• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım o vurulan iğne kanser hastalarına vurulan iğne imiş drum şüphe ile bu iğne vurulmaz dedi teşhis için olması gereken prosedürü uyguladı kürtaj yapıldı kürtaj da rahimdeki dokudan örnek patolojiye örnek gönderildi yapılan incelemede rahim içi gebelik ürünü bulunmadı ama HCG yükselme vardı kürtaj öncesi ve sonrası artış vardı o zaman bebek nerde olur tüpte drum artık kesin dış gebelik dedi ve iğneyi vurdurdu
Himm anladim, doktoruna da bravo, beta artisi duzensizlestigi gibi dis gebelik deyip igneyi dayiyor çoğu, cok geçmiş olsun, en azindan igneyle bitmiş, tuplerde sorun olmamış canım

Haha, bu arada sen o jeli kullan da gorurum seni. Uyuz birsey, surekli disari cikiyor bir turlu emilmiyor iyyyy allaam iyi ki igneler var.
Ah ben yakinda olsam valla zorla ogretirdim sana, verdigin paraya yazik igneciye ayol.

Dur bakalım o “jel” seviyesine gelelim de inşallah, onunla ilgili de kesin bir sürü çene çalarım burda 😂
Ben ilaç parasını gördükten sonra iğneciye verdiğim para için “helali hoş olsun” diyorum başka bişey demiyorum 🙈

Yazınız bana yol gösterdi. Çok teşekkür ederim. Bende de haşimato var. İnsülin direnci var. Doğal yoldan gebe kaldım ama düşük yaptım. Bu süreçte tiroit ilacımın dozu ayarlandı ve insüline başladım. Size yapılan serumdan bana da yapılsaydı belki bebepimin kalbi durmayacaktı. Bilemiyorum. Her doktor bu serumu bilmiyor sanırım. Siz nerede yaptırdınıx işlemlerinizi ? Doktorunuz kimdir?

Insulin direnci icin ne yaptiniz acaba? Benim de bes alti sene once vardi da merak ettim sizin doktorunuz ne yapti diye.

Evet canım senin kastın o değil ama bu da bir gerçek. Artık yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlıyor her şey daha zorlaşıyor. Nasıl kilo vermekte zorlanıyoruz aynı şekilde toksinleri atmakta zorlanıyoruz hormonlar desen aynı şekilde.O sebeple yazdım o cümleyi. Artık son şansları yaşıyorum.Bakalım Rabbim neyi uygun görecek. Normalde kendimle alakalı çok kötümserimdir ama nedense hayal kırıklığına uğramamak için ne kadar kötümser düşünmeye çalışsam da içimden bir his bu iş olacak diyor bilemiyorum.

2. Doktora gitme olayı benim açımdan çok zor bir karar oldu gerçekten. Teyzem emrivaki yapmasa asla yapmazdım bunu.Ama ne yalan söyleyeyim içim nasıl sakinleşti anlatamam Bazen doktoruna ne kadar güvensen de kendine güvenemiyorsun içinden bir ses sürekli en kötüsü beni buldu ya doktorum bir şekilde üzülmeyeyim diye bana söylemezse gibi saçma sapan şeyler söylüyor. O ses ne kadar kulaklarını tıkamaya çalışsan da susmuyor.
Benimde şimdi aklıma geldi.bebeğin 5. Gün kontrolü oluyor.ona gittiğimizde yanımdaki kadınla konuştuk 2. Bebek konusunu.megersem 47 yaşında hamile kalmış çocuğu 8 yaşına getirmişler.kadında hic de o kadar büyük durmuyordu karı koca.bak büyüdü bile dedi 😊
Ayrıca hamilelik kontrolünde dr.a ilk gittiğim zamanlar ileri yaşım biliyorum dedim bir kaç kez konuşmalarda.dr.da 50 yaşında doğurtuyoruz yaşın sorun değil dedi.ama doğuma yakın "bugünlere çok iyi geldigimi söyledi 😉 "
Eskiden sormuştun 47 yaşında var mı pozitif alan diye.yukarıdaki yazdıklarım simdi seni düşünürken aklıma geldi yazmak istedim morel olur 😊bir de bende senin olumlu sonuç alacağına inanıyorum.gerçek su ki herkesin olmaz ama olanında oluyor.ya bir de benim eski komsularımız annem onu örnek gösterirdi bana 47 48 yaşında evlenip bir yıl sonra bebeği olduğunu.ama o boşandı hemen esinden.eşi kuyumcu yani zengindi .adam battiysa bence olmamıştır birseyler.bu da 3. Orneğim ...
bu tedavilerde gidişat iyiyse bu çok önemli.Allah bir mesaj veriyor sanki.
duan kabul olsun inş. canım.
Cok uykusuzmuşsun ne demek sağol.bir de kızlar ne çok yazdınız maşallah kahvehane gibi hos muhabbetler 👏👏

