- Konu Sahibi akideciknane
- #65.281
Merhaba şimdi okuyunca cevap vermek istedim agustos sonu hamileydim bende ekimde kürtaj olmak zorunda kaldım ve o zamandan beri herşey altüst oldu tüm hormonlarım karıştı 60 gün regl olmadım sonrada ilacla zar zor oldum ama eskisi gibi bir regl değildi, 1-2 damla sadece. Gercekten çok üzücü bir durum çünkü resmen zamana karşı savaşıyoruz. Sonrasında tüp bebek tedavisine başlayayım dedim kist oluşmasından sebep ertelendi, 1 ay dk hapı kullandım sonrasında ilk kez dogru duzgun regl oldum ve muayenede kistin gitmiş olduğunu gördük. Tedaviye başladık. 4 folikul toplandı 3 ü boş çıktı maalesef, 1 tane olgun iyi yumurtam vardı o da döllendi, embriyolog gayet iyi kalitesi beklemeye gerek yok en iyi labararuar rahimdir dedi ve 2.gün 4 hücreli olarka transferim gerçekleşti. 11 martta..Gerilme canım gerilme gerildikce gelmiyor hazirandan bu aya kadar mahvoldum ben kürtaj sonrası hormonlar alt üst oldu ya çok regl oluyorum ya hic olmuyorum yeni tedavi sürekli kist yüzünden erteleniyor cyclo progynova ile kist yalihkrum yaşamın ile kist yapıyorum her ay bir tarafta yani bu ay trisequens verdiler yarin kontrolüm var bakalım taze kistim olmusmu :) olmamışsa nihayet tedavi başlar bendede stress kürtaj sonrası oluyor anliycan
Beklemedeyim güzel haberleri alacağım konusunda inancım çok Bu arada ben tedavi kurtaj vs oncesi hep baktırıyordum 3-4 folikulum oluyordu zaten. Gebeligimde kendiliginden oluşmuştu ve üç kese vardı.. ama olmadı.. Diyeceğim su ki o kadar ilac vs yine 4 yumurta ve 3 ü boş, kürtaj sebebiyle gercekten tüm vücüd dengesi bozulmuş bunu anladım.. ama 1 yumurta olsun bizim olsun saglıklı embriyom cok tatlış bir bebişe dönüşecek umutla bekliyorum hepimize bu güzel duyguyu yaşama şansı verilsin inşallah sizde dua edin lütfen benim için