- Konu Sahibi akideciknane
- #67.301
Cok gecmis olsun cok üzüldüm umudum olmuştunuz benimde ama pes etmek yok yola devam hep.birlikte basaracagiz insallah.Konuşacağım tabi ki ama kendisine oldukça kızgınım beni kandırdığı için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok gecmis olsun cok üzüldüm umudum olmuştunuz benimde ama pes etmek yok yola devam hep.birlikte basaracagiz insallah.Konuşacağım tabi ki ama kendisine oldukça kızgınım beni kandırdığı için
İnAnin ne diyecegini bilemiyor insan ama daha iyi haberler alacagimiz gunler gorelim insallahMerhaba arkadaşlar perşembe günü doktora gittik .Doktor 6 haftalık kese gördüğünü haftaya kalp atışı için gelin dedi fakat hem hareketlerinden suphelendim hem de 6.haftada embriyonun görünmemesi garip geldi bugün başka bir doktordan randevu alıp gittin ve boş gebelik olduğunu söyledi cuma kürtaj yapılacak. Yaşadığım olayami üzüleyim doktorun birşey yok gibi davranıp ilaçlara devam diyerek beni daha masrafa sokup güvenimi ve sinirlerimi bozmasına mı bilemedim
hiç beklemediğim bir haberdi tunser12 çok geçmiş olsun çok üzüldüm.yenile yenile başaracağız :)) bugünlerde geçecek inş. doktoruna şaşırdım hiç böyle yalan söyleyen dr.a ben denk gelmedim.tüp bebek merkezi değil miEvet güzelim gördü bir sorun olduğunu yüzünden çok net anladım hemsireden de belliydi ama bana haftaya kalp atisini dinleriz , ilaçlarını aynen devam et serumu taktirmayi unutma gebelikte bazı değerlerine tekrar bakalım tekrar tahlil yap haftaya kadar getir dedi ama sorun olduğunu çok net anladım bugün başka bir doktora gittim uzun uzun baktı anlattı doktor pazartesi başka doktora da gideceğim bildiğim kadarıyla düşük olsa bile sonra yine kürtaj yapılıyormuş parça temizlemek için sorarım gittiğim doktora güzelim çok sağol uyarın için
Valla her şeyden korkuyorum artık şu çocuğu sağlam bir şekilde bir çıkarsam .Nerede doğum yapacağıma sezaryen mı normal mi ona da karar veremedim daha. Tetanoz aşısı yaptırmalı mıyım şeker yüklemesi zararlımı değil mi onu da bilmiyorum.Yok be guzelim ne alakasi var. Ben valla butun gun heavy metal dinliyorum; cocuk bir tek sagir olabilir gibime geliyor. Simdi olmasa da zaten kesin olacak dogduktan sonra...
seni de tebrik ederim.iyi olmanıza çok sevindim.maşallah testlerinde temiz çıkmış.işin biraz yavaşladı mı ? neyse seni kurtardık Allah inş. vakti geldiğinde sağlıkla kolay bir doğumla bebeğini kucağına aldırsın :))Merhaba kızlar uzun zamandır yazmıyordum. Her şeyim iyi gidiyor. Testlerim vs de temiz çıktı. Ama bu gün fabrikada yangın tatbikatı yapıldı ve çok yoğun kulakları sağır edebilecek bir siren sesine 1dk boyunca maruz kaldım , internet sitelerini inceliyorum da zararlıymış diyorlar 16. haftadan sonra gürültülü ortamlardan uzak durun diyorlar. Bir zararı olmuş mudur acaba.
Cok sagol güzelim öncelikle bu sorunu halledelim canım ileriyi sonra düşüneceğiz sorunsuz atlatabilirsek doktor konusuna gelince zaten son gidişlerimde artık iyice sogumustum hemşireler yonlerdiriyordu tedaviyi veya ben zorla öneride bulunuyordumhiç beklemediğim bir haberdi tunser12 çok geçmiş olsun çok üzüldüm.yenile yenile başaracağız :)) bugünlerde geçecek inş. doktoruna şaşırdım hiç böyle yalan söyleyen dr.a ben denk gelmedim.tüp bebek merkezi değil mi
benim arkadaşım 5. tedavisinde pozitif aldı arı sütü kullandı inş iyi ilerler onunda.seninde iyi olur inş. ngs yapmadı dr. ama çok ilgilendi ve embriyoyu iyi izliyorlar.istanbula gidebilirsin hangi ildesin
Valla her şeyden korkuyorum artık şu çocuğu sağlam bir şekilde bir çıkarsam .Nerede doğum yapacağıma sezaryen mı normal mi ona da karar veremedim daha. Tetanoz aşısı yaptırmalı mıyım şeker yüklemesi zararlımı değil mi onu da bilmiyorum.
