Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Cok iyi ettin canim ikinci bir uzman gorusu almakla; ne guzel icin ferahladi cok sukur

Ay Allahım ne kadar rahat söylüyor “jel sevmedim iğne istedim” diye ölüjemmmm

Cuma günü gidicem sorayım bakayım progesteron konusunu..
Neden Tipitip diyorum. Tipitip’e aşırı benziyor çünkü Tipitip’in şapkasını çıkar, yerine peruk tak, bir de ruj sür aynı benimki (benim böyle isim takma benzetme huyum vardır, belki de abartıyorumdur)
Cuma günü daha dikkatli bakayım bakayım

Yanlış anlaşılmasın yaşla alakalı değildi kastım tüm kızların adeti geç olmuş.ama bir de bu tip kadınlar var alla sen ne ilginç bize çok uzak geliyor.
2. Doktora gitmen süper olmuş.herkes yapmaz ve aynı cevabı almana sevindim.bende de oluyordu menepoza girersem korkuları. 2. Tüp bebeği hemen yaptim 2. Adetle istanbuldaydim.ama bana vitamin verip 1 ay sonra gel dedi.
Evde terör estirmeni anliyorum.evde annem kardesim 40 yaşımdan beri isyanımı dinlerler ins. bebiş gelsin sakinlik gelecek

Bahceci Umut’ta gecen sene bir kadincagiza baska bir ciftin embryosunu transfer ettikleri dogumdan sonra ortaya cikti bilmem duydunuz mu. O yuzden ben oraya pek mesafeliyim, soyleyeyim istedim...
Evet canım o olayı biliyorum çok talihsiz bir olay.Haberin çıktığı dönemlerde benim kuzenimin eşi de oradaki tedavide hamile kalmıştı haliyle çok tedirgin olup ciddi bir araştırma ve sorgulama yapmıştık. O sırada yapılan açıklamaya göre laboratuvardaki bir teknisyen maalesef büyük bir dikkatsizlik yaparak aynı gün aynı isimde ama farklı soyadı olan 2 çiftin embriyolarını karıştırarak getirmiş sanırım.Maalesef telafisi olmayan büyük bir hata .Aileler açısından da korkunç bir şey. Zaten bu olay sebebiyle bütün bahçecilerde her türlü işlemde defalarca bir kontrol sistemi geldi. Ben transfere giderken artık aynı sorulardan bıkıp en sonunda yahu evlenirken bile bana bu kadar soru sorulmadı diye şakalaşmıştım personelle.Bir hata olduktan sonra merkezlerde genelde işlemler çok daha güvenlikli hale gelir. Sütten ağzı yananın yoğurdu üfleyerek yemesi misali. Yaşanan bu olaydan sonra düşünecek olursan en güvenlikli yer artık orasıdır.Ve açıkçası hala Türkiyedeki en iyi doktor ekibi gene bahçeci grubunda.

Bahceci Umut’ta gecen sene bir kadincagiza baska bir ciftin embryosunu transfer ettikleri dogumdan sonra ortaya cikti bilmem duydunuz mu. O yuzden ben oraya pek mesafeliyim, soyleyeyim istedim...

Bu olay kesin doğru mudur? Ben Umut diye ikinci bir merkezleri olduğunu bilmiyordum Bahçeci diye duymuştum. O yüzden en başta listeden çıkardım.
Aslında milyonda bir ihtimal varsa ve orada olmuşsa, aynı merkezde tekrar olma ihtimali de düşüyor mu saçmalamadım mı bilemedim

Ay nolur bir foto rica ediciim. Tarifine gore hatunun soyle birsey olmasi lazim:

Aynen canım ruhsuz, hasta, adama bak, kadına bak.ben daha hiçbirseyden anlamiyordum da sadece aa dedim.çocuklarida hafif zihinsel engelli ve işitme yok.o cocuğa egitim icin memleketinden ankaraya gelmiş genc bir kadın.çocukda istemiyordu o sıralar cocugu zaten sıkıntıli diye.kadin kendince dert yandı aslında.valla ya olcak iş değil korunma yöntemi olmuş.vebali çok ağır onlara bu ne rahatlık hatta simdi hatırliyorum merkezin sahibi bayanda, adama suc buldugunu söyledi.

Ay nolur bir foto rica ediciim. Tarifine gore hatunun soyle birsey olmasi lazim:

Eki Görüntüle 2251175

Ahahhahaha yap dedim yapmış ben şokkkk saçları siyah benimkinin, detayı eksik vermişim ne bileyim yapacağını ama şöyle bir baktım da. Sarı saçla bile benziyor yahu
Fotosunu nerden bulurummm Cuma günü selfie yapayım ahahhaha

Yok canim, yasam duragan degil de degisken bir surec oldugu icin istatistiksel olarak ihtimal dusmuyor
Fakat olay maalesef gercek.
Benim anladigim, bu Bahceciler franchise gibi isliyor. Yoksa hepsinde farkli uygulamalar duyuyorum burada. Yine de ben asla Fulya disinda biryere gitmem. Insanlar baska sehirlerden geliyorlar dusun yani...

