:
öğrenicez işte... tıp tarihine katkımız olsun maksat:37::1:

valla cok dogru soyluyorsun canim. bende son iki aydir onlarin dedigi tarihleri dikkate aldim ve herseferinde benim ovulasyon belirtileri verdikleri tarihten sonra basladi :44: valla bu isler kismet isleri ben onu bunu ovulasyonu anlamam arkadas :52:

kızlar siz ikiniz kaynatıyosunuz yine nasılsınız bakiim :))))

iyiyiz biz iyiyiz sen nasılsın bakimmm:49:
ayrıca da kaynatmıyoruz , tıp tarihine katkıda bulunmaya çalışıyoruz biz , di mi selcanımmm:1:
hormonsuz bebek yapıcaz kırkından sonra , o tıp tarihi de " tıp " deyip kalacak:51:

iyiyiz biz iyiyiz sen nasılsın bakimmm:49:
ayrıca da kaynatmıyoruz , tıp tarihine katkıda bulunmaya çalışıyoruz biz , di mi selcanımmm:1:
hormonsuz bebek yapıcaz kırkından sonra , o tıp tarihi de " tıp " deyip kalacak:51:

ivet arkadasim o cok bilmis tip dunyasina nannik yapicas biz :33:

breezey,selcan

sizin yumurtlama günleriniz tam olarak hangi gün? benimde 21 nisanda yumurtlama günüm 18 nisanda test yapmaya baslarim degisebiliyor bazen nisan ayi hepimize ugurlu gelsin selcan sen incir kürünü yapiyormusun?cok faydaliymis bende denesem diyorum.

breezey,selcan

sizin yumurtlama günleriniz tam olarak hangi gün? benimde 21 nisanda yumurtlama günüm 18 nisanda test yapmaya baslarim degisebiliyor bazen nisan ayi hepimize ugurlu gelsin selcan sen incir kürünü yapiyormusun?cok faydaliymis bende denesem diyorum.

breezey konuşuyor:51:
sat : 5 nisan - döngü süresi 29 gün - bilgisayarın hesabına göre misafir kabul edemeyeceğimiz günler 14 nisan-19 nisan arası:49:

testi ilk defa kullandığım için erken yapmaya başladım , haliyle 2. çizgiyi hiç koyu göremedim ama sanırım bugünden sonra görebilirim çünkü alt karın bölgemde hemi de 2 taraflı ağrılarım var ki bu ağrıların yumurtlamaya ilişkin olduğunu , negatif tüp bebek denemesi öncesi , yumurtalarım büyürken öğrendim.:27:

selcanım kür yapmıyor bence artıkın ama ben şahsen müzmin kabız olduğum için kuru incir yiyorum iki günde bir... :40:
ona yararsa buna da yarar diye düşünüyorum :37::1:

breezey,selcan

bu soru karsisinda her ne kadar kendimi tavuk:9: gibi hissetsemde hemen cevapliyorum. benim sat 6 nisan internet verilerine gore ovulasyon 20 nisanda gerceklesmesi gerekiyor. bu demek oluyormus ki 15 nisan ile 22 nisan arasi dogurganlik en yuksek derecede :49::49:

valla ben de baslasam napsam yine ovulasyon testine bilemedim :26:

evt kuzum ben iki ay ust uste incir kuru yaptim ama yarim yamalak. ilkinde turkiyeye gitmistim elimden geldigi kadar yapmaya calistim lakin 15 gun ancak yapabildim ve kasiklarimda inanilmaz agrilar hissettim. sonuc 0 no baby :50:

ikinci seferde yani gecen ay yine denedim maalesef yine 15 gun dayanabildim hem kilo aldirdi hemde icim almiyordu artik. sonuc 0 no baby :50:

hernekadar sonuc alamasamda ben incir kurunun sihirine inaniyorum. cunku bu inciri avrupada bile duydum ben. birde incir kurunden sonra hamile kalanlarda cok. klomen denilen ilacla ayni etkiyi gosteriyormus bu incir kuru.

