- 9 Ocak 2015
- 12.717
- 28.995
- Konu Sahibi akideciknane
- #67.761
Çok teşekkür ederim,bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla,mutlulukla buyutun insallahBen kullanmıştım faydasını da gördum tavsiye ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim,bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla,mutlulukla buyutun insallahBen kullanmıştım faydasını da gördum tavsiye ederim
Selam arkadaşlar, bugün test günümdü, kan verdim ve sonucu çok şükür pozitif. 5.gün embriyosu, tek embriyo transfer edilmişti.. Değerim 669,61... Sevinç, endişe, korku,, karışık duygular içindeyim
GGebe kalan arkadaşlar bana tavsiyeleriniz ne olurdu?
Hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah
Cok tesekkurler darısı sizlere insallahÇok teşekkür ederim,bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla,mutlulukla buyutun insallah
Dozaj oyle standart uygulanan birsey degildir. Boy ve kiloya, yani vucut kitle indeksine gore ayarlanir. Yani 170 boyunda 80 kg bir kadin ile 160 boyunda 50 kg bir kadina uygulanacak dozaj ayni degildir. O sebeple boyle karsilastirmalar cok dogru degil.
[/QUOTE
Benim anlamadığım neden hiç bir kısırlık doktoru omega3 , koenzim q10, arı sütü bal polen vs kullan demiyor tavsiye etmiyor. Bence işlerine gelmiyor ama bu tür şeylerin çok faydası olduğuna inanıyorum nitekim bende buralarda okuyup ve youtuber bir kadınında tavsiye ettiği bir şeyler kullanmıştım.
Umut olabildiysem çok mutlu oldum. İyi dileklerin için sağolTanri kucaginiza almayi nasip etsin. Burada herkese umut oldu bu mesajiniz
Diger mesajinizda tavsiye sormussunuz, nacizane tavsiyem: Bol bol protein yiyin, ben gunde uc yumurta yiyiyorum en az, bazi gunler alti yediye bile cikiyor. (Tabi ki dogal gezen tavuk yumurtasi) Protein, hucre gelisiminin yapi tasi, embryonun fetuse donusene kadarki bolunme surecinde cok onemli. Basit karbonhidrattan uzak durun. Pakete girmis hicbir sey yiyip icmeyin. Bol bol dogal olduguna guvendiginiz senze meyve yiyin. Sigara alkol zaten soylemeye gerek yok saniyorum.
Ben Omega3, ubiquinol, C, D, K, B12 vitamini halen kullanmaya devam ediyorum.
Hergun en az yarim saat yuruyus yapin, vucudunuzun kaldirdigi tempoda yorulmadan. Kasiklariniz agrisa da dusecek gibi asagiya cekse de yuruyun, gercekten cok onemli hareketli kalmak.
Bunun disinda keyfini surun. Insallah dogumunuzu da konusuruz burada
Teşekkür ederim, sağlıcakla inşallah.çok güzel bir haber. çok sevindim sizin adınıza. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim güzel dileklerin için, sağlıkla, kolaylıkla inşallahHayırlı olsun.Allah sağlıklı kulağınıza almayı nasip etsin.Sakincasi yoksa tedavi sürecin öz nasıl oldu neler kullandınız.Nerde tedavi oldu iz paylaşirmisiniz
Evet çok güzel bir vitamin keşke Türkiyedeki de satılsa paylaşım için teşekkürler Q10 miktarı yetersiz onun haricinde çok güzel eşim ve ben ilave olarak 1000mg c vitamini ve B12 1000mg kullanıyoruz.Merhaba Kizlar, biliyorsunuz yüzlerce vitamin takviyesi öneriliyor Internetde, Sperm ve Yumurta kalitesini yükseltmek icin, Profertil F ve Profertil M var, kadin ve erkek icin, icerigini buldum ve bu vitaminlerin bazisini Takviye olarak kullaniyorum, ama sadece hap ile degil ayni anda hangi yiyeceklerde var diye arastirsim, ve Liste yaptim :) Herkes yararlansin isterim,, Avusturyada yasadigim icin Almanca yaziyor, umarim icinizden faydalananlar olur :)
Bu Listeyi Eşim icin hazirladim, Kadin icin ayriyeten sadece Omega 3 fazladan öneriliyor, onunda takviyesini verdiysi Doktorum
Türkiyede'de Proxeed galiba erkeklerin kullandigi ilacin ismi, burda duymustum,, C Vitamini hic kullanmadim :) o neye iyi geliyor acaba :) B12 siz baya yüksek kullaniyorsunuz, günlük Doz mu bu ? Q10 ben cok pahali buluyorum, yiyeceklerle takviye yapiyoruz :) :) Zaten bizde Tüpbebek Mecburi, ben yinede daha iyi olsun diye arastirdim Liste yaptimEvet çok güzel bir vitamin keşke Türkiyedeki de satılsa paylaşım için teşekkürler Q10 miktarı yetersiz onun haricinde çok güzel eşim ve ben ilave olarak 1000mg c vitamini ve B12 1000mg kullanıyoruz.
