• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Eşim hiç sigara içmez ve ben onun sayısını iki katına çıkarmıştım arı sütü ile bu sene. Yaza kadar Rahmi de iyice araştırtayım. Takviyelerimi de düzenli kullanıp sigarayı bitireyim. Yine olmaz ise donasyon düşünmeye karar verdim
Sıkma canını benim durumum da sana benzer son yumurtaya kadar mücadeleye devam o sağlıklı yumurtayı bulucaz inşallah, bak bugün burda yumurtalıklara prp bölümünü okudum son zamanlarda çok konuşuluyor, 42 yaşında bizim gibi yumurta sayısı az bir arkadaş 2 ay önce prp yaptırmış bu ay tedaviye başlayacakmış ki reglisi gecikmiş Dr test yapmış hamile çok sevindim, şimdi bunu araştırıyorum bu tedavim de olmazsa bi de prp yaptırayım dedim, her gün yeni bir tedavi çıkıyor sen de bak istersen

Ay benle ugrasmazsa isi rast gitmiyor hatunun ayol 😂😂😂
Kizim git sen bir iki korku filmi senaryosu yaz da rahatla aaaa benimle ugrasacagina 👻👻👻 anarsik seni!!!
Sen de o kadar sakar olma canım alla allaaa. Şurada bir bebişimiz olacak hepimiz seviniyoruz sen tutup sağa sola vuruyon bebişimizi. :sinirli: Bide ardından gelip ona hırladım buna hırladım diyosun. Hiç bana boşa hırlama kuduz aşımı peşinen oldum ben bir kere:KK14:

Bizim ailede hic ikiz olayi yok. Fakat aileden gelen cift yumurta ikiziymis, anne tarafindan gelirmis genelde. Tek yumurta ikizi tamamen sansmis ve genetikle hicbir ilgisi yokmus. Gonalf ile yapilan ve biyopsi gibi emryolarin invaziv islem gordugu tedavilerde 30% sansi artiriyormus hep boyle okudum. Benim tedavilerim de hep gonalf ile oldu. Gecen seferki de tek yumurta ikiziydi.
5. Gün embriyosu değilde 3. Gün embriyosu bölünüyor diye duymuştum ben..
5. Gün embriyosunda bölünme pek olmazmış seninki 3. Gün embriyosumuydu canım?

Sen de o kadar sakar olma canım alla allaaa. Şurada bir bebişimiz olacak hepimiz seviniyoruz sen tutup sağa sola vuruyon bebişimizi. :sinirli: Bide ardından gelip ona hırladım buna hırladım diyosun. Hiç bana boşa hırlama kuduz aşımı peşinen oldum ben bir kere:KK14:

Ah benim hirladigim tiple sen bir kere muhatap olsan 🙏🙏🙏
Yemin ediyorum sen herifi duvara sumuk gibi firlatirsin, bana laf ediyorsun ama ☺️☺️☺️

5. Gün embriyosu değilde 3. Gün embriyosu bölünüyor diye duymuştum ben..
5. Gün embriyosunda bölünme pek olmazmış seninki 3. Gün embriyosumuydu canım?

Oyle her duydugunuza inanmayin. Dollenme itibari ile bir yumurta 15. gune kadar bolunebilir. 1-3 gun arasi bolundugunde cift kese ve cift plasenta olur, 4-8 gun arasi bolundugunde cift kese tek plasenta olur, 8-13 gun arasi bolundugunde tek kese tek plasenta olur, 13-15 gun arasi bolundugunde yapisik ikiz olur ki bu da istenmeyen bir durumdur.
Benimki 5. gun embryosu ve evet bolunmus olabilir transferden sonra.

@ S sucklingpigs
Aha ileride böyle bir şey olursun sen yazık günah çocuğa .:)))))

Sen onu birak da benim basima gelene bak bu aksam yine. Tam yemek hazirliyorum, bir oraya bir buraya yuruyorum mutfakta. Benim oglanlar (iki kedim var) da vizir vizir ayagimin altinda geziniyorlar. Birden yururken ayagimin altinda bir yumusaklik hissettim, agirligimi da vermistim maalesef; ayagimin altindakinin oglusum oldugunu anladigimda nasil zipladiysam valla butun kasiklarim beynime kadar cekildi.
Yani yemin ediyorum su cocugun benden daha dogmadan cektigini pismis tavuk cekmemistir.
Odum cikti yine aksam aksam 🙄🙄

Bir de arkadaşlar kafama derin bir konu takıldı. Söyleki: ben hepatit b taşıyıcısıyım ve DNA hasarım 5000 lerde. Peki bu beyaz kanımı arttırıp embriyoyu tehdit olarak algılamış olabilir mi? Transferin 5. Günü sanki virüs atar gibi terlemiştim gece. Bunu doktoruma sorduğumda denk gelmiş olabilir dedi ve bağışıklığı baskılayan serumdan bile bahsetmedi. Aranızda böyle bir şey yaşayan var mı ya da bilgisi olan?
Dna hasarina hangi testten bakildi arkadasim

Anladım o zaman gerçekten kaliteli yumurtam yok
Benim gittigim bir tup bebek doktoru bu bagisiklik ile ilgili yapilan testlerin aslinda cok az fikir verdigini,yapilan testin sonucunda evet bagisiklikta sorun var bebege engel olan demek icin asla yeterli olmadigini bu yuzden tedbiren o bağışıklığı baskilayici serumu verdiklerini söyledi, sen de bundan sonraki tedavi de mutlaka bahset bu konudan bence canim doktoruna

Ay bu arada vardir di mi insallah kese falan. Hala korkuyorum bos veya dis cikacak diye. Biliyorum manyakca ama evet kabul ediyorum ben balatalari siyirdim 🥳🤪
Az once sen geldin aklima, saydim icimden 3 gun kaldi dedim, bi gelseydi su pazartesi de rahatlasaydi dedim veee bu yazini gördüm :KK45:

Merhaba arkadaşlar
Sayfada yeni arkadaşlar gördüm rabbim hayırlı ve sağlıklı evlâd/evladlar nasip etsin inşallah hepinize hoşgeldiniz
@hayatguzel2015 yarın doğum var senin öyle hatırlıyorum güzel haberlerini bekliyorum canım saglikla kucağında göstersin evladını inşallah rabbim

@Sare asmin @elevasyon Y yeniay35 nasılsıniz kuzunlarinizla arkadaşlar
öncelikle selamlar uzun zaman oldu buralara girmeyeli sen nasılsın bebisin nasıl toparlanmissinizdir artik çok şükür hersey yolunda 27 haftalık devam ediyoruz bir oğlum olucak Allah nasip ederse tedaviye baslayan devam eden kendi çabalarıyla mücadele eden bütün arkadaşlara Allah hamile kalmayı nasip etsin hamile arkadaslarada hayırlısıyla sağlıcakla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin

Back