- 13 Mart 2019
- 104
- 194
- 23
- 44
- Konu Sahibi akideciknane
- #65.781
Merhaba arkadaşlar. Begüm transferimin 11.günü ama hiç umudum yok çünkü evde test yaptım ve negatif malesef. Kısmet değilmiş yine. 3.denememdi ama olmadı malesef. Yarın prosedür gereği kan tahlilimi yapıcam ve Cuma günü artık yeni doktorumu belirlemek üzere görüşmelerimizi yapmayı düşünüyoruz eşimle. Hayırlısı
Hayırlısı olsun, inşallah bir sonraki sefere olsun. Ben de henüz olumlu sonuç almadım ama "elimden geleni yapıyorum" diyebilmek için araştırdığım, Dr'umun söylediği şeyleri size de yazmak istedim. Belki 1-2 ay uygularsınız bunları, faydası olur, zararı olmaz inanın...
- Haftada 4 öğün mercimek (ben yeşil mercimek haşlayıp zeytinyağıyla ve zeytinle yiyorum, tok tutuyor, ekmekten çok daha iyi)
- Haftada 4-5 kere koyu yeşil yapraklı şeylerle salata (çiğ ıspanak, tere, roka, nane, maydonoz, limon ve zeytinyağı eklenecek)
- her gün yarım su bardağı kuruyemiş (ceviz, badem, fındık, kabak çekirdeği)
-haftada 4 gün açıkhavada 40 dakika yürüyüş
-haftada 2 kere küçük balıklardan
-her gün 1 tane omepa q10
-her gün 1 yumurta (Ayrıca, organik olduğundan emin olmadığınız sürece tavuk eti yok)
-her gece 1 adet melatonina (Dr'um bunu söylememişti ama tüp bebekle çocuk sahibi olan bir arkadaşımın tavsiyesiyle ben kullandım)