iste boyle benim hikayem arkadasim.

bu soru karsisinda her ne kadar kendimi tavuk:9: gibi hissetsemde hemen cevapliyorum. benim sat 6 nisan internet verilerine gore ovulasyon 20 nisanda gerceklesmesi gerekiyor. bu demek oluyormus ki 15 nisan ile 22 nisan arasi dogurganlik en yuksek derecede :49::49:

valla ben de baslasam napsam yine ovulasyon testine bilemedim :26:

evt kuzum ben iki ay ust uste incir kuru yaptim ama yarim yamalak. ilkinde turkiyeye gitmistim elimden geldigi kadar yapmaya calistim lakin 15 gun ancak yapabildim ve kasiklarimda inanilmaz agrilar hissettim. sonuc 0 no baby :50:

ikinci seferde yani gecen ay yine denedim maalesef yine 15 gun dayanabildim hem kilo aldirdi hemde icim almiyordu artik. sonuc 0 no baby :50:

hernekadar sonuc alamasamda ben incir kurunun sihirine inaniyorum. cunku bu inciri avrupada bile duydum ben. birde incir kurunden sonra hamile kalanlarda cok. klomen denilen ilacla ayni etkiyi gosteriyormus bu incir kuru.

iste boyle benim hikayem arkadasim.

kuzum selcanımmm bırak kürü bırak vallaa...:49:
arada bir 3 kuru inciri 1 saat kadar sıcak suda beklet , sonra o suyu iç... ( yapmazsam kabızım napiim yaaa:37: )
yumuşayan incirleri de arada aklına geldikçe ye... kür mür boş ver yaa...:32:

testi de istersen al yine , karşılıklı kontrolle gidelim bakalım bu ay ne olacak... :49:
heee ama unutmadan benim bu ay olmazsa da takılmayacağım malummm öncesi kaçak tüp operasyonu yaşadımm:1::37:

kuzum selcanımmm bırak kürü bırak vallaa...:49:
arada bir 3 kuru inciri 1 saat kadar sıcak suda beklet , sonra o suyu iç... ( yapmazsam kabızım napiim yaaa:37: )
yumuşayan incirleri de arada aklına geldikçe ye... kür mür boş ver yaa...:32:

testi de istersen al yine , karşılıklı kontrolle gidelim bakalım bu ay ne olacak... :49:
heee ama unutmadan benim bu ay olmazsa da takılmayacağım malummm öncesi kaçak tüp operasyonu yaşadımm:1::37:

biraktim zaten kuzum. zaten en fazla iki ay uste uste yapabiliyorsun. inciri cok seven biri olarak zaten surekli kuru incir yiyorum ve yerken aldigim zevki tahmin bile edemezsin :52: ama senin soylediginde cok mantikli geldi bana bide boyle deneyim bakalim.

teste gelince de ben hic kendime guvenmiyorum canim ya onun kritellerini uygulayamiyorum ki ben :15:
bu ayda gecsin de olmazsa gelecek ay yapmaya calisirim belkim :40:

takma canim takma taktikca zorlasiyor zaten. bide gecen ay ki denemende sonra hic takma derim ben.
kuzum senin zaten hic bir sorunun yokmus ki (hormon zart zurt bakimindan) seni tup bebege neden yonlendirdiler anlamadim gitti :50:

ben yapmadımm çünkü ben o kadar düzene ve disipline gelemem..:50::52:
spontone çalışmayı tercih ederim:37::4::1:

bende sirf merakimdan bugun gittim aldim o aleti ismi neydi ayol :52: ates olcen kucuk alet :17:
kullanirmiyim bilmiyorum hazirda dursun bakalim evde :51:

biraktim zaten kuzum. zaten en fazla iki ay uste uste yapabiliyorsun. inciri cok seven biri olarak zaten surekli kuru incir yiyorum ve yerken aldigim zevki tahmin bile edemezsin :52: ama senin soylediginde cok mantikli geldi bana bide boyle deneyim bakalim.

