- 4 Şubat 2019
- 811
- 1.941
- 63
- 47
- Konu Sahibi akideciknane
- #65.861
Haklısın yaşla alakalı olma ihtimali bence de yüksek sonuçta metabolizma çok daha yavaşlıyor. Ama ne yalan söyleyeyim çok ciddi şekilde panikledim. Doktoruma güvenim üst düzey ama ne bileyim işte gene de bir panik oluyor insanda acaba bilinmedik bir şey mi diye. Sanırım evde de fazla terör estirdim bu süreçte ailem bile bana isyan etti. Teyzem ısrarla doktoruma güveniyorum başka doktor şimdi başka şey dese kafam bulanır dememe rağmen onun da çok güvendiği Memorialdaki Semra Kahraman'a götürdü beni. Ne bileyim ya ne şanssızlık varsa beni buluyor ya tutar 1000000 de 1 ihtimal olan şey de gelir beni bulur diye çok korkuyordum.Çok şükür o da doktorumla aynı şeyleri söyledi. Bu foliküller bence menopozluk foliküller değil. İlaca tepki vermemesi muhtemelen vücudun hormonal dengeye hala gelemedi gelmeye çalışıyor dedi . Her ne kadar doktoruma güvenim tam olsa da 2. bir profesyonel görüşün bu yönde olması beni biraz sakinleştirdi çok şükür.
Şimdi daha rahatlamış olarak beklemedeyim. İnşallah başka sorun çıkmaz.
@ Ozgur06
Çok teşekkürler canım inşallah hep beraber mutlu sona ulaşırız :)
Cok iyi ettin canim ikinci bir uzman gorusu almakla; ne guzel icin ferahladi cok sukur