• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bi de insan eşinden uzaklaşıyor, bu hengamede sadece bebeğe odaklanıp, birbirimizi unuttuk, offff of
bu konuda sana katılıyorum sanki her şey bebek odaklı oluyor şunu yiyip deniyelim bunu yapalim valla evlenmeden önce günü gününe adet oluyordum bazen diyorum eşime evlenmeden deneseydik kesin olurdu :rolleyes:

Merhaba kızlar benimkine bir şeyler olmuş olabilir perşembe gecesi bir çay kaşığı kadar kan geldi 8tam kızmızı değil ama gül kurusundan hallice) sabaha kadar kesin hızlanır düşer dedim durdu sabaha kan içinde uyanırım dedim kanama devam etmedi o kadarla kaldı acaba hala yaşıyor mu , cuma günü adet ağılarına benzer ağrılarım oldu ama . Pazara kahverengi lekem oldu bu gün bir şey yok.

Merhaba kızlar benimkine bir şeyler olmuş olabilir perşembe gecesi bir çay kaşığı kadar kan geldi 8tam kızmızı değil ama gül kurusundan hallice) sabaha kadar kesin hızlanır düşer dedim durdu sabaha kan içinde uyanırım dedim kanama devam etmedi o kadarla kaldı acaba hala yaşıyor mu , cuma günü adet ağılarına benzer ağrılarım oldu ama . Pazara kahverengi lekem oldu bu gün bir şey yok.
O kadar kanamayla bir şey olabileceğini sanmam ve de renk kırmızı da değilmiş. Benim arkadaşım da ara kanama çok yaşadı ama şuan sağlıcakla kucağında bebişi:) hamileliğinizin keyfini çıkartın :)

Doktora gitmiyor musun bunu sormaya bence git bu kadar değerli bebekleri sokakta mı bulduk.ins birseyin yok canım.benim hic olmadı kanamam.ama ilk zamanlar dr. rahimde küçük bir kanama alanı görmüştü.dr kanama olursa korkma demisti ve o da olmamıstı.dinlende demedi olabilecek birsey sanırım.
Bence dr.a gidip gerekirse dinlen.işi de gerekirse bugünlük boşver.geçmiş olsun birşeyin yok inş.:nazar::nazar:

Doktorunla konuş bu tarz kanamalar yerleşme kanaması olarak biliniyor ama senin kalp atımı alındı sanırım

Yerleşme kanaması daha adet günümden önce olmuştu bir daha bir daha yerleşme kanaması olmaz diye biliyorum. Bu arada hamile olupta coraspin kullanan varmı benim pıhtılaşma sonucum daha gelmedi doktor ne olur ne olmaz diye coraspin vermişti acaba ondan mı oldu. Ama devir teslim kanaması diye bir şey varmış omu acaba diyorum önceden yumurtalıklardan salgılanan progesteron sonradan plasenta tarafından salgılanmaya başlayınca devretme kanaması oluyormuş genelde kahverengi lekelenme şeklinde. Benimde önceki hamileliğimde yerleşme dahi hiç bir kanama olmadı şimdi ne olduysa bilemedim :( .

Yerleşme kanaması daha adet günümden önce olmuştu bir daha bir daha yerleşme kanaması olmaz diye biliyorum. Bu arada hamile olupta coraspin kullanan varmı benim pıhtılaşma sonucum daha gelmedi doktor ne olur ne olmaz diye coraspin vermişti acaba ondan mı oldu. Ama devir teslim kanaması diye bir şey varmış omu acaba diyorum önceden yumurtalıklardan salgılanan progesteron sonradan plasenta tarafından salgılanmaya başlayınca devretme kanaması oluyormuş genelde kahverengi lekelenme şeklinde. Benimde önceki hamileliğimde yerleşme dahi hiç bir kanama olmadı şimdi ne olduysa bilemedim :KK43: .
Cok geçmiş olsun 2 hafta önce benim de az miktarda kahverengi lekelenmem oldu.aşırı derecede korkmustum.Doktorum hemen kontrole çağırdı vajinal muayene yaptı.plasentaya baskı olmus o yuzden bi kaç damarda lekelenme yapmıs.Coraspin kullanıyordum kesti.Oksapar kullanıyordum 4 gunlugune kesti sonra tekrar baslattı.Dinlenmem gerektıgını soyledi.şukur gectı.Birsey yoktur ama yıne de ihmal etmemenizi öneririm

