• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bakmiyorlar canim ya burasi bildiginiz gibi degil. Acile gittim randevunuz yoksa alamayiz dediler; ben anlamadim bunlarin sistemini anasini satayim. Acilde ne randevusu?
Ultrasona da bakamayiz oyle hemen randevu yapmak lazim dedi. Zar zor yalvar yakar proluton igneyi yaptirdim ona sukrediyorum...
Devlet hastaneleri bi tuhaf zaten,orada düşük yapsan takmayacaklar neredeyse.Sabah erkenden doktora git bari canım ya,aklım sende kalacak vallahi,Allah yardımcın olsun

Benim hikaye biraz uzun ve karmaşık.PRP işlemi yaptırmıştım,tam tüp bebeğe başlayacağımız adette hamile olduğumu öğrendim,ama sağlıksız şu anda,her an düşük bekliyorum,mutluluğum çok sürmedi ne yazık ki :(
Allah yardım etsin. Nasipte varsa olacak bebişler. üzülmeyin lütfen.

En son geçen hafta çarşamba girdiğim ultrason da kadın 2/3 mm CRL ye benzer bi oluşum var dedi ama kese düzensiz olunca iyi göremedi canım.Ben de ondan Sonra bir daha vajinal yaptırmadım artık sinirlerim bozuldu,karından baktırdım kesenin durumuna hep.Cuma günü o kadına da gideceğim tekrar ama o doktor beni bugün aradı kese düzeldi mi diye,düzelmedi deyince artık kürtaj yapmak lazım,ben düşmüştür sanıyordum dedi. :KK43: Ablanın değerleri nasıldı canım,az mı artıyordu,yoksa inip çıkıyor muydu,bir de farklı bir belirtisi var mıydı ?
Değer inmiyordu, az artıyordu, kese duzenliydi ama bebek olmadi, yolk sac yoktu, bomboş kese yani,zaten7 hafta civari kendi kanaması basladi, iyi yapmissin bir daha baktirmayarak, bende ilk düşüğüm de doktor doktor gezmistim, artik vajinal ultrasondan psikolojim bozuldu, ikincide hic gitmedim, doktor ne zaman gel derse o zaman gittim, çünkü ilkinde en iyi doktora gidersem bebeğimi kurtaracak saniyordum, ama öyle olmuyor tabi,Rizki varsa doğacak canim, üzme kendini, dua et, Allahin dedigi olur

Devlet hastaneleri bi tuhaf zaten,orada düşük yapsan takmayacaklar neredeyse.Sabah erkenden doktora git bari canım ya,aklım sende kalacak vallahi,Allah yardımcın olsun

Burada olmuyorsan bakmiyorlar maalesef canim. Neyse Allah’tan Istanbul’a donuyorum su anda havaalanubdayim. Yarin Guvenc Bey ile randevum var ogle vakti. Insallah iyi haberlerle donerim 🙏🙏🙏

Kizlar bir saat once birden sakir sakir kanama basladi. Hic agrim yok ama bir pedi doldurdum. Hastaneye gittim ultrasona baktiramadim ama progesteron igne yaptirabildim zar zor. Illa dusuk mudur her kanama? Cok korkuyorum... ne olur dua edin bana...
Cok geçmiş olsun bazen kesede değil rahimde kanama oluyor öyle birşey olabilir her kanama düşük değil ultrason şart güzelim

Yok arkadaşım yine pek iyi olmayan bir açıklama.her defasında hasta gelsin 12 günde yapıp paramızı alalım da demek bu aslında.
havuzla 3 ayda ben 3 opu oldum bir kez de transfer oldum bitti çok şükür.yaşın genç diye dr.un bunu tercih etmiştir sanırım.43 yaşına girdigim şubatta başladım mart nisan bitti benim opu işi 😊
Her toplamada kaç embriyonuz oldu kaliteleri nasıldı

Kizlar bebisim yasiyormus cok sukur kalp atisini duyduk. Fakat kesenin etrafinda kanlanma varmis, bir hafta yat yine goreyim haftaya dedi doktor. Eve donusumu iptal edecegim; artik haftaya karar verilecek ne durumda olduguna.
Doktor riskli ama kanlanma cok kotu biryerde degil dedi; yani biraz rahatlatti.
Asprini ve omegayi birakiyorum simdilik; kani sulandirdiklari icin.
Kanama kendisini atar illa ki ufak ufak korkma ama dunku gibi ful kirmizi yogun olursa yine hemen gel dedi.

Kizlar bebisim yasiyormus cok sukur kalp atisini duyduk. Fakat kesenin etrafinda kanlanma varmis, bir hafta yat yine goreyim haftaya dedi doktor. Eve donusumu iptal edecegim; artik haftaya karar verilecek ne durumda olduguna.
Kanama kendisini atar illa ki ufak ufak korkma ama dunku gibi ful kirmizi yogun olursa yine hemen gel dedi.
cok sukur bebegin iyi olmasina cok sevindim insallah saglikla kucagina alirsin hemen kotu dusunme ama gecte kalma bi sorun olursa kos doktoruna iyi dinlenmeler canim

Çok sevindim merakla bekliyordum rahatladım vallahi çok şükür

Back