- 4 Şubat 2019
- 811
- 1.941
- 63
- 47
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #65.861
Haklısın yaşla alakalı olma ihtimali bence de yüksek sonuçta metabolizma çok daha yavaşlıyor. Ama ne yalan söyleyeyim çok ciddi şekilde panikledim. Doktoruma güvenim üst düzey ama ne bileyim işte gene de bir panik oluyor insanda acaba bilinmedik bir şey mi diye. Sanırım evde de fazla terör estirdim bu süreçte ailem bile bana isyan etti. Teyzem ısrarla doktoruma güveniyorum başka doktor şimdi başka şey dese kafam bulanır dememe rağmen onun da çok güvendiği Memorialdaki Semra Kahraman'a götürdü beni. Ne bileyim ya ne şanssızlık varsa beni buluyor ya tutar 1000000 de 1 ihtimal olan şey de gelir beni bulur diye çok korkuyordum.Çok şükür o da doktorumla aynı şeyleri söyledi. Bu foliküller bence menopozluk foliküller değil. İlaca tepki vermemesi muhtemelen vücudun hormonal dengeye hala gelemedi gelmeye çalışıyor dedi . Her ne kadar doktoruma güvenim tam olsa da 2. bir profesyonel görüşün bu yönde olması beni biraz sakinleştirdi çok şükür.
Şimdi daha rahatlamış olarak beklemedeyim. İnşallah başka sorun çıkmaz.
@Ozgur06
Çok teşekkürler canım inşallah hep beraber mutlu sona ulaşırız :)
Ay alemsin ne diyeyim ayol; ben bir iki gune igneciden bikar da kendin yapmaya baslarsin diye dusunuyordum; fakat sen bayagi sebat etmissin bu konuda
Transferden sonra genelde progesteron takviyesi veriyorlar 10 hafta kadar dogru; fakat genelde Crinone vajinal jel veriyorlar uygulamasi kolay oldugu ve genelde hastalar tarafindan tercih edildigi icin. Bir de uc dort sefer ilave olarak haftalik kalcadan progesteron igne veriliyor. Fakat ben o jele uyuz oldugum icin bu transferimde igne istedim gobekten, gunde iki defa 10 hafta (gobekten igne adi Prolutex, kalcadan olan Proluton). Belki de senin klinik bu gobekten olani standard veriyordur. Tipitip’e sor bakalim.
Bu arada hatun kisiye neden Tipitip diyorsun cok meraktayim; bir fotografi falan varsa rica ediciim
Yanlış anlaşılmasın yaşla alakalı değildi kastım tüm kızların adeti geç olmuş.ama bir de bu tip kadınlar var alla sen ne ilginç bize çok uzak geliyor.Haklısın yaşla alakalı olma ihtimali bence de yüksek sonuçta metabolizma çok daha yavaşlıyor. Ama ne yalan söyleyeyim çok ciddi şekilde panikledim. Doktoruma güvenim üst düzey ama ne bileyim işte gene de bir panik oluyor insanda acaba bilinmedik bir şey mi diye. Sanırım evde de fazla terör estirdim bu süreçte ailem bile bana isyan etti. Teyzem ısrarla doktoruma güveniyorum başka doktor şimdi başka şey dese kafam bulanır dememe rağmen onun da çok güvendiği Memorialdaki Semra Kahraman'a götürdü beni. Ne bileyim ya ne şanssızlık varsa beni buluyor ya tutar 1000000 de 1 ihtimal olan şey de gelir beni bulur diye çok korkuyordum.Çok şükür o da doktorumla aynı şeyleri söyledi. Bu foliküller bence menopozluk foliküller değil. İlaca tepki vermemesi muhtemelen vücudun hormonal dengeye hala gelemedi gelmeye çalışıyor dedi . Her ne kadar doktoruma güvenim tam olsa da 2. bir profesyonel görüşün bu yönde olması beni biraz sakinleştirdi çok şükür.
Şimdi daha rahatlamış olarak beklemedeyim. İnşallah başka sorun çıkmaz.