merhaba arkadaşlar. benim 6,5 haftalık hamilelik serüvenim malesef sona erdi. bugün kırmızı kanamayla soluğu doktorumda aldık. ve malesef düşük başlamış. birhafta içinde kendi kendine tamamen sonlanmasını bekleyeceğiz önümüzdeki p.tesi hala kan değerimde çıkarsa kürtaj olabilirmiş. son bikaç gündür anlamıştım içime doğdu düşeceği. bana kısmet olmadı ama en azından ilk denemem olmasına rağmen hamile kalabildiğim için bi tarafım mutlu diğer yanım çok ama çok üzgün tabiğki. herşey Allahtan geliyor inancım sonsuz ve inşallah bir dahaki sefere sağlıklı bir hamilelik sonucu kavuşacağım bebeğime.
buradaki tüm arkadaşlar için duacıyım rabbim sağlıkla evlatlarınıza kavuşmak nasip eylesin. sonuç bekleyen arkadaşlar da inşallah fozitif sonuçlarla tamamına erdirirler.
sağlıcakla kalın

merhaba arkadaşlar. benim 6,5 haftalık hamilelik serüvenim malesef sona erdi. bugün kırmızı kanamayla soluğu doktorumda aldık. ve malesef düşük başlamış. birhafta içinde kendi kendine tamamen sonlanmasını bekleyeceğiz önümüzdeki p.tesi hala kan değerimde çıkarsa kürtaj olabilirmiş. son bikaç gündür anlamıştım içime doğdu düşeceği. bana kısmet olmadı ama en azından ilk denemem olmasına rağmen hamile kalabildiğim için bi tarafım mutlu diğer yanım çok ama çok üzgün tabiğki. herşey Allahtan geliyor inancım sonsuz ve inşallah bir dahaki sefere sağlıklı bir hamilelik sonucu kavuşacağım bebeğime.
buradaki tüm arkadaşlar için duacıyım rabbim sağlıkla evlatlarınıza kavuşmak nasip eylesin. sonuç bekleyen arkadaşlar da inşallah fozitif sonuçlarla tamamına erdirirler.
sağlıcakla kalın
Üzüldüm ama dedigin gibi her sey Allahtan, bende 2 kere yaşadım bunu, duygularini cok iyi anliyorum,insanin hevesi kursaginda kaliyor ama umut hic bitmiyor, insan düşse de kalkip yeniden yürüyor,insAllah hepimiz evlatlarimizi alacagiz kucagimiza saglikla insAllah

sağlıcakla kalın
Kendini topla en kısa zaman da tekrar olur allahin izni ile üzülmemek elde değil ama doktor kontrollerini aksatma sonrasında

Üzüldüm ama dedigin gibi her sey Allahtan, bende 2 kere yaşadım bunu, duygularini cok iyi anliyorum,insanin hevesi kursaginda kaliyor ama umut hic bitmiyor, insan düşse de kalkip yeniden yürüyor,insAllah hepimiz evlatlarimizi alacagiz kucagimiza saglikla insAllah
sağlıcakla kalın

Yasadiklarinizi unutturacak guzel haberler almanizi tum kalbimle dilerim.bu konu altindaki yorumlarda cok geriye gidip okuyamasam da okuduklarimdan anladigim ngs nin oneminden ve gerekliliginden bahsediliyor.siz genetik test yaptirmismiydiniz?

