• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yok dün akşama kadar kan vermedim . Öğrendiğimde hafta sonu olmuştu. İhmal ettim biraz test yapmaya da korkuyordum bir sürü hayal kırıklığından sonra. En erken çarşamba gününe randevu alabildi sonrası malum. :KK43:
keşke öğrenir öğrenmez kan verseydin,gebeliğin gidişatıyla ilgili en iyi bilgiyi beta veriyor,bu arada benimde ilk gebeliğimde 6+6 da karnımdam minicik kese görünmüştü,korkmak için erken,endişe etme canım,bir de bakılan makine kalitesi çok önemli,sakın tüpüme bir şey olacak yada iç kanama olacak falan dediklerinde korkup ani karar verme,birkaç doktora git,zaten iki gün sonra bir daha kan verdiğinde belli olacak,İnşAllah bir sorun yoktur,bir de her dış gebelik tüpte sorun yapacak diye bir şey yok,dua et,hayırlısıyla sağlıkla al kucağına inşAllah

keşke öğrenir öğrenmez kan verseydin,gebeliğin gidişatıyla ilgili en iyi bilgiyi beta veriyor,bu arada benimde ilk gebeliğimde 6+6 da karnımdam minicik kese görünmüştü,korkmak için erken,endişe etme canım,bir de bakılan makine kalitesi çok önemli,sakın tüpüme bir şey olacak yada iç kanama olacak falan dediklerinde korkup ani karar verme,birkaç doktora git,zaten iki gün sonra bir daha kan verdiğinde belli olacak,İnşAllah bir sorun yoktur,bir de her dış gebelik tüpte sorun yapacak diye bir şey yok,dua et,hayırlısıyla sağlıkla al kucağına inşAllah
İyi dileklerin için teşekkürler adet günüme bakarak 5+4 şu an . Ama vajinal ultrasonla da göremedi ? Gidim biraz çay içeyim bari yumurtam kaliteli olsun diye 2 aydır çay kahve içmiyordum :(

İyi dileklerin için teşekkürler adet günüme bakarak 5+4 şu an . Ama vajinal ultrasonla da göremedi ? Gidim biraz çay içeyim bari yumurtam kaliteli olsun diye 2 aydır çay kahve içmiyordum :KK43:
Merhaba Çin de gidip gelıosun diye okuyrdm seni, inşallah hayırlı sonucun cıkar
Hippolyta abla catlatma iğnesini 1saat gecıktrdm diye baya üzülüyordum saol abla ıcımde ferahlamıstı, beklıom 8.günüm asılamanın Hıc agrı yok burda yorumları takip ediyorum bakalım

İyi dileklerin için teşekkürler adet günüme bakarak 5+4 şu an . Ama vajinal ultrasonla da göremedi ? Gidim biraz çay içeyim bari yumurtam kaliteli olsun diye 2 aydır çay kahve içmiyordum :KK43:
işte cihazla da alakalı olabilir,sen bi kahve al kendine,stresin gider azıcık,sonuçlar çıkınca yaz bize de