Cnm Türkiyede de o ilaca benzer içerikli ilaçlar promotil,Pro women,proxy women,protime, Gonamax, statera plus, progeny f, neo fertil, emodex içerikleri güzelEvet çok güzel bir vitamin keşke Türkiyedeki de satılsa paylaşım için teşekkürler Q10 miktarı yetersiz onun haricinde çok güzel eşim ve ben ilave olarak 1000mg c vitamini ve B12 1000mg kullanıyoruz.
Tebrik ederim gözün aydın bebeğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle.tedavinde durumun sayiların iyiymiş.maşallah bundan sonrada keyifli bir hamilelik nasip olsunSelam, öncelikle çok teşekkür ederim, darısı sizin ve burada olan herkesin başına nasip olsun.
Haziran 1975'liyim. Geç evlendim Mayıs 2016. İstanbul' dayım. Sebepsiz olduğu söylendi ve 2 denemem oldu.
ilkinde 2 embriyo transferi negatif sonuçlandı. Asla memnun kalmadım Dr dan ve hastaneden. Dr un yumurtaların iyi ama yaşından dolayı tüp yapmalısın tavsiyesine acemice atladım, hiç araştırma yapmadan. Negatifi de alınca yıkıldım, Tüp bebekte uzmanına gideceksin arkadaş diye kendimi yedim günlerce. Üyeliğim olmasına rağmen kk. de araştırma yapmamıştım o dönemler. Eğer buralarda olup araştırma yapsaydım daha mantıklı karar verirdim seçim yaparken. Şimdi bakıyorum buradaki arkadaşlar çok bilinçli araştırıyorlar ve tavsiyelerde bulunuyorlar. Birbirlerini anlıyorlar ve destek oluyorlar ❤ mutlu oluyorum.
İkinci deneme de 20 küsür yumurtaya rağmen 2 embriyom 5.güne sağlıkla geldi. Genetik taramadan sağlıklı tek bir embriyom geldi. rahim filmi çekilince rahimde yapışıklık olduğunu öğrenmiştik. 2 kez yapışıklık için histeroskopi ameliyatı oldum ve defalarca jelli spiral takıldı.
2. Tedavim 15 ay sürdü ve nihayetinde
29 Haziran'da transfer edildi.
Ve sonuç pozitif çok şükür
Size de tedavinizin başarılı olmasını ve evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim
Yumurta sayılarım iyi ama kof çıktı çoğu. Ben o dönemler çok kötü beslenmiştim ne yazık ki, ona bağlıyorum bu durumu. Gönlümce İki sağlıklı embriyo istemiştim ama kısmet olmadı. Genetik taramaya 2 embriyo yollayıp bir tanesini sağlıklı buldular. Elimde tek embriyo kaldı, o da transfer oldu. Tuttu çok şükür.Tebrik ederim gözün aydın bebeğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle.tedavinde durumun sayiların iyiymiş.maşallah bundan sonrada keyifli bir hamilelik nasip olsun
Umut olabildiysem çok mutlu oldum. İyi dileklerin için sağol ❤
Yumurta sayım çok diye sevinirken kalitesiz çıktığını gördüm. Yani yumurta sayısı az olanlar üzülmesin, önemli olan sayı değil, kalitesi. Yumurta kalitesini beslenmeyle ve dışardan takviyelerle desteklemeye çalışsınlar.
