• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yani sansimiz var yada????
Umutdumuzu hic kaybetmeyelim benim bir cocugum olacak insallah hepimizin olcak hayirlisini allah versin
Bu arada onemli bir soru arkadaslar yumurtalarinizi nasil donduruyisunuz yani aylik bir ucret ne odeniyo turkiyede burda cok pahali 1ayi 400 euro herkesin donmus yumusi var bende niye yok yaaaa

Hiç dondurmadım bilmiyorum..Aslında evet eğer artarsa dondurulmuş saklamalı!

Hiç dondurmadım bilmiyorum..Aslında evet eğer artarsa dondurulmuş saklamalı!

Sagol yinede cevabin icin canas1 keske boyle bir imkan olsa ama yok ne yazik ki bazen niye yurt disina geldin diyorum hersey yasak yada pahali
Neyse bugün tatil Mevlut e gitcem hic canim istemiyo yine ayni konular offff öptüm herkesi

merhaba arkadaslar,

yazdiklarinizi okudum haberlerinizi aldim.

ummucum cok ama cok sevindim yumiler buyumus opu bile olmus insallah o yumiler sana bebek bebekler olur.

elifcim tedavin hayirli olsun bebekle sonuclansin insallah.

acmila burda da dondurma yok kuzum sadece kanser tedavisi gorecekse yani kemo terapi isin tedavisi gibi. veya buna benzer agir bi tedavi gorecekse o zaman donduruluyor ve sigortada karsiliyor. bunlarin haricinde zor yani kendin karsilayacaksanda bunun altindan kalkman cok zor turkiye gibi degil maalesef...

duova cmas tutku nevser zeytunn diger ismini yazmayi unuttugum butun arkadaslarimada sevgilerimi yolluyorum

bana gelince ben cok zor gunler geciriyorum gecen cumadan beri cok fena mide bulantisi cekiyorum henuz cikarmadim ama
bulanti beni mahvetti. birde halsizlik var ki sormayin sanki uzerimden bi kamyon gecmis kolumu kaldiracak halim yok.
yani arkadaslar beni mazur gorun bu aralar fenayim fenaaaaa....

hepinizi opuyorum....

Son düzenleme:
Sevgili Tali güzel anne adaylari oncelikle hepinizi optum öptüm vede öptüm
Ummuselem ve elifo canlarim allah yardimciniz olsun hayirlisi olsun unutmayin hep moraller yuksek hata kendinizi hamile olarak biraz kandirin beyne isleyin bunu bir guzel meditasyon yani

Herkese hayirli mutlu aksamlar

Selaaaammmm,
Hepinize kucak dolusu sevgiler...

Acmilla,
Ben 2012 de dondurmuştum senelik 350 lira ödedim,ama üniversite hastanesinde idi,özelde tahminim daha fazladır.
Maalesef güncel bir bilgi değil,ama belki fikir verir.

merhaba arkadaslar,

ummucum cok ama cok sevindim yumiler buyumus opu bile olmus insallah o yumiler sana bebek bebekler olur.

acmila burda da dondurma yok kuzum sadece kanser tedavisi gorecekse yani kemo terapi isin tedavisi gibi. veya buna benzer agir bi tedavi gorecekse o zaman donduruluyor ve sigortada karsiliyor. bunlarin haricinde zor yani kendin karsilayacaksanda bunun altindan kalkman cok zor turkiye gibi degil maalesef...

duova cmas tutku nevser zeytunn diger ismini yazmayi unuttugum butun arkadaslarimada sevgilerimi yolluyorum

bana gelince ben cok zor gunler geciriyorum gecen cumadan beri cok fena mide bulantisi cekiyorum henuz cikarmadim ama
bulanti beni mahvetti. birde halsizlik var ki sormayin sanki uzerimden bi kamyon gecmis kolumu kaldiracak halim yok.

hepinizi opuyorum....