Benim gördüğüm kadarıyla buralarda Bahçeci ve Şişli Memorial ilk iki sırada.. ve gidenler genelde çok memnun.
Ben ise Semra Kahraman ve Bülent Tıraş arasında haftalarca gidip geldikten sonra hem lokasyon açısından avantajlı olduğu, hem de Semra hanım çift embriyoya sıcak bakmadığı için (talep edilirse çift de koyuyormuş aslında, ama ben bir işi başarmak için önce inanmak gerektiğini düşünüyorum ve doktorumdan inanmadığı birşeyi talep etmek istemedim) Maslak Acıbadem Bülent Tıraş’ı seçtim. Tedaviye başlayalı 3 gün oldu, Bülent Bey ile 2 kere görüştüm. Önermek/önermemek için henüz erken ama şimdilik memnun olduğumu söyleyebilirim.
Ön görüşme yaptınız mı bilmiyorum ama bence gidin görüşün..
merhaba ben evleneli bir sene oluyor.evlendikten üç aysonra i.a.ü vm medikal park florya hastanesine gittim ve anne olmak istediğimi yaşımdan dolayı endişelerim olduğunu söyledim ve bana bir takım testler yapıldı her şeyin çok iyi oldugu söylendi.2 ay sonra aşırı sancım vardı doktora gittiğimde boş gebelik olduğunu öğrendim ve kürtaj oldum sonra yine doktoruma sordum herhangi bir test yaptırmam lazım mı genetik veya başka birşey hayır dedi her şey yolunda bu ilk gebeliklerde çok normal bir durum yaşla ilgili değil.5 ay sonra tekrar hamile kaldım bu sefer bebeğim vardı ama kalp atışı malesef olmadı ve yine kürtaj oldum ve bu sefer benim isteğimle genetiğe gönderildi sonuç 21 kromozom sorunu olduğu çıktı doktoruma sorduğum zaman aldığım cevap senin yaşında bunlar olabilir sana ve eşine kromozom testleri yapalım dedi yani benim daha önce istediğim testleri.şimdi internetten ve burdan okuduklarıma bakınca benim yaşımda ki insanlardan ilk genetik ve kromozom testi isteniyor ayrıca ngs tüp bebek öneriliyor tabi ozaman bunlar hakkında bilgim yoktu doktoruma kalsa halada olmayacak bu yüzden doğru doktoru bulmak çok önemli hem zaman hemde psikoloji anlamında bu sebeple şimdi doktor arayışım var.ay ne çok yazdım içimi döktüm resmenkusura bakmayın.cevabınız de için çok teşekkür ederim.Rabbim tez zamanda hayırlısıyla isteyen herkese evlat nasip eder inşallah

Merhaba kızlar çok korkuyorum uzun zamandır yazmıyordum çünkü çift çizgiyi gördüm hem de doğal yollarla ama 5,5 haftalık olacak ama doktor keseyi göremeyince dış gebelik olabilir dedi emin değilim dedi , bhcg takibi verdi 2 günde 1 dayanılmaz ağrın olursa acile git dedi offf . Artık lanetli olduğuma kesin eminim bu kadar terslik bu yaşta olacak iş mi , niye hep beni bulur . Ya yumurta var sperm var ama bir uğursuzluktur diyor. Kaderim bağlı sanki bıktım canımdan .
Canım sakin ol geçen sene nisanda ben de benzer bir şey yaşadım testte çift çizgi görünce kan verdim 130 çıktı Reglim 2 gün geçmişti, Dr 2 gün arayla test istedi 130-160-210-230-270 bu şekilde artmaya başladı, Dr 5 hafta oldu kese yok Dr dış gebelik olabilir dedi kan takibine devam 300-360-420-500 de büyük olasılık dış dedi hatta şu kemoterapi iğnesini al yapalım dedi, iğnenin etkilerini okuyunca dahada yıkıldım, tüp dr mu aradım onun bilgisi olmadan bişey yaptırmak istemedim gel dedi çok küçük bir kese gördü 7. Haftam olmuştu, 5 gün sonra kanamam başladı düşük oldu. Diğer Dr u dinlesem iğneyi yaptırmıştım, sakın hemen bir müdahaleye izin verme ama çok da dikkatli ol dış gebelikse komplikasyonu da çok, bu arada progesteronada baktır genelde dış gebelikte düşük olurmuş, benim 15 çıkmıştı o biraz dış gebelik riskini düşürmüştü

Ben hem bebeğimi gayet net görüp,kalp atışını da bahçeci de duyduktan 1 gün sonra bazı tahliller yaptırmak için devlet hastanesine gitmiştim. Gel bir de ben bakayım doktor. Ama bırak kalbi kesenin içindeki bebeği düzgün göremedi... Devlet hastanelerindeki cihazlar genelde en eski teknoloji cihazlardır.Tekrarlıyorum sakin ol canım benim..Bu stres çok daha fazla zarar verir minnoşuna...

