- Konu Sahibi akideciknane
-
- #6.761
canim kayinvalden nekadar kirici, kendisinin torunu-oglunun cocuguda olmamis olacak birde o yonden baksaya hayata..
cevreye kulaklarini kapa sen cnm cim benim rahmetli kavinvaldemde beni disladi hep ilk gelinini tuttu onlara ev verdi bize basinizin cagresine bakin dedi.. ama hastanede kanser tedavisi gordugunde ben bir yillik gelin oldugum ve dislandigim halde yaninda gunlerce ben yattim ilk gelini misafir gibi bes dk haftada bir ziyarete geldi sadece, vefat etmeden once dediki hakkini helal et biraz daha zamanim olsa hersey farkli olurdu artik seni kizim gibi goruyorum..
kimseyi takma elifcigim kendini uzme..
Allah rahmet eylesin! Gerçekten de ibret verici hikaye! Ben de Elif ile ilgili olarak diyorum ki zaman herşeyin ilacı!! Zamanla olaylar tersine dönecek! Gerçi uzun yılların birikimi var ama olsun olaylar tersine dönecek ve kaynanası elifi el üstünde tutacak birgün..Çünkü benim de bir hikayem var, şimdi kaynanam beni çok sever...
canım benim ben elimden geldiği kadar namazımı kılarım dua okurum ama sunu hiç unutma dua et arkadasım türkçe arapça farketmez rabbim senin gönlünü biliyor ....
ben dün gece sabah 4 e kadar ağladım dua ettim rabbim peygamber efendimizin hatrına onun yüzü gözü hürmetine bize yar ve yardımcı olsun cmasımmmm...
ben cemalnur sargut hanımefendiyi çok severim derki bütün vucudu kapatsak ne komple tessettüre girsek ne kalp temiz olmadıkdan sonra sonra kalbini ferah tut allahın izniyle 2014 bizim yılımız olucakkkk allahın izniyle aminnnnnn
canım bende cemalnur sargutu dinliyorum çokda seviyorum hatta sitesinden videoalarını dinleyin çok güzel..ama tesettür konusunda ona katılmıyorum nur süresinin açık ayeti var örtünme ile ilgili..her örtünen iyi kalpli olmayabilir ama sonuçta allahın hükmünü yerine getiriyor canım..ama çok seviyorum hep takip ediyorum hocayı..
canım arkadasımmm allahın hükmünü yerine getiriyor ise o zaman hakkıyla herşeyi yapmalı kul ve ilk önce kalp temizliği fitne fesat kaldırsın kalbinden....kıskanclık varken nefis devreye girer ne yazık kiiiii ve ne yazık ki içi temiz olmayanın dışı ne isterse olsunnnnn bu benim nacizane fikrimmmm
herşey allahın rabbim bizleri mahrum koymasın annelik olan yüce mevkinden :))) aminnnn
kızlar ben diğer topikleri gezerken birşey duydum yumurta toplama işlemi sonrası climara forte kullanmıslar bele göbeğe veya kola yapıştırılırmış nedir ki bu ?????
canım ben 2. ve 3. transferimden sonra kullanmıştım östrojen içeren bir bant..ya hapını veriyorlar yada bantını veriyorlar..genelde rahim duvarı kalınlığında sorun olmasın diye veriliyor..tutunmayı kolaylaştırmak için rahmi hazırlıyor..demekki doktorun sana gerek görmemiş canım ..kızlar ben diğer topikleri gezerken birşey duydum yumurta toplama işlemi sonrası climara forte kullanmıslar bele göbeğe veya kola yapıştırılırmış nedir ki bu ?????
Yine spor salonuna gidiyorum. ...adet gorene kadar sıkılaşmam gerek ve iki uc kilo....sonra yine tedaviye basliycam inşallah. ...
hayırlı olsun nasıl oldu anlatır mısın ben epeydir yoktum
canım hamiş değilim topikde böyle bir totem yaptık şans getirsin diye..hepimiz hamileyiz..
:)) anladım şimdi epeydir yoktum baktım nerdeyse herkes hamile inşallah sıra bendedir dedim nasılsın her şey yolondamı herkese selamlarımı ilet ben de daha bir şey yok ilaçlara zamanında cevap vermedi sonradan geliştiler olmadı işte bakalım ocak sonu tekrar denemeyi düşünüyoruz
canım ben 2. ve 3. transferimden sonra kullanmıştım östrojen içeren bir bant..ya hapını veriyorlar yada bantını veriyorlar..genelde rahim duvarı kalınlığında sorun olmasın diye veriliyor..tutunmayı kolaylaştırmak için rahmi hazırlıyor..demekki doktorun sana gerek görmemiş canım ..
hadi işallah cmas belkide bu arada doğaldan gelir bebeğin..sen incir kürü yapıyormusun veya yapmışmıydın..
Süperrrrrr....kaç yumi varmış peki.?Ben geldim şimdi doktordan benim yumi ler çok nazlıymış dedim size benim kızlar nazlı :)))))
ilaçlarım 375 mg dı
şimdi 450 ye çıktı salı günü sabah tekrar kontrol var :))))
lucrın 5 mg devammmmm
elevit devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?