Canım teşekkür ederim,ben çok zor bir süreç geçiriyorum,nereden başlasam bilmiyorum.Cumartesi gittik beta hcg artışım iyiydi 1970 ti,kesin gözüyle girdim ultrasona ama yine kese göremedi doktor,başka bi doktoru çağırdı o da göremedi,dediler bu dış gebelik muhtemelen,hemen küretaja alacağız,beta hcg düşmezse de dış gebelik kesinleşecek, laparoskopi ya da iğneyle devam edeceğiz,yoksa iç kanama olabilir dediler.Ben şok oldum tabi,kabul etmedim,ben kanama riskini alıyorum düşüneceğim dedim çıktım.Oradan çıktık başka bi doktora gittik,5 mm bi kese var ama çok düzensiz,Pazartesi tekrar bakalım dedi.Dün tekrar gittik beta hcg 4 bin civarı olmuş ama kese daha da bozulmuş,Çarşamba yeniden bakalım dedi.İlk doktorda beta hcg nin bu şekilde artması,bozulmuş keseyle örtüşmüyor,bir yerde büyümeye devam ediyor ve dış gebelik fikrindeyim, o gördüğü de dış gebelikte görülebilen yalancı kesedir dedi.Ve mantıken dış gebelik daha çok kafama yattı,çünkü beta hcg % 75 artmaya devam ediyor.Artık dün öyle psikolojim bozuldu ki anlatamam,bugün belimde ağrı vardı,acaba dış gebelik kaynaklı bi kanama mı başladı diye korktum,evin yanında bi hastane var,orada rastgele bi doktora gittim az önce...Vajinal muayenede çok ağrı oldu bir bölgede ilk kez,oradan şüphelendi,sağ overin rahim çıkışında bir noktada,sonra doplerr ile baktı,kanlanma az,dış gebelik olsa kanlanma daha çok olması gerekirdi dedi ve çok bozuk bir kese gördü,ben de gördüm,gerçekten kese gibi değil ama içinde 2/3 mm fetüse benzer (Sanırım CRL olarak tabir etti) var dedi ama kalp atışı yok,eğer fetüs ise 5 haftalık ölçülerde dedi.Sonra o da başka bi doktoru çağırdı, o sağ overde dış gebelik ürünü görmediğini söyledi,fetüs konusunda yorum yapmadı ama çok düzensiz bir kese var dedi.Yani öyle kötü durumdayım ki anlatamam,cidden dünden beri psikolojim bozuldu.Durum bundan ibaret canım