Ben hem bebeğimi gayet net görüp,kalp atışını da bahçeci de duyduktan 1 gün sonra bazı tahliller yaptırmak için devlet hastanesine gitmiştim. Gel bir de ben bakayım doktor. Ama bırak kalbi kesenin içindeki bebeği düzgün göremedi... Devlet hastanelerindeki cihazlar genelde en eski teknoloji cihazlardır.Tekrarlıyorum sakin ol canım benim..Bu stres çok daha fazla zarar verir minnoşuna...
Valla Güvenç beyin ultrasonu çok güzel .Kocaman ekranı var tam karşımda . Da adama 1 kere muayene oldum ön görüşme diye gümbürtüye gitti. Şimdi gidersem muayene ücreti ödemem lazım tüp bebek yaptırsaydık mecbur öderdik te bir seferlik bir muayene için ödemeyeyim diyorum . Acaba diyorum bazen ilk 3 aylık kontrolü de Güvenç beye mi yaptırsam? 3 Ay kontrol için ödenir ama tek seferlik bir görüşme için çok fazla.

merhaba ben evleneli bir sene oluyor.evlendikten üç aysonra i.a.ü vm medikal park florya hastanesine gittim ve anne olmak istediğimi yaşımdan dolayı endişelerim olduğunu söyledim ve bana bir takım testler yapıldı her şeyin çok iyi oldugu söylendi.2 ay sonra aşırı sancım vardı doktora gittiğimde boş gebelik olduğunu öğrendim ve kürtaj oldum sonra yine doktoruma sordum herhangi bir test yaptırmam lazım mı genetik veya başka birşey hayır dedi her şey yolunda bu ilk gebeliklerde çok normal bir durum yaşla ilgili değil.5 ay sonra tekrar hamile kaldım bu sefer bebeğim vardı ama kalp atışı malesef olmadı ve yine kürtaj oldum ve bu sefer benim isteğimle genetiğe gönderildi sonuç 21 kromozom sorunu olduğu çıktı doktoruma sorduğum zaman aldığım cevap senin yaşında bunlar olabilir sana ve eşine kromozom testleri yapalım dedi yani benim daha önce istediğim testleri.şimdi internetten ve burdan okuduklarıma bakınca benim yaşımda ki insanlardan ilk genetik ve kromozom testi isteniyor ayrıca ngs tüp bebek öneriliyor tabi ozaman bunlar hakkında bilgim yoktu doktoruma kalsa halada olmayacak bu yüzden doğru doktoru bulmak çok önemli hem zaman hemde psikoloji anlamında bu sebeple şimdi doktor arayışım var.ay ne çok yazdım içimi döktüm resmenkusura bakmayın.cevabınız de için çok teşekkür ederim.Rabbim tez zamanda hayırlısıyla isteyen herkese evlat nasip eder inşallah
Ayy ben o doktoru tanıyorum:(((

Canım sakin ol ...Bak benim rüyayı hatırla "bir kişi tüp bebeğe gidecekken doğal yolla hamile kalmıştı" sanırım o rüya çıkıyor. Araştırma hastanelerindeki densizlere bakma sen bir çoğu asistan olur olmaz konuşabiliyorlar.
Bizim bir müşterimize omuzunun içinde kitle var kansersin demişlerdi.biyopsi olmadan nasıl diyebildilerse artık... Adam çocuk gibi ağlamıştı. Israrla başka doktora gitmesini bu kadar kolay kanser denemeyeceğini tekrarladık. Sonuçta adamın omuzunda bir tür ödem olmuş sadece ilaç tedavisiyle iyileşti adam. Senin de paniklemen için çok erken henüz... :sinirli:

Rüyalara bazen ben de anlam yüklüyorum, bazen de "saçmalama ya" diyorum kendi kendime...
İnşallah sizin tüm güzel rüyalarınız gerçek çıksın

Evet benim doktorum da o.Herşeye gerek yok der:KK43:Siz tüp bebekle mi hamile kaldınız?
Hayır normal yolla kaldım.ama dediğim gibi risklerimi bilseydim ona göre yol alırdım siz tüp bebek tedavisi mi görüyorsunuz ? siz rahatça soru sorabiliyor musunuz ? kendinizi rahat hissediyor musunuz ? belkide bana davranışı öyleydi bilemiyorum ama benim için zaman çok önemli o yüzden artık kendisiyle devam etmek istemedim.