@Ozgur06
Çok teşekkürler canım inşallah hep beraber mutlu sona ulaşırız :)
Evet canım o olayı biliyorum çok talihsiz bir olay.Haberin çıktığı dönemlerde benim kuzenimin eşi de oradaki tedavide hamile kalmıştı haliyle çok tedirgin olup ciddi bir araştırma ve sorgulama yapmıştık. O sırada yapılan açıklamaya göre laboratuvardaki bir teknisyen maalesef büyük bir dikkatsizlik yaparak aynı gün aynı isimde ama farklı soyadı olan 2 çiftin embriyolarını karıştırarak getirmiş sanırım.Maalesef telafisi olmayan büyük bir hata .Aileler açısından da korkunç bir şey. Zaten bu olay sebebiyle bütün bahçecilerde her türlü işlemde defalarca bir kontrol sistemi geldi. Ben transfere giderken artık aynı sorulardan bıkıp en sonunda yahu evlenirken bile bana bu kadar soru sorulmadı diye şakalaşmıştım personelle.Bir hata olduktan sonra merkezlerde genelde işlemler çok daha güvenlikli hale gelir. Sütten ağzı yananın yoğurdu üfleyerek yemesi misali. Yaşanan bu olaydan sonra düşünecek olursan en güvenlikli yer artık orasıdır.Ve açıkçası hala Türkiyedeki en iyi doktor ekibi gene bahçeci grubunda.Bahceci Umut’ta gecen sene bir kadincagiza baska bir ciftin embryosunu transfer ettikleri dogumdan sonra ortaya cikti bilmem duydunuz mu. O yuzden ben oraya pek mesafeliyim, soyleyeyim istedim...
Bahceci Umut’ta gecen sene bir kadincagiza baska bir ciftin embryosunu transfer ettikleri dogumdan sonra ortaya cikti bilmem duydunuz mu. O yuzden ben oraya pek mesafeliyim, soyleyeyim istedim...
Ay Allahım ne kadar rahat söylüyor “jel sevmedim iğne istedim” diye ölüjemmmm
Cuma günü gidicem sorayım bakayım progesteron konusunu..
Neden Tipitip diyorum. Tipitip’e aşırı benziyor çünküTipitip’in şapkasını çıkar, yerine peruk tak, bir de ruj sür aynı benimki (benim böyle isim takma benzetme huyum vardır, belki de abartıyorumdur )
Cuma günü daha dikkatli bakayım bakayım
Aynen canım ruhsuz, hasta, adama bak, kadına bak.ben daha hiçbirseyden anlamiyordum da sadece aa dedim.çocuklarida hafif zihinsel engelli ve işitme yok.o cocuğa egitim icin memleketinden ankaraya gelmiş genc bir kadın.çocukda istemiyordu o sıralar cocugu zaten sıkıntıli diye.kadin kendince dert yandı aslında.valla ya olcak iş değil korunma yöntemi olmuş.vebali çok ağır onlara bu ne rahatlıkVay anasina ya, millet korunma yontemi saniyor kurtaji, nasil kiyiyorlar ya, bunca insan evlat diye yanarken, Allah baska yerden soruyordur hesabini diye düşünüyorum, madem düşünmüyorsun çocuk önlem al, aldin yinede oldu diyelim 5-6 kere yaaa
Ay nolur bir foto rica ediciim. Tarifine gore hatunun soyle birsey olmasi lazim:
Eki Görüntüle 2251175
Bu olay kesin doğru mudur? Ben Umut diye ikinci bir merkezleri olduğunu bilmiyordum Bahçeci diye duymuştum. O yüzden en başta listeden çıkardım.
Aslında milyonda bir ihtimal varsa ve orada olmuşsa, aynı merkezde tekrar olma ihtimali de düşüyor mu saçmalamadım mı bilemedim☺
Evet canım senin kastın o değil ama bu da bir gerçek. Artık yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlıyor her şey daha zorlaşıyor. Nasıl kilo vermekte zorlanıyoruz aynı şekilde toksinleri atmakta zorlanıyoruz hormonlar desen aynı şekilde.O sebeple yazdım o cümleyi. Artık son şansları yaşıyorum.Bakalım Rabbim neyi uygun görecek. Normalde kendimle alakalı çok kötümserimdir ama nedense hayal kırıklığına uğramamak için ne kadar kötümser düşünmeye çalışsam da içimden bir his bu iş olacak diyor bilemiyorum.Yanlış anlaşılmasın yaşla alakalı değildi kastım tüm kızların adeti geç olmuş.ama bir de bu tip kadınlar var alla sen ne ilginç bize çok uzak geliyor.
2. Doktora gitmen süper olmuş.herkes yapmaz ve aynı cevabı almana sevindim.bende de oluyordu menepoza girersem korkuları. 2. Tüp bebeği hemen yaptim 2. Adetle istanbuldaydim.ama bana vitamin verip 1 ay sonra gel dedi.
Evde terör estirmeni anliyorum.evde annem kardesim 40 yaşımdan beri isyanımı dinlerlerins. bebiş gelsin sakinlik gelecek
teşekkür ederim. Gebze Anadolu Hayat da doktorum Aydın Arıcı ve Ebru Öztürk.Merhaba,
Hayırlısı olsun. Çok bilgi sahibi olmadığım için bir yorum yapamayacağım ama inşallah herşey yolundadır
Hangi merkezdesiniz İstanbul’da mısınız?