Yasadiklarinizi unutturacak guzel haberler almanizi tum kalbimle dilerim.bu konu altindaki yorumlarda cok geriye gidip okuyamasam da okuduklarimdan anladigim ngs nin oneminden ve gerekliliginden bahsediliyor.siz genetik test yaptirmismiydiniz?
hayır yaptırmadık. ben doktora sordum gerek yok dedi. çok uzun soluklu bir süreç dedi enaz 2,5 3 ayını alır sonuçların gelmesi dedi ve sadece bir hücre alıp genetiğe gönderiyorlarmış peki dedi ya diğer kalan hücrelerde olup olmadığını nerden bilebiliriz vs. vs. kafamı ütüledi bende peki dedim. ilk öncelikli yapılan testlerimizde ne eşimde bir problem nede bende bir problem yada düşüklük vs. hiç birşey yok. olmaması için. ama 2 yıldır olmuyor anlamadım. sebebi bilinmiyen kısırlık dedikleri şey heralde

hayır yaptırmadık. ben doktora sordum gerek yok dedi. çok uzun soluklu bir süreç dedi enaz 2,5 3 ayını alır sonuçların gelmesi dedi ve sadece bir hücre alıp genetiğe gönderiyorlarmış peki dedi ya diğer kalan hücrelerde olup olmadığını nerden bilebiliriz vs. vs. kafamı ütüledi bende peki dedim. ilk öncelikli yapılan testlerimizde ne eşimde bir problem nede bende bir problem yada düşüklük vs. hiç birşey yok. olmaması için. ama 2 yıldır olmuyor anlamadım. sebebi bilinmiyen kısırlık dedikleri şey heralde
Genetik konusundaki doktorlarin tutumunu maalesef anlayabilmis degilim..hatta genetik testin %100 guvenli olup olmadigini da bilmiyorum.benim maalesef hakim
Oldugum bir konu degil ama anladigim burda yazilanlardan ngs yaptirin.ben kendi adima 3.gunde dondurulan 4 yumurtam var ama genetik test konusunda 5.gune giden yumurtaya yapildigini anladim.boyle bir durum varsa neden 3.gunde dondurdular? Neden 5.gunu beklemediler? Havuz uygulaniyor diyorlar.genetik teste gitmesi icin sayinin daha fazla olmasi lazim diyorlar.gercekten anlamiyorum :(
Bu sureci umarim kendi kendine vucudun atmasiyla cabucak bitirirsiniz.

Genetik konusundaki doktorlarin tutumunu maalesef anlayabilmis degilim..hatta genetik testin %100 guvenli olup olmadigini da bilmiyorum.benim maalesef hakim
Oldugum bir konu degil ama anladigim burda yazilanlardan ngs yaptirin.ben kendi adima 3.gunde dondurulan 4 yumurtam var ama genetik test konusunda 5.gune giden yumurtaya yapildigini anladim.boyle bir durum varsa neden 3.gunde dondurdular? Neden 5.gunu beklemediler? Havuz uygulaniyor diyorlar.genetik teste gitmesi icin sayinin daha fazla olmasi lazim diyorlar.gercekten anlamiyorum :(
Bu sureci umarim kendi kendine vucudun atmasiyla cabucak bitirirsiniz.
benimkilerde 5.gün yumurtası 5 tane çok iyi kalitedeydi ikisini koydular ikisinide dondurttuk biri bozulmuş mu ne son gün. afedersiniz ama ben bu ngs nedir inanın bilmiyorum. hepimizin hakkında hayrlısı olsun. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşaşlah

Hayırlı olsun, burada bi nebze de olsa anlaşıldığımı ve paylaşarak yaşananları hafifletiyorum, canım çok sıkkın, bu işi yapamayan hastaneler varsa insanlara umut dağıtmasınlar, ne zaman kendimi tedaviye hazır hissederim bilemiyorum, gebelik günümü hesaplarken her gün bi anda hüsran, dünya para, parayı da geçtim, emekler, kime kızayım kime küseyim bilemedim

Back