Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Transferden önce rahim kalınlığı vb bakıldığını bilmiyordum. Benim yumurta 1 taneydi zaten. O da döllendi. Üçüncü gün transfer yapıldı. Tutmadı o ayrı mesele. ..

Merhaba arkadaşlar sare asmin arkadaşımızdan haberiniz var mı inşaallah herşey yolundadır

Ngs Türkiye de yapılıyor sanırım, yurt dışına gidyomuş demişsiniz,

Victoria78 rica etsem özelden doktor ismini yazar kımız? Bu 3.denemem 2 doktor oldu fakat bilirler eksik sanki , bana ngs den bahsetmediler, ilk doktor zarar verebilir dediembriyoya, ve 2. Doktor kadın güven verdi ama sizin doktor gibi vitaminler yazmadı, rica etsem doktorunuzu ve yazdığı özel vitamin reçetesini gönderir misiniz?

Saatlerdir okuyorum, çıldırıcam, her doktor başka biri diyo.Amerikan hastanesinde tedavi gördüm, ilk doktor dışardan ama bu hastaneyle çalışıyor, diğeri hastane bünyesinde,ilk doktor havuz yapalım, donduralım, sağlıklı olanları seçelim dedi, 2 embriyo döndürüldü, 2. Opuda yumurta çıkmayınca dondurulanları transfer edelim dedim, sanırım ısrar edince kabul etmek zorumda kaldı, gebelik olmadı, sonuç negatif, 2. Amerikan hastane bünyesinde çalışan doktorumuz dondurmaya karşıyım derdi, 2 embriyo 5 günlük transfer edildi, 7. Hafta kalp atımlarımı duyamadık, yine hüsran. İlk
Claksan sulandırıcı verdi, diğer doktorumuz vermedi, 10, haftada başlatırım dedi,10. Haftaya gelemedik, neden dedim, kromozom anomalisi dedi, diğer embriyolar gelişimine devam edilemediğinden imha edilecekmiş, ilk doktor Pgt embriyoya Zarar verir dedi, 2. Doktor ngs filan hiç bahsetmedi, şaşkınım, içimde ölü bi embriyo var, belki kürtaja gidicem, kimse Esra demedi, kimse cd56 demedi, ngs demedi, bir
Yazmış kadın doğumcular 5. Gün embriyosu hadi maşallah, biz de sôeviniyoruz, sonra kromozom anomalisi, kimsenin umrunda diliz,işimiz Allah’a kaldı, dünya paraya ı yanayım, vücudum kevgire döndü ona mı, hayal kırıklığına mı. Birinin soyledigi digerini tutmuyo, Allahim yardim et bize

Ozelden yazdım size.Lütfen rahat olun bi randevu alıp görüşmeye gidin.Görüşme ücretsiz zaten.Karar verdiğiniz takdirde hocam sizi en iyi şekilde yönlendirecktir.Stres yumurtalarımızın en buyuk düşmanı.İyi düşünün iyi olacak insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…