Valla guzelim ben Fulya’daki sistemlerine bile hala 100% guvenemiyorum. Bak sana iki olay anlatayim. Bir kere ne yaparsan yap hala Turk kafasiyla calisiyorlar. Misal, kanunen oradaki tum embryolar bana ait ve benden izinsiz kimsenin islem yapmaya hakki olmamasi lazim. Ben NGs olmadan ilk dondurdugum embryolarimi tekrar cozdur dondur riskini almamak icin, ikinci bir havuz yapmaya basladim. Ozellikle de soyledim bu gurubun ellenmesini istemedigimi. Bana o zaman binbir soz vs. en son besinci havuz OPUmu yaptim, gelisimlerini takip ediyoruz, besinci gunde embryolog aradi, iste su kadar dollenmisti bu kadar ucuncu gune gitti vs anlatiyor, ben mutlu mesut. Sonra pasam o ilk donmus grubu da actik efendim su kadari besinci gune geldi vs benim kafamdan asagi kaynarvsular dokuldu. Hic unutmuyorum Pazar gunuydu, butun Bahceci personelini ayagi kaldirmistim doktorundan hemsiresine embryologuna kadar. Neyse aciklamalari efenim doktor oyle demis de yapmislar, onlarin sucu yokmus. Kardesim embryolar benim, doktor kim anasini satayim.
Yani ben sinirime hakim olmasam aslinda tam mahkemelik durum da Turkiye’de seni bereceren kadi zaten kimi kime sikayet edeceksin dedim yuttum. Ama su anda NGS’den sagliksiz gelen embryolarimi bile tutuyorum ben bunlara guvenmedigimden.
Ikinci olay da buna bagli yine. Bu gonderdikleri 20 embryodan ikisi saglikli, 17’si sagliksiz ve bir tanesi de tam bilgi alinamadi olarak gelmisti benim raporumda. En son bana transferim sonucunda bir Bahceci raporu verdiler, orada bu tam bilgi alinamadi olan embryo yok gibi duruyor. Nedir neyi karistirdilar Allah bilir. Daha vakit bulup konusamadim; ama bence bunlar bunlari birbirine karistirdilar.
Diyecegim o ki anacim, Fulya bile olsa, bence isinizi garantiye alin. Hepsi insan ve hepsi Turk mantigiyla calisiyor. Benim isim denetim oldugu icin ben bu prosedurleri gozum kapali bilirim, hata olasigi sifir degil benim gozlemlerime gore.
Benim gözlemlerime göre de öyleler.bir kere çok iyi doktorları istifa etti 2017 de bir sarsıldı aslında.benim dr. Gittikten sonra transferimde parasızlıktan dr.uma gidemedim. bahceci fulyada kaldım.muayene masasında 15-20 dk. Beni bekletiyorlardı .devlette de olsam anca o kadar beklerdim.zaten en iyi doktorlari güvenç bey ve erbil beydi.siz o yüzden memnun kaldınız.ben o haliyle gitsem hic de kendimi ö z e l hissetmezdim.yani iyi ki dr.umla embriyoları oluşturmustuk.transferime mustafa bahceci giriyordu.valla cok iyi bir hoca ama işten hastadan bıkmış gibiydi.yine sağolsun benim iyi gecti.ve moral göremedim gel gel git git.fazla samimi olmalarınıda istemem icten olmalı samimiyet yalancıktan sarılan bir dr mesela yapmacıktir.kadın dr.dan bahsediyorum :) ama bir dr. Biraz umut vermeli gidişat hakkında bir bilgi vermeli.

