• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yani bu kisinin bunyesine ve yasam sartlarina gore degisen bir durum, o yuzden sunu veya bu kadar kullanin demek cok faydali olmaz. Ben hic dogal yoldan uretemedigim gun hergun 5000 IE Kullaniyorum; buna ilave olarak kis aylarinda ayda bir devit3 ampul iciyorum dort bes ay kadar. Bu sekilde 80-100 arasi bir aralikta duruyor brnim olcumum.
Siz de deneyerek en saglikli seviyeyi ve dozu bulabilirsiniz. Tabi mutlaka doktor kontrolunde olsun, test yaptirmadan bilincsizce D vitamini almamak lazim.
Aynen deneyerek bulmam laizm,ben zaten yılda üç kere falan tüm kan sayımı ve vitamin degerlerime baktiriyorum yani bilinçsiz değilim bu konuda ve haklısın bilinçsiz kullanmamak lazim.

merhaba
herkese bol bebişli tedaviler diliyorum. bende kısmet olursa nisan ilk haftası tedaviye başlayacağım doktorum vitamin başlatı eşime ve bana..
amh değerim 0,2 fsh 14 yaş 39 ...1 yada 2 yumurta oluşuyor biraz işim zor ama rabbim ol desin yeter..
bakalım artık Allahtan hayırlısını diliyorum..
Yeni tedaviniz hayırlı olsun. Sormamda sakınca yoksa nerede başladınız tedaviye

Arkadaşlar merhaba; Bir şey sormak istiyorum. D vitamini tedavinizde hiç bakıldı mı? Formlarda okumuştum önemli olduğuna dair bende baktırdım kendi kafama göre 7 çıktı. Bu değer çok düşükmüş yeni öğrendim. Acaba yumurta kalitesinde ve embiryo tutunmasında ne kadar etkili? Bu güne kadar hiç bir doktor istememişti.
Bayağı etkili hemde. Yumurta kalitesinde de bundan da önemlisi tutunma aşamasında.

Kızlar peki B12 vitamini hakkında ne düşünüyorsunuz benim 980 çıktı sınırın üstünde olduğu için bıraktım artık kullanmıyorum acaba düşük dozda olsa kullanmaya başlasam mi sizce?
Hayırrrrrrrrrrrrr. kilo alırsınnnnnnnnnnnn daha kötü olur herşey. :))))))) B12 nin fazlası da iyi değildir canım. Değerin gayet iyi ve yeterli.

Back