Evet canım senin kastın o değil ama bu da bir gerçek. Artık yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlıyor her şey daha zorlaşıyor. Nasıl kilo vermekte zorlanıyoruz aynı şekilde toksinleri atmakta zorlanıyoruz hormonlar desen aynı şekilde.O sebeple yazdım o cümleyi. Artık son şansları yaşıyorum.Bakalım Rabbim neyi uygun görecek. Normalde kendimle alakalı çok kötümserimdir ama nedense hayal kırıklığına uğramamak için ne kadar kötümser düşünmeye çalışsam da içimden bir his bu iş olacak diyor bilemiyorum.

2. Doktora gitme olayı benim açımdan çok zor bir karar oldu gerçekten. Teyzem emrivaki yapmasa asla yapmazdım bunu.Ama ne yalan söyleyeyim içim nasıl sakinleşti anlatamam Bazen doktoruna ne kadar güvensen de kendine güvenemiyorsun içinden bir ses sürekli en kötüsü beni buldu ya doktorum bir şekilde üzülmeyeyim diye bana söylemezse gibi saçma sapan şeyler söylüyor. O ses ne kadar kulaklarını tıkamaya çalışsan da susmuyor.

Valla kuzum hem ne vebal, Allahin verdigi cana kiymak,
iste hayat bir sinav , kimini Rabbim vererek siniyor,kimini vermeyerek..
Ya benim ablam 2.cocuk istemediginde eşi korunuyordu, işini garantiye almak icin bir yandan dogum kontrol iciyordu,burda suçlu varsa bence o kadin, Allah islah etsin ne diyelim

Doğrudur pek bilgim yok Bahçeli’yle ilgili.. herkes inandığı merkezde iyi sonuca ulaşır inşallah

İğneci geldi iiiiiyyyyyy gece iğnesi

Valla guzelim ben Fulya’daki sistemlerine bile hala 100% guvenemiyorum. Bak sana iki olay anlatayim. Bir kere ne yaparsan yap hala Turk kafasiyla calisiyorlar. Misal, kanunen oradaki tum embryolar bana ait ve benden izinsiz kimsenin islem yapmaya hakki olmamasi lazim. Ben NGs olmadan ilk dondurdugum embryolarimi tekrar cozdur dondur riskini almamak icin, ikinci bir havuz yapmaya basladim. Ozellikle de soyledim bu gurubun ellenmesini istemedigimi. Bana o zaman binbir soz vs. en son besinci havuz OPUmu yaptim, gelisimlerini takip ediyoruz, besinci gunde embryolog aradi, iste su kadar dollenmisti bu kadar ucuncu gune gitti vs anlatiyor, ben mutlu mesut. Sonra pasam o ilk donmus grubu da actik efendim su kadari besinci gune geldi vs benim kafamdan asagi kaynarvsular dokuldu. Hic unutmuyorum Pazar gunuydu, butun Bahceci personelini ayagi kaldirmistim doktorundan hemsiresine embryologuna kadar. Neyse aciklamalari efenim doktor oyle demis de yapmislar, onlarin sucu yokmus. Kardesim embryolar benim, doktor kim anasini satayim.
Yani ben sinirime hakim olmasam aslinda tam mahkemelik durum da Turkiye’de seni bereceren kadi zaten kimi kime sikayet edeceksin dedim yuttum. Ama su anda NGS’den sagliksiz gelen embryolarimi bile tutuyorum ben bunlara guvenmedigimden.
Ikinci olay da buna bagli yine. Bu gonderdikleri 20 embryodan ikisi saglikli, 17’si sagliksiz ve bir tanesi de tam bilgi alinamadi olarak gelmisti benim raporumda. En son bana transferim sonucunda bir Bahceci raporu verdiler, orada bu tam bilgi alinamadi olan embryo yok gibi duruyor. Nedir neyi karistirdilar Allah bilir. Daha vakit bulup konusamadim; ama bence bunlar bunlari birbirine karistirdilar.
Diyecegim o ki anacim, Fulya bile olsa, bence isinizi garantiye alin. Hepsi insan ve hepsi Turk mantigiyla calisiyor. Benim isim denetim oldugu icin ben bu prosedurleri gozum kapali bilirim, hata olasigi sifir degil benim gozlemlerime gore.

Haha, bu arada sen o jeli kullan da gorurum seni. Uyuz birsey, surekli disari cikiyor bir turlu emilmiyor iyyyy allaam iyi ki igneler var.
Ah ben yakinda olsam valla zorla ogretirdim sana, verdigin paraya yazik igneciye ayol.

Canım o vurulan iğne kanser hastalarına vurulan iğne imiş drum şüphe ile bu iğne vurulmaz dedi teşhis için olması gereken prosedürü uyguladı kürtaj yapıldı kürtaj da rahimdeki dokudan örnek patolojiye örnek gönderildi yapılan incelemede rahim içi gebelik ürünü bulunmadı ama HCG yükselme vardı kürtaj öncesi ve sonrası artış vardı o zaman bebek nerde olur tüpte drum artık kesin dış gebelik dedi ve iğneyi vurdurdu

Hahahahaha Hay Allah yaa... Sanırım 48 saattir uykusuz olmak başıma vurmuş sen ne yazmışsın ben ne okumuşum
Gözlerimi zor açık tutuyorum desem yeri.Şöyle bir geri dönüp bir daha okudum da mesajı "ben bi gidip boğaz köprüsünden atlayıp geleyim" dedim kendi kendime Kusura bakma canım ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…