Yaaa demek su baş ağrısına iyi geliyor. Normalde pek su içmem çünkü susamıyorum ama 2 gündür canım su istiyor, ilaçlardan mı sigara içmemeye çalışmamdan mı bilemiyorum, yine de 2 litreyi geçmiyor olabilirim. Üstünde duracağım daha çok içeceğim sağol bilgi için
Paketlenmiş gıdalara karşı eşim çok titiz olduğu için evlendiğimden beri (9-10 aydır) ben de uzaklaştım aslında, kola severdim onu da içmiyorum artık.
Doğal beslenmeye çalışıyorum, ekstra birşeyler (keçiboynuzu, arı sütü vs) yiyip içmiyorum, herhangi bir takviye de almıyorum ama Cuma günü soracağım doktora..
İğnelere gelinceeee
evet iğneci geliyor
Dün nöbeti olduğu için gelemedi, evimize yakın bir kliniğe gidip yaptırdık
Beni asıl korkutan bu 2 haftalık süreçte bir şekilde yaptırırım da.. “Transferden sonra gebelik oluşursa 10 hafta iğne” gibi birşey söyledi benim Tipitip
“10 hafta iğne mi olur yahu” dedim. “16 hafta da olabilir duruma bağlı” dedi.
Herkese yapılıyor mu bunlar? Benim birkaç arkadaşım tedaviyle anne oldu sadece bir tanesi pıhtılaşma yüzünden hamileliği boyunca iğne yaptı. Diğerleri iğne falan olmadı bana neden öyle dediler anlamadım.
Bende durumlar böyle, iğneci 1 saat önce geldi gitti. Şu anda karnıma ve belime sanki bir fil geldi oturdu
neyse ki normalmiş ☺