Yaaa demek su baş ağrısına iyi geliyor. Normalde pek su içmem çünkü susamıyorum ama 2 gündür canım su istiyor, ilaçlardan mı sigara içmemeye çalışmamdan mı bilemiyorum, yine de 2 litreyi geçmiyor olabilirim. Üstünde duracağım daha çok içeceğim sağol bilgi için 👍
Paketlenmiş gıdalara karşı eşim çok titiz olduğu için evlendiğimden beri (9-10 aydır) ben de uzaklaştım aslında, kola severdim onu da içmiyorum artık.
Doğal beslenmeye çalışıyorum, ekstra birşeyler (keçiboynuzu, arı sütü vs) yiyip içmiyorum, herhangi bir takviye de almıyorum ama Cuma günü soracağım doktora..

İğnelere gelinceeee 😂😂😂 evet iğneci geliyor 😂😂 Dün nöbeti olduğu için gelemedi, evimize yakın bir kliniğe gidip yaptırdık 🙈
Beni asıl korkutan bu 2 haftalık süreçte bir şekilde yaptırırım da.. “Transferden sonra gebelik oluşursa 10 hafta iğne” gibi birşey söyledi benim Tipitip 😵😱 “10 hafta iğne mi olur yahu” dedim. “16 hafta da olabilir duruma bağlı” dedi.
Herkese yapılıyor mu bunlar? Benim birkaç arkadaşım tedaviyle anne oldu sadece bir tanesi pıhtılaşma yüzünden hamileliği boyunca iğne yaptı. Diğerleri iğne falan olmadı bana neden öyle dediler anlamadım.
Bende durumlar böyle, iğneci 1 saat önce geldi gitti. Şu anda karnıma ve belime sanki bir fil geldi oturdu 🥴 neyse ki normalmiş ☺
İğnecine anlattıklarına bayıldım 😊gerçekler böylede biz sabrediyoruz birsey olmadı diyoruz 😊 bu iğneleri yapamayacak biri varsa o da benimdir.imkansız yapamicam dedim
Hemsire ile birlikte batırarak 2. Opuda öğrenmiştim.o çatlatma iğnesini gece 2.5 mu 3 mü istanbulda kaldığım akrabamla özel hastanede oldum.dediğim gibi baktım bu is böyle çok zor mecburen öğrendim.
Tipitip hemsirenin dediği progestanı bahceci fulya hamileliğin 9 haftasına kadar hep iğne veriyordu.her gün kalćadan ve acıyor demişlerdi ama hamile olunca artık hicbirsey koymuyor acımıyor o kadar.herkes diğer sayfalarda da yani şunu söylüyor.gittiğimiz merkezlerin hemsiresi acıyor halimize :) 9. Haftadan sonra jele gecmiştim.12. Hafta sonuna kadar bu da 40 küsür yaşında olan bizler için o kadar uzun süre var. 9. Haftada progestan sonmuş aslında.hemşire gelmesi çok iyi birsey sanslısın 👏👏

Merhaba kızlar çok korkuyorum uzun zamandır yazmıyordum çünkü çift çizgiyi gördüm hem de doğal yollarla ama 5,5 haftalık olacak ama doktor keseyi göremeyince dış gebelik olabilir dedi emin değilim dedi , bhcg takibi verdi 2 günde 1 dayanılmaz ağrın olursa acile git dedi offf . Artık lanetli olduğuma kesin eminim bu kadar terslik bu yaşta olacak iş mi , niye hep beni bulur . Ya yumurta var sperm var ama bir uğursuzluktur diyor. Kaderim bağlı sanki bıktım canımdan .

