Selamlar, buraya çok uğramıyorum bu aralar. Hatırlarsanız 40 yaşındayım, yumurtalık rezervim çok az. 2'si transfere gitmeden olgun yumurta çıkmadığı için iptal olan 5 tüp bebek denemem var. Genelde 2-3 yumurta çıkıyor. Sadece bir kez 7 yumurta çıktı. 2 adet iyi kalite 5. günü transfer edildi. Çok umutluyduk ama onda da daha transferden sonra 3. gün kanamam başladı ve sonra adet kanamasına çevirdi. Tutmadı haliyle. T şeklinde rahim sorunum da vardı, geçen ay düzeltme için histereskopi yapıldı. Bu ay tekrar denedik, 3 yumurtadan sadece 1 embriyo oldu, 3. gün transfer edildi. Sonucu bugün aldım. Yine negatif, zaten Salı günü lekelenme şeklinde kanamam başlamıştı, o yüzden bekliyordum. Her seferinde daha teste gitmeden çok önce kanamam lekelenme şeklinde başlıyor. Umutlanamıyorum bile. Adetten önce de hep 1 hafta lekelenmem oluyor. Neden olduğu belli değil. 7 yumurta çıkan tüp bebek tedavime kadar böyle bir sorunum yoktu. 6-7 aydır böyle. Bunun dışında adetlerim hala kendi içinde düzenli 27-28 günde geliyor.
Arı sütü, hayıt, Impryl, vitaminler hepsini kullandım. Hiç bir işe yaramadılar. Artık daha ne yapabilirim bilmiyorum. 2 yıldır mücadele ediyorum ve çökmüş durumdayım. Tek denemediğim dhea kaldı. Onu da denesem mi bilmiyorum. Kimisine fayda sağlamış, kimisinde etkisi olmamış. Doktorumla henüz konuşmadım. Artık bırakın denemeyin diyecek diye düşünüyorum. 5 deneme 4 negatif, 1 dış gebelik, çok zor.