• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

depolarınıza demir bağlama ve ferritin testlerinize de bakıldı mı? Bakılmadıysa baktırmanızı öneririm.
Yok bakılmadı. Şu an doktorum yok. Yaşım da 43. Daha öncede yazdığım gibi pek de devam konusunda destek değiller. Şu an ortadayım. Bir taraftan zaman yok diye paniklerken bir taraftan da artık bırak diyorum kendime. Rabbim bu yolda çabalayan herkesi eli boş çevirmesin inşallah.

astalife takviyesini duyan var mı yumurta kalitesini artıran astaksantin içeriyormuş burada bir topikte okudum

Hayırrrrrrrrrrrrr. kilo alırsınnnnnnnnnnnn daha kötü olur herşey. :))))))) B12 nin fazlası da iyi değildir canım. Değerin gayet iyi ve yeterli.
Kilo almak en son isteyeceğim şey,sağol canım almamam daha iyi bencede.

İmprly almak istiyorum ama icerigine bakmam lazım senin bilgin var mı ?

Yaşım 40 arkadaşlar, 8 aydır evliyim 4 aydır hamileyim. Adetim 2 güne düşünce Dr gittim. FSH 18 amh 0.56. Dr çocuk zor tüp Bebek dedi. Ağladım çok üzüldüm. Menopoz kapidaymis. Eğri çayır firmasının arı sütünü kullandık ben ve eşim. Ben Maraş akapunktura başladım aşırı stresten dolayı.korunmayi bıraktığım ay hamile kaldım. Ve iki Dr biliyorum FSH ve amh değerini baz almayan biri Kutay biberoglu internet sayfası içimi ferahlatti. Diğeri Ahmet Semih Tuğrul. Allah isterse olmayacak şey yok.

Yaşım 40 arkadaşlar, 8 aydır evliyim 4 aydır hamileyim. Adetim 2 güne düşünce Dr gittim. FSH 18 amh 0.56. Dr çocuk zor tüp Bebek dedi. Ağladım çok üzüldüm. Menopoz kapidaymis. Eğri çayır firmasının arı sütünü kullandık ben ve eşim. Ben Maraş akapunktura başladım aşırı stresten dolayı.korunmayi bıraktığım ay hamile kaldım. Ve iki Dr biliyorum FSH ve amh değerini baz almayan biri Kutay biberoglu internet sayfası içimi ferahlatti. Diğeri Ahmet Semih Tuğrul. Allah isterse olmayacak şey yok.
Hayırlı olsun inşAllah,Allah sağlıkla tamamına erdirsin,arı sütünü ne kadar tükettiniz günde,akapunkturun maliyeti ne oldu size,kaç seans yaptırdınız

mrb arkadaşlar bende 38 yasındayım 10 aylık evlıyım amh 0,20 durumum cok vahim doktorum kaan bozkurt takvıye dhea arı sutu hayıt kullanıyorum başka tavsıye edebılecegınız bırseyler varmı sureklı ağlıyorum ve ıcım hep kaygılı

Back