- Konu Sahibi akideciknane
- #64.981
20 altı düşük oluyorBenim de 29 hiç düşük olduğu söylenmedi,ben de normal diye dusunuyirdum,kapsül şeklinde günlük alıyorum yeterli olmuyor mu acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20 altı düşük oluyorBenim de 29 hiç düşük olduğu söylenmedi,ben de normal diye dusunuyirdum,kapsül şeklinde günlük alıyorum yeterli olmuyor mu acaba
Aynen deneyerek bulmam laizm,ben zaten yılda üç kere falan tüm kan sayımı ve vitamin degerlerime baktiriyorum yani bilinçsiz değilim bu konuda ve haklısın bilinçsiz kullanmamak lazim.Yani bu kisinin bunyesine ve yasam sartlarina gore degisen bir durum, o yuzden sunu veya bu kadar kullanin demek cok faydali olmaz. Ben hic dogal yoldan uretemedigim gun hergun 5000 IE Kullaniyorum; buna ilave olarak kis aylarinda ayda bir devit3 ampul iciyorum dort bes ay kadar. Bu sekilde 80-100 arasi bir aralikta duruyor brnim olcumum.
Siz de deneyerek en saglikli seviyeyi ve dozu bulabilirsiniz. Tabi mutlaka doktor kontrolunde olsun, test yaptirmadan bilincsizce D vitamini almamak lazim.
Muhteşem bir sayı maşallah çok sevindim darısı da tutunmasına olsun inşallah11 yumurta toplanmis yeni ciktim cnm,ağrım adet sancisi gibi hafif insallah artmaz...
Yeni tedaviniz hayırlı olsun. Sormamda sakınca yoksa nerede başladınız tedaviyemerhaba
herkese bol bebişli tedaviler diliyorum. bende kısmet olursa nisan ilk haftası tedaviye başlayacağım doktorum vitamin başlatı eşime ve bana..
amh değerim 0,2 fsh 14 yaş 39 ...1 yada 2 yumurta oluşuyor biraz işim zor ama rabbim ol desin yeter..
bakalım artık Allahtan hayırlısını diliyorum..
Evet bir ara iğne vermişti doktor ondan bayağı yükseldi ama şuan yüksek diye bıraktım olmadı düşük dozda almaya devam edeyim
fertijin istanbulYeni tedaviniz hayırlı olsun. Sormamda sakınca yoksa nerede başladınız tedaviye
Hadi bakalım allah yardımcınız olsunfertijin istanbul
Allah razi olsun cnm,insallah birlikte seviniriz hepimiz icin...Muhteşem bir sayı maşallah çok sevindim darısı da tutunmasına olsun inşallah
amin teşekkür ederim.sizin nerde tedaviniz ve ne aşamadasınızHadi bakalım allah yardımcınız olsun
Amin inşallahAllah razi olsun cnm,insallah birlikte seviniriz hepimiz icin...
Ben transfer olmuştum negatifimi de almıştım yakın bir zamanda. Şimdi biraz dinleneyim yaza tekrar yaptırayım diyorum.amin teşekkür ederim.sizin nerde tedaviniz ve ne aşamadasınız
Hayırlısı olsun nasipte varsa muhakkak bizi bulurBen transfer olmuştum negatifimi de almıştım yakın bir zamanda. Şimdi biraz dinleneyim yaza tekrar yaptırayım diyorum.
Allah yardımcın olsun. Bol şanslar arkadaşımYarin opu günüm umarım sonuç yüzgüldürücü olur.
Bayağı etkili hemde. Yumurta kalitesinde de bundan da önemlisi tutunma aşamasında.Arkadaşlar merhaba; Bir şey sormak istiyorum. D vitamini tedavinizde hiç bakıldı mı? Formlarda okumuştum önemli olduğuna dair bende baktırdım kendi kafama göre 7 çıktı. Bu değer çok düşükmüş yeni öğrendim. Acaba yumurta kalitesinde ve embiryo tutunmasında ne kadar etkili? Bu güne kadar hiç bir doktor istememişti.
depolarınıza demir bağlama ve ferritin testlerinize de bakıldı mı? Bakılmadıysa baktırmanızı öneririm.gerçi onu geçen yıl kullanmıştım. Peki neden 7 oldu acaba bilemiyorum. Kemik ağrısına gelince baya var.
Hayırrrrrrrrrrrrr. kilo alırsınnnnnnnnnnnn daha kötü olur herşey. :))))))) B12 nin fazlası da iyi değildir canım. Değerin gayet iyi ve yeterli.Kızlar peki B12 vitamini hakkında ne düşünüyorsunuz benim 980 çıktı sınırın üstünde olduğu için bıraktım artık kullanmıyorum acaba düşük dozda olsa kullanmaya başlasam mi sizce?
Oldu cnm cok şükür agrim fazla olmadi bakalim embriyolog ne diyecek...Allah yardımcın olsun. Bol şanslar arkadaşım
İyi olacak diyelim iyi olsun canım. Haberdar et bizi gelişmelerden dualarımız seninleOldu cnm cok şükür agrim fazla olmadi bakalim embriyolog ne diyecek...
Zam yapacaklardırArkadaslar ilac sikintisi ne durumda acaba? Transfere geldigim zaman bayagi bir kitlik vardi; depolar vermeye baslamislar mi piyasaya?