Valla kuzum hem ne vebal, Allahin verdigi cana kiymak,Aynen canım ruhsuz, hasta, adama bak, kadına bak.ben daha hiçbirseyden anlamiyordum da sadece aa dedim.çocuklarida hafif zihinsel engelli ve işitme yok.o cocuğa egitim icin memleketinden ankaraya gelmiş genc bir kadın.çocukda istemiyordu o sıralar cocugu zaten sıkıntıli diye.kadin kendince dert yandı aslında.valla ya olcak iş değil korunma yöntemi olmuş.vebali çok ağır onlara bu ne rahatlıkhatta simdi hatırliyorum merkezin sahibi bayanda, adama suc buldugunu söyledi.
Yok canim, yasam duragan degil de degisken bir surec oldugu icin istatistiksel olarak ihtimal dusmuyor
Fakat olay maalesef gercek.
Benim anladigim, bu Bahceciler franchise gibi isliyor. Yoksa hepsinde farkli uygulamalar duyuyorum burada. Yine de ben asla Fulya disinda biryere gitmem. Insanlar baska sehirlerden geliyorlar dusun yani...
Evet canım o olayı biliyorum çok talihsiz bir olay.Haberin çıktığı dönemlerde benim kuzenimin eşi de oradaki tedavide hamile kalmıştı haliyle çok tedirgin olup ciddi bir araştırma ve sorgulama yapmıştık. O sırada yapılan açıklamaya göre laboratuvardaki bir teknisyen maalesef büyük bir dikkatsizlik yaparak aynı gün aynı isimde ama farklı soyadı olan 2 çiftin embriyolarını karıştırarak getirmiş sanırım.Maalesef telafisi olmayan büyük bir hata .Aileler açısından da korkunç bir şey. Zaten bu olay sebebiyle bütün bahçecilerde her türlü işlemde defalarca bir kontrol sistemi geldi. Ben transfere giderken artık aynı sorulardan bıkıp en sonunda yahu evlenirken bile bana bu kadar soru sorulmadı diye şakalaşmıştım personelle.Bir hata olduktan sonra merkezlerde genelde işlemler çok daha güvenlikli hale gelir. Sütten ağzı yananın yoğurdu üfleyerek yemesi misali. Yaşanan bu olaydan sonra düşünecek olursan en güvenlikli yer artık orasıdır.Ve açıkçası hala Türkiyedeki en iyi doktor ekibi gene bahçeci grubunda.
Ahahhahaha yap dedim yapmış ben şokkkksaçları siyah benimkinin, detayı eksik vermişim ne bileyim yapacağını ama şöyle bir baktım da. Sarı saçla bile benziyor yahu
Fotosunu nerden bulurummmCuma günü selfie yapayım ahahhaha
Ay Allahım ne kadar rahat söylüyor “jel sevmedim iğne istedim” diye ölüjemmmm
Cuma günü gidicem sorayım bakayım progesteron konusunu..
Neden Tipitip diyorum. Tipitip’e aşırı benziyor çünküTipitip’in şapkasını çıkar, yerine peruk tak, bir de ruj sür aynı benimki (benim böyle isim takma benzetme huyum vardır, belki de abartıyorumdur )
Cuma günü daha dikkatli bakayım bakayım
teşekkür ederim. Gebze Anadolu Hayat da doktorum Aydın Arıcı ve Ebru Öztürk.
iki gebeliğimde de beta artışı düzensizleşti,çookk yıpratıcı evet,normal çıktığında bile ikna olmuyordum,bir de psikopat gibi doktor randevumu aynı saate alıp kan verme saatini tam 14,30 a denk getiriyordum,
şimdi amannn diyorum sonuç değişti mi sanki,her şey olacağına varıyor..
pataloji de mi anlıyorlar dış gebelik olduğunu,negatif gelmesi ne anlama geliyormuş,
inşallah tabiğki yazarımİnşallah olumlu olur sonuç.
Gelişmeleri yazarsınız.
Hahahahaha Hay Allah yaa... Sanırım 48 saattir uykusuz olmak başıma vurmuş sen ne yazmışsın ben ne okumuşumGeçmiş olsun inş.onümüzdeki aya başlarsın.adet olmanı hızlandıracak bir ilaç verir dr.lar . Kürtaj ne zormuş gelmeyen adet vs.
ben gençken daha unv.den yeni mezun olduğum ve özel bir rehabilitasyon mrk.de çalışıyorken orda işitme engelli cocuğun annesi demek ki samimi olmusuz ki esi ayda bir kez geliyormus ankaraya.esi her geldiginde kadın hamile kalıp 5 -6 kez kurtaj olmuş.deli midir nedir kadın genç bir kadın o da
Yani bu kadına birsey olmuyordu herhal.ah ah biz 25 yaşimızda olsaydık onlara sorardık bunların hesabını
Seninde bebeğin olsun inş. Canını sıkma önümüzdeki ay toparlanır hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?