Merhaba şimdi okuyunca cevap vermek istedim agustos sonu hamileydim bende ekimde kürtaj olmak zorunda kaldım ve o zamandan beri herşey altüst oldu tüm hormonlarım karıştı 60 gün regl olmadım sonrada ilacla zar zor oldum ama eskisi gibi bir regl değildi, 1-2 damla sadece. Gercekten çok üzücü bir durum çünkü resmen zamana karşı savaşıyoruz. Sonrasında
tüp bebek tedavisine başlayayım dedim kist oluşmasından sebep ertelendi, 1 ay dk hapı kullandım sonrasında ilk kez dogru duzgun regl oldum ve muayenede kistin gitmiş olduğunu gördük. Tedaviye başladık. 4 folikul toplandı 3 ü boş çıktı maalesef, 1 tane olgun iyi yumurtam vardı o da döllendi, embriyolog gayet iyi kalitesi beklemeye gerek yok en iyi labararuar rahimdir dedi ve 2.gün 4 hücreli olarka transferim gerçekleşti. 11 martta..
Beklemedeyim güzel haberleri alacağım konusunda inancım çok
Bu arada ben tedavi kurtaj vs oncesi hep baktırıyordum 3-4 folikulum oluyordu zaten. Gebeligimde kendiliginden oluşmuştu ve üç kese vardı.. ama olmadı.. Diyeceğim su ki o kadar ilac vs yine 4 yumurta ve 3 ü boş, kürtaj sebebiyle gercekten tüm vücüd dengesi bozulmuş bunu anladım.. ama 1 yumurta olsun bizim olsun saglıklı embriyom cok tatlış bir bebişe dönüşecek umutla bekliyorum hepimize bu güzel duyguyu yaşama şansı verilsin inşallah sizde dua edin lütfen benim için
☺