Teşekkürler , çok şükür iyi çıktı , işlerimde biraz azaldı. Ama nedense baya sinirliyim hormonlar dan mı ne . Karnımda öyle çok büyümedi daha fazla kiloda alamadım zaten 72 falandım hamilelikten önce şimdi 75-76 falan oldum 4,5 aylık hamilelikte ne zaman alacam şu 20 kg anlamadım. Cinsiyeti de hala bilmiyorum ne zaman doktora gitsem poposunu dönmüş oluyor, nifty testinde de söylemediler yasakmış , sankı cinsiyet yüzünden çocuk aldıracağız daha hiç çocuğumuz yok hangisi çıksa sevineceğim zaten .seni de tebrik ederim.iyi olmanıza çok sevindim.maşallah testlerinde temiz çıkmış.işin biraz yavaşladı mı ? neyse seni kurtardık Allah inş. vakti geldiğinde sağlıkla kolay bir doğumla bebeğini kucağına aldırsın :))
Teşekkürler , çok şükür iyi çıktı , işlerimde biraz azaldı. Ama nedense baya sinirliyim hormonlar dan mı ne . Karnımda öyle çok büyümedi daha fazla kiloda alamadım zaten 72 falandım hamilelikten önce şimdi 75-76 falan oldum 4,5 aylık hamilelikte ne zaman alacam şu 20 kg anlamadım. Cinsiyeti de hala bilmiyorum ne zaman doktora gitsem poposunu dönmüş oluyor, nifty testinde de söylemediler yasakmış , sankı cinsiyet yüzünden çocuk aldıracağız daha hiç çocuğumuz yok hangisi çıksa sevineceğim zaten .
Hijyeni bilmiyorum ama daha gidip görüşmesem de Koç Üniversite hastanesinde doğum yapmayı planlıyorum, baktım fiyatlar Acıdadem vs ye göre çok daha uygun. Sezeryan veya normal doğuma karar veremedim sezeryan olursa asla 2. çocuğa kendi başıma hamile kalamam gibime geliyor . 2 çocuk şart değil hatta istemiyoruz bile ama şansım varsa devam etmesini isterdim ,sezaryen sonrası olacağı varsa da olmaz çünkü ben kürtajdan sonra yapışıklık olmuştum ve anca histeroskopik ameliyat sonrasında hamile kalabildim ve rahme müdahale edilirse hele hele kesilirse iyice bozulur gibime geliyor. Ama normal doğumda her babayiğidin harcı değil ondada komplikasyonlar olabiliyor hatta ileride idrarını tutama vs gibi durumlar olabiliyor. Sezaryende de kat kat kesilme ve ameliyat sonrası ağrılar kendi başına yerinden kalkamam vs gibi.Evet guzelim, bu kadar emekten sonra insan korkuyor herseyden, mantiksiz olsa dahi.
Ben tetanoz yaptirmayi dusunmuyorum. Risk, eger hijyenik olmayan bir yerde dogum yapilirsa, bebegin kordonu pasli bir makasla falan kesilirse. Bence iyi bir hastanede bu risk yok denecek kadar azdir; ama tabi herkesin dusuncesi farkli.
Seker yuklemesi de asla yaptirmam. Bu test yuzunden diyabetli bebek doguran cok tanidigimiz var. Direk saf glukoz veriliyor, cok anlamsiz ve tehlikeli ufacil bebek icin. Gebelik diyabeti icin muadil testler var (gunluk parmaktan olcum, uc aylik ortalama vs). Bir tek bizim ulkede standard veriliyor bu test, ayrica dogruluk payi da 100% degil, cok yanilma payi var. Diyabet de cikarsa, verilen sey once diyet, o yuzden bilmeden dahi diyet ayarlamasi yapilabilir.
anladım canımCok sagol güzelim öncelikle bu sorunu halledelim canım ileriyi sonra düşüneceğiz sorunsuz atlatabilirsek doktor konusuna gelince zaten son gidişlerimde artık iyice sogumustum hemşireler yonlerdiriyordu tedaviyi veya ben zorla öneride bulunuyordum
işlerinin azalması iyi olmuş. ben şu an 73 kiloyum doğum sonrası kaldı bakalım.herhalde bundan sonra da fazla kilo almazsın. toplamda bende 10-12 kilo aldım. bence 20 kilo almayacaksın.çok sevindim iyi haberlerine işlerinin azalmasına.sizler nerede tedavi görüyorsunuz cinsiyet söylenmiyor kızlar.ben medicalparkta 13. haftada öğrendim.koç üniversitesi de özel o desemTeşekkürler , çok şükür iyi çıktı , işlerimde biraz azaldı. Ama nedense baya sinirliyim hormonlar dan mı ne . Karnımda öyle çok büyümedi daha fazla kiloda alamadım zaten 72 falandım hamilelikten önce şimdi 75-76 falan oldum 4,5 aylık hamilelikte ne zaman alacam şu 20 kg anlamadım. Cinsiyeti de hala bilmiyorum ne zaman doktora gitsem poposunu dönmüş oluyor, nifty testinde de söylemediler yasakmış , sankı cinsiyet yüzünden çocuk aldıracağız daha hiç çocuğumuz yok hangisi çıksa sevineceğim zaten .
