Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hayırlısı olsun, inşallah bir sonraki sefere olsun. Ben de henüz olumlu sonuç almadım ama "elimden geleni yapıyorum" diyebilmek için araştırdığım, Dr'umun söylediği şeyleri size de yazmak istedim. Belki 1-2 ay uygularsınız bunları, faydası olur, zararı olmaz inanın...

- Haftada 4 öğün mercimek (ben yeşil mercimek haşlayıp zeytinyağıyla ve zeytinle yiyorum, tok tutuyor, ekmekten çok daha iyi)
- Haftada 4-5 kere koyu yeşil yapraklı şeylerle salata (çiğ ıspanak, tere, roka, nane, maydonoz, limon ve zeytinyağı eklenecek)
- her gün yarım su bardağı kuruyemiş (ceviz, badem, fındık, kabak çekirdeği)
-haftada 4 gün açıkhavada 40 dakika yürüyüş
-haftada 2 kere küçük balıklardan
-her gün 1 tane omepa q10
-her gün 1 yumurta (Ayrıca, organik olduğundan emin olmadığınız sürece tavuk eti yok)
-her gece 1 adet melatonina (Dr'um bunu söylememişti ama tüp bebekle çocuk sahibi olan bir arkadaşımın tavsiyesiyle ben kullandım)

Canım çok teşekkürler. Kesinlikle dikkate alıcam. Hepimizin gönlünden geçenin olmadı duasıyla

Diş macununu nasıl yapıyorsunuz ?

Nerede tedavi oluyorsunuz?

Çok geçmiş olsun. Moral bozuluyor, ümitler tükeniyor ama bunları atlatıp sakin kafayla düşünmeye başladığında belki şükredeceksin. Allah sağlıklı hayırlı evlatlarla ödüllendirsin inşallah. Sıkma canını.

Ben hamile olduğumu öğrenince bebek şampuanı kullanmaya başlamıştım. Krem,makyaj, boya vb herşey bitti hayatımda. Bende de çook fazla beyaz saç var. Bebek geliyor ey ahaliii deyince akan sular durdu zaten :))) Bu dönemde bakımsız görünsek de gerçekten hiç önemi yok. Sonuç güzel olsun kafi

Anladığım kadarıyla savaşçı bir ruha sahipsiniz. İş yerinizle konuşun. Tüp bebek işlemi aslında on onbeş gün bişey tutuyor. Transfer sonrası ilk iki üç saat önemliymiş. O zaman tutunursa tutunuyormuş. Uçağa gelince, millet havada doğurma peşinde :))) Allahın izniyle birşey olmaz. Ben de önceleri sizin gibi düşünüyordum. Ben özel çocuklarla çalışıyorum. Ufaklıklar gelince tabureye falan çömelip oturuyorum. Transfer oldum hoop işe. Ama bu tempoda normal yoldan gebe kaldım. Olacaksa olıyor inanın. Ha bizim kısmet kısa sürdü ama oluyormuş onu gördük. Bence zaman kaybetmeyin.

Mesajlarda aradım ama göremedim yaşınız kaçtı hamile kaldığınızda? Benim 43 oldu bu sene itibariyle.

Merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım. Şu anda tüp bebekle 13 haftalık hamileyim; inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi. Ben 3. denemede pozitif sonuca ulaştım. Eşimde ve bende görünen bir problem olmamasına rağmen artık yaşım da ileri olduğu için tüp bebek yapmaya karar verdik.
Bizimle aynı şeyleri yaşayan kişilere umutsuzluğa kapıldıkları zamanlarda bile pozitif düşünmelerini ve bir gün olacağına inanmalarını tavsiye diyorum. Ne kadar zor olduğunu biliyorum, çünkü benim de umutsuzluğa kapıldığım çok zaman oldu. Çok dua ettim pozitif olmaya çalıştım, benimle aynı şeyleri yaşayan arkadaşlarımla konuştum, destekleri çok önemliydi, beni rahatlattı. Başarı hikayelerini okudum, moralimi yükseltmeye çalıştım. Doktorun verdiği ilaçları zamanında almaya dikkat ettim. Psikolojik destek almanız gerektiğinde bir uzmanla konuşmak da insana iyi gelebiliyor.
Daha önce de dediğim gibi inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz bebeklerimizi…

Mesajlarda aradım ama göremedim yaşınız kaçtı hamile kaldığınızda? Benim 43 oldu bu sene itibariyle.
43.5 yaşında transferim oldu.10 subat dogumluyum.dogumgünümde opu işleri ile ugrasiyordum.17 agustosta transfer oldum.43 den 7 ay almışım.embriyolar mart ve nisandan ama hatta ilk opudan olan embriyo sağlıksiz geldi.mart ve nisanda saglıklı geldi.darısı sana inş sen kac ay aldın yeni yaşından Ferayecim Allah tüm isteyenlere bebegini nasip etsin.icini ferah tut no stres

Hoşgeldiniz. Hamileliğiniz hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun. Size sorularım olacak acaba nerede tedavi oldunuz, NGS yapıldı mı ve kaç yaşındasınız biraz fazla sordum kusura bakmayın:)

Canım çok zor bir durum Allah kolaylık versin.ins.hayrına sonuçlanır cok üzüldüm.

Öncelikle aramıza hoşgeldin. Allah tamamına erdirsin inşallah

Canım geçmiş olsun cok zor sonuç sonrası.görüşmeniz iyi olur sonucu yazarsın bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…