Tavsiyelerin çok değerli hepsini dikkate alacağım, yumurtayı seviyorum neyse ki ama doğal, gezen tavuk halini bulmak için İstanbul'u araştırmam gerekecek. Sen yurtdışındasın sanırım.
Vitamin konusunda hem bilgilerinle hem tavsiyelerinle burada ekolsün önceki sayfalarda isminle beraber çok notlar almıştım ajan takip zamanlarımda
Dr tavsiyeli progeny F kullanıyorum, diğer vitaminleri bıraktım, değerimde folik asit yüksekti ve bu multivitaminde folik asit bulunduğu için ayrıca alma diye önerdi Dr.
Aslında sana danışmak isterim çünkü B12 ve demir değerim düşük sınıra daha yakın. Dr lar sınırın altı olunca takviye ediyor, aslında düşük olduğunda da normale getirecek kadar doz önermeleri gerekiyor. Yanılıyor muyum?
Örneğin B12 167,,,, demir 62,,,, Vit D 26. 69
Demir bağlama kapasitesi 414,, yüksek ise değerim neden 64? ne anlama geliyor demir bağlama yorumlarsan, diğer kan sonuçalarımı da yorumlarsan sevinirim.
Gebe günlüğün olmadığı için
eski mesajlarından takip ettim, oğluna gebeymişsin Sağlıkla ve mutlulukla rahat bir gebelik yaşayıp, sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim
Aynen burada hamilelik durumlarımızı ve doğumlarımızı da konuşuruz inşallah ❤
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. İğne kullandığınız dönemlerde şişkinliğiniz oldu mu ve ne zaman oldu. Benim bugün tedavideki 7. günüm ve normalim hala. Çevremde, buradaki yazılarda iğnelerin çok şişirdiğini duyduğum için kahvaltımdan maydanozu ve günlük 1-1,5 dilim ananası eksik etmedim acaba o mu şişkinliği ödemi aldı merak ettim. Bir de ödemi alsın diye bu besinleri kullanırken ananasın özellikle tüp bebek tedavisinde faydalı olduğuna dair yazılar da okudum. Bilgisi olan var mı?
Çok teşekkür ederim Bilge hanım Bilgilerinizle bizi aydınlattığınız için bu ismi uygun gördüm size, tabi sakıncası yoksa.☺ O zaman hafta sonu çatlatma iğnesi, Pazartesi de yumurtalarımın toplanmasıyla ben de şişmeye başlıycam.Siskinlik genelde opu'dan sonra ortaya cikiyor; o da cok folikul toplanmissa... Catlatma ignesinden sonra siskinlik basgosteriyor yavas yavas. Bunun cok fazla odemle ilgisi yok, vucudun buyuyen folikullerle birlikte artan hormon seviyesi yuzunden oluyor. Artan seviyelerde OHSS'ye kadar gidebiliyor. Ben ilk cok yumurta toplandiginda olmustum hafif capli OHSS (sonradan anladim bunu tabi) oldugumu. Hatta opu'dan sonra kayaga gitmistik, megerse cok hareket etmemek lazimmis, ben tabi bilemedim o zaman ve yapilabilecek en hareketli seyleri yapmistim; tatil sonunda 6 aylik hamile gibiydim - korkunc bir durum... :)
Neyse, bir sonraki tedavimde doktorum catlatma ignemin dozunu azaltmisti.
Bol bol su icip cok fazla hareket etmemek en iyi tedavi bu durumlarda anladigim kadariyla.
Tabi bunlar bunyeden bunyeye de degisiyormus...
Ananas falan da bos isler, hic inanmayin. Icindeki yararli olan seylerin 15-20 gunde o kadarcik miktarlarda bunyeye fayda saglamasi imkansiz birsey. Duzenli yenilip icildiginde tabi ki saglikli; ama tup bebek icin mucizeler yaratacak birsey degil...