Selcanım,
Belirtim yok diye kendini yedin bitirdin,demekki neymiş herşeyin vakti saati varmış hiç şikayet etme :)) darısı bizim başımıza :))
Arkadaşım çok dikkat et kendine...
Çoookkk öpüyorum...

arkadasım bu gün herşey yolunda gitsin inşallah bol ve sağlıklı yum olsun inşallah allah nasip etsin bebişlerini kucağına almak nasip etsin inşallah :))))

Yani sansimiz var yada????
Umutdumuzu hic kaybetmeyelim benim bir cocugum olacak insallah hepimizin olcak hayirlisini allah versin
Bu arada onemli bir soru arkadaslar yumurtalarinizi nasil donduruyisunuz yani aylik bir ucret ne odeniyo turkiyede burda cok pahali 1ayi 400 euro herkesin donmus yumusi var bende niye yok yaaaa

Ümmücüm öpün oldu mu. Haberler nasıl.

cmas, ummünün opusu çarşamba olacaktı, değiştimi

Degismedi bugün olacak yumurta toplama islemi.

günaydınnnnn herkeseeeee

ben geldim şimdi doktor dan :)))

ultrasonla bakıldı çok şükür suan bir sıkıntı yok devam eden ilaçlarımmm

lucrın 10 mg her gün aksam 9 da vardı şimdi 5mg her aksam 9 da olucam

puregon 300 mg saat 9 da iğne

merional 75 saat 9 da iğne

cumartesi sabah 9:45 kontrollllll

merhaba arkadaşlar dün opum oldu 2 yumi toplandı..bugün aradılar bir olgun çıkmış ona işlem yapılmış oda döllenmiş çok şükür.bölünürse yarın dondurulacak inşallah canlarım..:49:
elifooo tedavin hayırlı olsun canım ..güzel haberlerini bekliyoruz..
selcan yeni hamişimiz kendine iyi bak..işallah bizde fenaa oluruz..:1::49:
duova cmas alısalıs tutku acmila nevser miranda zeytun ..bu arada zeytun nerelerdesin..hepinizi öpüyorum..:16::16::16:

kızlar opudan sonra tarlusal kullandınızmı..4 gün kullanılacakmış ama ben kullanmak istemiyotum benim zaten adet geç gelmezki..tam tersi erken olurum..:53:

Sanada günaydin, arkadaslar bu günlerde cok az geliyor topige, arada böyle oluyor sonra yine normale döner canim,
senin bu günlerde pozitif oldugunu yazilarindan anliyorum. umarim taransfer sonrasi alacagin pozitif haberle, dahada artsin mutlulugun.

duovammm hiç değil aslında keyifler yok ama kendimi pozitif olmaya zorluyorummmmm çünkü biliyorum iyi olucak inşallahhhhhh :)))

Arkadaşım dün hep dua ettim opun güzel geçsin diye.. bugün de çok şükür senden güzel haberi aldık... embriyonun kalitesi mükemmel olacak inşallahi:46::46::46::46::46: ve yarın da sağlıkla dondurulacak... Benim dondurma şansım olmadı canım ve o bahsettiğin ilacı ne yazık ki hiç duymadım...

kızlar opudan sonra tarlusal kullandınızmı..4 gün kullanılacakmış ama ben kullanmak istemiyotum benim zaten adet geç gelmezki..tam tersi erken olurum..:53:

Günaydın arkadaşlar, ümmü dün nasıl geçti opu canım? İyisindir inşallah! Elifooo hep böyle umutla yüksek pozitif enerjinle devam etmeni dilerim. (Ama bence senin oğlun olacak!!! hehehehe!!! şaka şaka!! Rabbim hayırlısını versin sağlıkla sıhhatle inşallah! Amin!

cmasımmm o zaman ikinciyi kız yaparız :))))) illa senin oğlana doğurucam :))))))

hepimize rabbim sağlıklı evlat nasip etsin :) aminnnnnnn

duovammm hiç değil aslında keyifler yok ama kendimi pozitif olmaya zorluyorummmmm çünkü biliyorum iyi olucak inşallahhhhhh :)))

elifim sakın kendini bırakma arkadaşım bu idteğinle kızlarının sana koşacağına inanıyorum arkadaşım.. Yeter ki sen rahat ol ve sadece kızçelerine odaklan...

merhaba arkadaslar,

hepinizi opuyorum....

canım benimmmm güzel hamilemmm :)))

hoşgeldin :))) mide bulantısı olması çok iyi birşey bebişin sağlıklı olduguna işarettir derler :))) aman iyi olsun bebişde bulantı olsun selcanım :))

hiç kendini yorma lütfen çok iyi bak çokk öptümmmmm

Arkadaşlar hepinize günaydınnn:)

Güzel bir gün dilerim.