Merhaba medicalparkta mı tedavi oldunuz? Hangisinde? Ben medical park Göztepe’de de tedaviye başladım bu sebeple ilgimi çekti?işlerinin azalması iyi olmuş. ben şu an 73 kiloyum doğum sonrası kaldı bakalım.herhalde bundan sonra da fazla kilo almazsın. toplamda bende 10-12 kilo aldım. bence 20 kilo almayacaksın.çok sevindim iyi haberlerine işlerinin azalmasına.sizler nerede tedavi görüyorsunuz cinsiyet söylenmiyor kızlar.ben medicalparkta 13. haftada öğrendim.koç üniversitesi de özel o desem
demek cinsiyet söylenmiyor bunu zaman zaman duyuyorum.size güzel hamilelikler kızlar öpüyorum
Benim henüz düzgün bir doktorum olmadığı için söylenmedi bir de herhalde arkasını falan dönmüş . Ama Nifty testte kesinlikle söylenmiyor. Ben doğumu nerede yapacağıma daha tam karar vermediğim için sürekli değişik yerlerde muayene oluyorum .işlerinin azalması iyi olmuş. ben şu an 73 kiloyum doğum sonrası kaldı bakalım.herhalde bundan sonra da fazla kilo almazsın. toplamda bende 10-12 kilo aldım. bence 20 kilo almayacaksın.çok sevindim iyi haberlerine işlerinin azalmasına.sizler nerede tedavi görüyorsunuz cinsiyet söylenmiyor kızlar.ben medicalparkta 13. haftada öğrendim.koç üniversitesi de özel o desem
demek cinsiyet söylenmiyor bunu zaman zaman duyuyorum.size güzel hamilelikler kızlar öpüyorum
Benim henüz düzgün bir doktorum olmadığı için söylenmedi bir de herhalde arkasını falan dönmüş . Ama Nifty testte kesinlikle söylenmiyor. Ben doğumu nerede yapacağıma daha tam karar vermediğim için sürekli değişik yerlerde muayene oluyorum .
yok Mutina hamilelikde gittiğim kontroller doğum ankara medicalparkta ondan bahsettik.seninde tedavin güzel geçip bebek haberini alıp medicalparkın kadın doğumuna gidersin inş.Merhaba medicalparkta mı tedavi oldunuz? Hangisinde? Ben medical park Göztepe’de de tedaviye başladım bu sebeple ilgimi çekti?
Amin teşekkür ederimyok Mutina hamilelikde gittiğim kontroller doğum ankara medicalparkta ondan bahsettik.seninde tedavin güzel geçip bebek haberini alıp medicalparkın kadın doğumuna gidersin inş.
işlerinin azalması iyi olmuş. ben şu an 73 kiloyum doğum sonrası kaldı bakalım.herhalde bundan sonra da fazla kilo almazsın. toplamda bende 10-12 kilo aldım. bence 20 kilo almayacaksın.çok sevindim iyi haberlerine işlerinin azalmasına.sizler nerede tedavi görüyorsunuz cinsiyet söylenmiyor kızlar.ben medicalparkta 13. haftada öğrendim.koç üniversitesi de özel o desem
Ben geçen sene olmuştum histeroskopi sonrası adet yoğun oluyor ama benim bir adet yoğun oldu transfer oldum tutmadı sonrasında adetim gene azalmıştı. Şimdi yine histeroskopi oldum bakalım ne olacakArkadaşlar daha önce rahim düzeltme için histereskopi olan var mı? Bildiğiniz gibi Mayıs ayında T şekil rahmi düzeltme için histereskopi olmuştum. Geçen ay sonu tedaviye başlarken çok ağır bir adet geçirdim. Hatta yumurta büyütücü ilaçları kullandığım sürede hep kanamam oldu. Yumurta toplamadan 2-3 gün önce durabildi. Bu ay negatifi aldıktan sonra geçen aydan da ağır geçiriyorum. Ağrı sızı yok ama ped yetiştiremiyorum. Normalde adetlerim hafif sayılırdı. Histereskopiden sonra bu normal mi?