Merhaba kızlar çok korkuyorum uzun zamandır yazmıyordum çünkü çift çizgiyi gördüm hem de doğal yollarla ama 5,5 haftalık olacak ama doktor keseyi göremeyince dış gebelik olabilir dedi emin değilim dedi , bhcg takibi verdi 2 günde 1 dayanılmaz ağrın olursa acile git dedi offf . Artık lanetli olduğuma kesin eminim bu kadar terslik bu yaşta olacak iş mi , niye hep beni bulur . Ya yumurta var sperm var ama bir uğursuzluktur diyor. Kaderim bağlı sanki bıktım canımdan .

Canim kotu dusunme hemen, 5,5 haftalik olacak daha diyorsun ne zaman bakti ki doktor da goremedi?

Geçmiş olsun inş.onümüzdeki aya başlarsın.adet olmanı hızlandıracak bir ilaç verir dr.lar . Kürtaj ne zormuş gelmeyen adet vs.
ben gençken daha unv.den yeni mezun olduğum ve özel bir rehabilitasyon mrk.de çalışıyorken orda işitme engelli cocuğun annesi demek ki samimi olmusuz ki esi ayda bir kez geliyormus ankaraya.esi her geldiginde kadın hamile kalıp 5 -6 kez kurtaj olmuş.deli midir nedir kadın genç bir kadın o da 😊
Yani bu kadına birsey olmuyordu herhal.ah ah biz 25 yaşimızda olsaydık onlara sorardık bunların hesabını 😊
Seninde bebeğin olsun inş. Canını sıkma önümüzdeki ay toparlanır hersey
Özel eğitimde misiniz hâlâ? Ben de özel eğitimdeyim. Transfer sonrası iş yükü ağır gelmişti bana. Özel çocuklar biraz uğraştırıcı oluyor malum. Siz çalışmaya devam mı ?

canım dur hemen panik yapma yahu... keseye karından mı yoksa vajinal usg ile mi bakıldı? Bu kadar küçükken kese görülemeyebiliyor diye biliyorum.Benim 7. haftada bakılmıştı. Beta HCG nin de 1500 ü geçmiş olması lazım diye biliyorum. Sakin ol çok güzel bir haber almışsın devamı gelir diye düşünüyorum.

ya var ya böyle hemen panik yaptırtan doktorları görünce ben +%+/()(/&%+^+%&/()(/&%+^+%&/()(/&%+:KK47:

Dün görmedi. 17 Şubatta adet olmuştum en son 4 defa idrar tahlili yaptım, hepsine pozitif çıktı . Adet günümde 1 gün süren kahverengi akıntı oldu . Araştırma hastanesine hamileliğimi onaylatmaya gittim sadece kese görmek için takibi yaptırmak için yer bakıyordum . Dün mesai dışı polikliniğinde göremedi , kan verdim 2 günde bir bhcg artışına bakacaklar. Tüpüm patlar falan diye de çok korkuyorum . Kötü kötü hikayeler okuyorum bebek ölsün diye kanser ilacı kullanılıyormuş uzun süre hastanede yatılıyormuş , hatta bazı ciddi durumlarda komple yumurtalık alınıyormuş . Uyku bana haram oldu. Sürekli kendimi dinliyorum sol yanımda sanki bir ağrı var.