teste gelince de ben hic kendime guvenmiyorum canim ya onun kritellerini uygulayamiyorum ki ben :15:
bu ayda gecsin de olmazsa gelecek ay yapmaya calisirim belkim :40:

takma canim takma taktikca zorlasiyor zaten. bide gecen ay ki denemende sonra hic takma derim ben.
kuzum senin zaten hic bir sorunun yokmus ki (hormon zart zurt bakimindan) seni tup bebege neden yonlendirdiler anlamadim gitti :50:

ben anladım da sankiii... :47:yaşıma takıklar bunlar benim yaaa...:37: bir de anlatıyorum anlatıyorum anlamıyorlar...:52:
arkadaş ben daha yeni düzenli regl oluyorum...kendimi anlamaya çalışıyorum... bi kendi halimde yardımcı olun diye ama beni dinleyen kimmm...tüp de tüp ... al sana tüp de patladı gitti :37:

ben anladım da sankiii... :47:yaşıma takıklar bunlar benim yaaa...:37: bir de anlatıyorum anlatıyorum anlamıyorlar...:52:
arkadaş ben daha yeni düzenli regl oluyorum...kendimi anlamaya çalışıyorum... bi kendi halimde yardımcı olun diye ama beni dinleyen kimmm...tüp de tüp ... al sana tüp de patladı gitti :37:

hayret ki ne hayret :44: Allahtan dilerim ki arkadasim en kisa zamanda dogal yoldan hamile kalirsin da o doktorlar biraz olsun anlarlar hatalarini. bizde nerdeyse burda doktorlarin ayaklarina kapanacaz ki bizi tup bebege yonlendirsinler. bu ne celiskidir yahu :41:

derece aldın he mi... :49: ölç bakalım neler olacak... :26:
bebek merkezimize deneyimlerini aktarırsın,bakalım onunla neler oluyor:37:

kocam burda okudu ogrendi ates olcme yonteminide arada guya benim atesimi olcuyor oofff diyor yumurtalar olusuyor cabik cabik hadi is basina diye dalga geciyor benimle manyak sey ya :1::9:

hayret ki ne hayret :44: Allahtan dilerim ki arkadasim en kisa zamanda dogal yoldan hamile kalirsin da o doktorlar biraz olsun anlarlar hatalarini. bizde nerdeyse burda doktorlarin ayaklarina kapanacaz ki bizi tup bebege yonlendirsinler. bu ne celiskidir yahu :41:

kocam burda okudu ogrendi ates olcme yonteminide arada guya benim atesimi olcuyor oofff diyor yumurtalar olusuyor cabik cabik hadi is basina diye dalga geciyor benimle manyak sey ya :1::9:

yaa iştee avrupa avrupa duy sesimiziiii:24::1:

ya hele bir doktor vardı , kaçıncısıydı hatırlamıyorum:44:, bunlar düşük çıkmış , bu değerlerin daha yüksektir senin oyalanmadan
tüp bebek yaptır dedi...hayır küfür edicem de , ayıp diyorlar yahuu...:27:

beyin ne diyorsa doğrudur selcanım:1:

yaa iştee avrupa avrupa duy sesimiziiii:24::1:

ya hele bir doktor vardı , kaçıncısıydı hatırlamıyorum:44:, bunlar düşük çıkmış , bu değerlerin daha yüksektir senin oyalanmadan
tüp bebek yaptır dedi...hayır küfür edicem de , ayıp diyorlar yahuu...:27:

beyin ne diyorsa doğrudur selcanım:1:

ay nasil sinir oldum ya bende para tuzagi olmus bu tup bebek sanki oralarda canim ya. amaaaa oldu bitti artik onumuzdeki maclara bakalim degil mi :51:

Back