Hayır normal yolla kaldım.ama dediğim gibi risklerimi bilseydim ona göre yol alırdım siz tüp bebek tedavisi mi görüyorsunuz ? siz rahatça soru sorabiliyor musunuz ? kendinizi rahat hissediyor musunuz ? belkide bana davranışı öyleydi bilemiyorum ama benim için zaman çok önemli o yüzden artık kendisiyle devam etmek istemedim.
Evet ben tüp bebek tedavisindeyim.Yani soruyu soruyorum da cevap genelde tatmin edici olmuyor.Ben hep kadın işini yapıyor,sana anlatsa ne olacak şeklinde kendimi telkin ettim.Rahatlık konusunda sorun yaşamadım,hep nazik be güler yüzlü davrandı.Özellikle hastanın mahremiyetine verdiği önemi çok saygıdeğer bulmuştum.Ama sizin asıl şikayetçi olduğunuz konu,benim de içimi kemiriyor inanın.Yani ne söylesek gerek yol demesi:( şu an sizden de böyle bir tespit gelince ben çok üzüldüm.Bir de benim 6 tane büyük çabalarla 6 ayda elde edilmiş embriyom var.

İğnecine anlattıklarına bayıldım 😊gerçekler böylede biz sabrediyoruz birsey olmadı diyoruz 😊 bu iğneleri yapamayacak biri varsa o da benimdir.imkansız yapamicam dedim
Hemsire ile birlikte batırarak 2. Opuda öğrenmiştim.o çatlatma iğnesini gece 2.5 mu 3 mü istanbulda kaldığım akrabamla özel hastanede oldum.dediğim gibi baktım bu is böyle çok zor mecburen öğrendim.
Tipitip hemsirenin dediği progestanı bahceci fulya hamileliğin 9 haftasına kadar hep iğne veriyordu.her gün kalćadan ve acıyor demişlerdi ama hamile olunca artık hicbirsey koymuyor acımıyor o kadar.herkes diğer sayfalarda da yani şunu söylüyor.gittiğimiz merkezlerin hemsiresi acıyor halimize :) 9. Haftadan sonra jele gecmiştim.12. Hafta sonuna kadar bu da 40 küsür yaşında olan bizler için o kadar uzun süre var. 9. Haftada progestan sonmuş aslında.hemşire gelmesi çok iyi birsey sanslısın 👏👏

Evet belki hamilelik haberini aldıktan sonra iğne miğne umrumda olmayabilir :) aslında şu anda da çok değil de sadece kendim yapamıyorum 😂 başlayacak olanları da korkutmak istemem yani acısı sancısı yok bızZT tek derin nefes bittti!
Ben biraz da kendimi kandırmaya çalışıyor olabilirim; süreci ve tekrarı olma ihtimalini görmezden gelmeye ve acemi kalmaya çalışıyor olabilirim. Hani sanki olucak biticek hoop mutlu son! Çok öğrenmeye gerek yok... Kimi kandırıyorsam 🙄😂

Valla Güvenç beyin ultrasonu çok güzel .Kocaman ekranı var tam karşımda . Da adama 1 kere muayene oldum ön görüşme diye gümbürtüye gitti. Şimdi gidersem muayene ücreti ödemem lazım tüp bebek yaptırsaydık mecbur öderdik te bir seferlik bir muayene için ödemeyeyim diyorum . Acaba diyorum bazen ilk 3 aylık kontrolü de Güvenç beye mi yaptırsam? 3 Ay kontrol için ödenir ama tek seferlik bir görüşme için çok fazla.
Valla en azından düzgün bir doktora muayene olmuş olursun sonuçta evladından önemli değil ki. Ama sonuçta mali durumunuzla da alakalı biraz. muayene ücreti yanlış hatırlamıyorsam 400 civarı 20 gün içinde gittiğiniz kontrol sayılıp ücret talep edilmiyor. Ama şu beta hcg sonucunu da bir görün önce sonra düşünürsünüz bunu bence.

Back