Insulin direnci icin ne yaptiniz acaba? Benim de bes alti sene once vardi da merak ettim sizin doktorunuz ne yapti diye.
Glifor binlik sabah ve akşam kullanıyordum. Gebelik olunca indülin iğnesine başladım. Şeker takibi başladı. Düşük olunca hepsini buraktım. Doktora sormuştum. İğneyi bırak dedi. Hapa dön dedi. Hapı onbeş gün gğn kullandım onu da bıraktım. Çünkü hap bebek olursa zarar veriyor. Ben de hamile kalmaya çalışıyorum. İçimi kemireceğine bıraktım. Doğru veya yanlış bilemiyorum.

canım dur hemen panik yapma yahu... keseye karından mı yoksa vajinal usg ile mi bakıldı? Bu kadar küçükken kese görülemeyebiliyor diye biliyorum. Benim 7. haftada bakılmıştı. Beta HCG nin de 1500 ü geçmiş olması lazım diye biliyorum. Sakin ol çok güzel bir haber almışsın devamı gelir diye düşünüyorum.
Merhaba ben bu ay bahçeciye gidecektim ama hamile kaldım . Her iki şekilde de baktı hem karından hem de vajinal. Tek umudum geç döllenme olması .Beta hcg yi bilmiyorum sonuç 2-3 saat sonra çıkacak. Geçen hamileliğimde 5 haftada hemen görmüşlerdi keseyi.

Özel eğitimde misiniz hâlâ? Ben de özel eğitimdeyim. Transfer sonrası iş yükü ağır gelmişti bana. Özel çocuklar biraz uğraştırıcı oluyor malum. Siz çalışmaya devam mı ?
Mesleğimin karşılığı bu is değil o zamanlara aitti.uzun yıllardır devletteyim ve mesleğim özel egitim değil :) bence de işin zor

Çift çizgiyi gördüm yazmışsız. Ben o kelimeye bayıldımmm !!! Bebeğin birazbüyüsün ona zaman ver annesi. 🐣

Merhaba ben bu ay bahçeciye gidecektim ama hamile kaldım . Her iki şekilde de baktı hem karından hem de vajinal. Tek umudum geç döllenme olması .Beta hcg yi bilmiyorum sonuç 2-3 saat sonra çıkacak. Geçen hamileliğimde 5 haftada hemen görmüşlerdi keseyi.
Canım sakin ol ...Bak benim rüyayı hatırla "bir kişi tüp bebeğe gidecekken doğal yolla hamile kalmıştı" sanırım o rüya çıkıyor. Araştırma hastanelerindeki densizlere bakma sen bir çoğu asistan olur olmaz konuşabiliyorlar.
Bizim bir müşterimize omuzunun içinde kitle var kansersin demişlerdi.biyopsi olmadan nasıl diyebildilerse artık... Adam çocuk gibi ağlamıştı. Israrla başka doktora gitmesini bu kadar kolay kanser denemeyeceğini tekrarladık. Sonuçta adamın omuzunda bir tür ödem olmuş sadece ilaç tedavisiyle iyileşti adam. Senin de paniklemen için çok erken henüz... :sinirli:

Dün görmedi. 17 Şubatta adet olmuştum en son 4 defa idrar tahlili yaptım, hepsine pozitif çıktı . Adet günümde 1 gün süren kahverengi akıntı oldu . Araştırma hastanesine hamileliğimi onaylatmaya gittim sadece kese görmek için takibi yaptırmak için yer bakıyordum . Dün mesai dışı polikliniğinde göremedi , kan verdim 2 günde bir bhcg artışına bakacaklar. Tüpüm patlar falan diye de çok korkuyorum . Kötü kötü hikayeler okuyorum bebek ölsün diye kanser ilacı kullanılıyormuş uzun süre hastanede yatılıyormuş , hatta bazı ciddi durumlarda komple yumurtalık alınıyormuş . Uyku bana haram oldu. Sürekli kendimi dinliyorum sol yanımda sanki bir ağrı var.
peki şu ana kadar kan vermedin mi,

merhaba öncelikle hayırlı uğurlu olsun Rabbim korktuğunla sınamasın HCG değerleri nasıl

Back