Sevgilerimle,

arkadaşım ben de güzel akşamüstü dileyeyim sana ve herkese... yarın izinliyim.. doktoruma gideceğim çok sancım var kasıklarımda... eşim randevu al gidelim dedi... hem de tüp sonucumun neden negatif olduğunu konuşacağım bakalım neler söyleyecek... aslında başka doktora gitmeyi düşünüyordum ama doktorum eşime tekrar tüp deneyin diyecek muhakkak... ben de eşimi izleyeceğim... bakalım ne tepki verecek... umut yok ama ümit var, hayaller var ne yapayım:))))

Günaydın arkadaşlar, ümmü dün nasıl geçti opu canım? İyisindir inşallah! Elifooo hep böyle umutla yüksek pozitif enerjinle devam etmeni dilerim. (Ama bence senin oğlun olacak!!! hehehehe!!! şaka şaka!! Rabbim hayırlısını versin sağlıkla sıhhatle inşallah! Amin!

Güzel akşamlar arkadaşım,,, eşini neden zayıflattın bakim sen... yoksa onu da mı bakıma soktun... senin botokslardan sonra:)) neler yapıyorsun bu arada...

canım benim çok sevindim çok şükür ne zaman transfer olucak peki ???? ben hiç öyle bişey kullanmadım ???? adet erken gelsin diyemi bu ilaç ???? amannnn bende çok cahilimmm vallahi çoğu şeyi burdan öğrendim :)))))

Sanada günaydin, arkadaslar bu günlerde cok az geliyor topige, arada böyle oluyor sonra yine normale döner canim,
senin bu günlerde pozitif oldugunu yazilarindan anliyorum. umarim taransfer sonrasi alacagin pozitif haberle, dahada artsin mutlulugun.

duovam nasılsın canım, ben de buralarda kimseyi görmeyince vakit bulursam geçmişinize gidiyorum.. yaklaşık 150. sayfadayım ve beni size her geçen gün biraz daha bayılıyorum... sevgiyle kal canım

elifim sakın kendini bırakma arkadaşım bu idteğinle kızlarının sana koşacağına inanıyorum arkadaşım.. Yeter ki sen rahat ol ve sadece kızçelerine odaklan...

güzbaharım arkadasımmmm bırakmıyorum kendimi asla bırakmıycam kızlarım içinnnn kurban olurum ben onların yaradanlarına ......

kurban olduğum allahım hepimize isteyen herkese 2014 yılını bolluk bereket içinde evlatlarımızla şenlendirsinnnnnn AMİNNN

Ya kimse niye cecap yazmiyo

merhaba arkadaşım,

benim de ne yazık ki dondurulmuşum yok ama tüp tedavisi gördüğüm hastanede dondurma da çözdürmede ayrı ücrete tabiydi canım.. dondurma 800 tl
çözdürme 800 tl

bu arada yılbaşı zammı geliyormuş tüp tedavisine canlarım tedavi düşünenlerin dosya açtırmaları gerekiyormuş yılbaşından önce...

güzbaharım arkadasımmmm bırakmıyorum kendimi asla bırakmıycam kızlarım içinnnn kurban olurum ben onların yaradanlarına ......

kurban olduğum allahım hepimize isteyen herkese 2014 yılını bolluk bereket içinde evlatlarımızla şenlendirsinnnnnn AMİNNN

inşallah arkadaşım aynı duayı bende yapıyorum... eskiyi okuyorum biliyosun breezey öyle inanmış ki anne olacağına ve okurken bende bazen geçmişi okuduğumu unutuyorum amin diyorum sözlerine, dualarına... sonra artık onun anne olduğunu hatırlıyorum. onun o pozitif enerjisi bana da bulaşıyor ve bu sefer bize umutlanıyorum...

merhaba arkadaslar,

hepinizi opuyorum....

Arkadaşım bana kızacaksın belki ama ne olur kızma....:2::2::2::2: bence harika bir haber bu... (hiç yaşamadım bunu ve biliyosun ki yaşamak için kıvranıyorum:)))) ... bence şimdi bebişini daha çok hissediyorsun.. hem biliyosun bebiş annesini üzmek istemiyor sadece sağlıklı olduğunu bu yöntemle annesine duyurmak istiyor bence... :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back