• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Mayıs’ın başında Doğum olacak hayırlısıyla .. gebelik şekeri çıktı.şimdilerde diyetle -insülinle uğraşıyorum. Hem iştahı açılıp hemde canı bişeyler çekerken Diyet ne kadar zor , Allah şeker hastalarına yardım etsin. Sare asmin Sare asmin i bende merak ediyorum bir sıkıntısı vardı ve netleşmemişti . Ne oldu acaba?
Sen nasılsın oğluşunla nasıl geçiyor günler, kaç aylık oldu ?
Geçmiş olsun canım şeker diyetine dikkat et bu geçici bir süreç sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim ismi bellimi

Sare asmin Sare asmin de iyidir inşallah

Bende iyiyim iki oglusla yoğun geçiyor günler

İki buçuk aylik olduk canım zaman hızla akıyor

Geçmiş olsun canım şeker diyetine dikkat et bu geçici bir süreç sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim ismi bellimi

Sare asmin Sare asmin de iyidir inşallah

Bende iyiyim iki oglusla yoğun geçiyor günler

İki buçuk aylik olduk canım zaman hızla akıyor
Maşallah , zaman hızla geçiyor:)
elimden geldikçe dikkat ediyorum diyete ama çok zor.. isim belli değil, ama artık karar vermek lazım :) ufak tefek alışverişe de başladım, hastane çantası da hazırlamayı planlıyorum bu günlerde .. bilmem acele mi ediyorum :)

Maşallah , zaman hızla geçiyor:)
elimden geldikçe dikkat ediyorum diyete ama çok zor.. isim belli değil, ama artık karar vermek lazım :) ufak tefek alışverişe de başladım, hastane çantası da hazırlamayı planlıyorum bu günlerde .. bilmem acele mi ediyorum :)

Yok canım acele etmiyorsun ben 33. Haftada utusu alinacaklar ve hastane çantasını hazırlamıştım iyiki yapmissim sonraki haftalarda agirlasiyorsun iyice ne çarşıya çıkabiliyor nede ütü yapabiliyorsun
Benim oğlan 35. Haftada gelmeye kalktı serumla durdurdu Dr erken gelme durumuda oluyor

Kizlar 12. Gun degerim 1350 idi, 14. Gun sonucum 3760.
Nasil bu artis? Cok fazla degil mi? Cok korkuyorum dis gebelik, mol gebelik falandir diye.
Biliyorum cok olumsuz dusunuyorum; ama su korkuyu atamiyorum icimden. Var mi sizin bir bilginiz?
Değerin çok iyi maşallah olumsuz düşünme bu gün Dr gitsen kese veya keseleri görursun canım Allah'ın izniyle

Arkadaşlar merhaba; Bir şey sormak istiyorum. D vitamini tedavinizde hiç bakıldı mı? Formlarda okumuştum önemli olduğuna dair bende baktırdım kendi kafama göre 7 çıktı. Bu değer çok düşükmüş yeni öğrendim. Acaba yumurta kalitesinde ve embiryo tutunmasında ne kadar etkili? Bu güne kadar hiç bir doktor istememişti.

Arkadaşlar merhaba; Bir şey sormak istiyorum. D vitamini tedavinizde hiç bakıldı mı? Formlarda okumuştum önemli olduğuna dair bende baktırdım kendi kafama göre 7 çıktı. Bu değer çok düşükmüş yeni öğrendim. Acaba yumurta kalitesinde ve embiryo tutunmasında ne kadar etkili? Bu güne kadar hiç bir doktor istememişti.
Ne kadar etkili bilmiyorum ama bazı makalelerde amh 0.1 arttırdığıni okumuştum,yumurta kalitesini de etkiliyor senin bayagi düşükmus,doktoruna Daniş mutlaka vitamin al

Merhaba, kisirligin gozardi edilen sebeplerinden bir tanesi bence D vitamini eksikligi. Sizinki cok dusukmus. Vucudunuzun ihtiyaci olan D vitaminini su an kemiklerinizden cekiyor olmasi lazim. Hic kemikleriniz, yururken topuklariniz agrimiyor mu? Gercekten cok dusuk. Bence hemen damardan devit3 olmaniz gerek. Sonrasinda da duzenli gunluk yuksek miktarda damla.
Ben D vitaminimi en az 80 seviyesinde tutmaya calisiyorum; transfer oncesi 110’du hatta. Bir grup doktor 80 uzeri toksik oldugunu soylese de bununla ilgili yapilmis bir calisma ve veri yok toksisite ile ilgili.
Bence tup bebek hekiminiz yaninda iyi bir endokrinolog bulun hemen ve eksikliginizi tamamlamak icin tedaviye baslayin.
D vitamini eksikligi kisirlik sebebi.

Son düzenleme:
Back