- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #64.961
Sagol cnm simdi embriliyogdan haber gelmesini bekleyecegiz :)İnsallah emeklerimiz ve dualarimiz karsiliksiz kalmaz...Hadi gecmis olsun! Cok guzel sayi, insallah hepsi dollenir de 5. Gune ulasir
Agrin artmaz canim, cikana kadar hicbirsey kalmayacak insallah.
Benim de 29 hiç düşük olduğu söylenmedi,ben de normal diye dusunuyirdum,kapsül şeklinde günlük alıyorum yeterli olmuyor mu acabaMerhaba, kisirligin gozardi edilen sebeplerinden bir tanesi bence D vitamini eksikligi. Sizinki cok dusukmus. Vucudunuzun ihtiyaci olan D vitaminini su an kemiklerinizden cekiyor olmasi lazim. Hic kemikleriniz, yururken topuklariniz agrimiyor mu? Gercekten cok dusuk. Bence hemen damardan devit3 olmaniz gerek. Sonrasinda da duzenli gunluk yuksek miktarda damla.
Ben D vitaminimi en az 80 seviyesinde tutmaya calisiyorum; transfer oncesi 110’du hatta. Bir grup doktor 80 uzeri toksik oldugunu soylese de bununla ilgili yapilmis bir calisma ve veri yok toksisite ile ilgili.
Bence tup bebek hekiminiz yaninda iyi bir endokrinolog bulun hemen ve eksikliginizi tamamlamak icin tedaviye baslayin.
D vitamini eksikligi kisirlik sebebi.
Decavit te D vitamini var zaten.Ben hiç D vit. baktırmadığım için bilmiyordum. Hiç de kullanmadım. Normal de decavit, omega 3 kullandım ama.
benimde 11 çıktığında,sırtıma bıçaklar saplanıyordu,bu sırt ağrısının nedeni araştırılırken bir sürü kan testi mr dan falan sonra bir şey çıkmayınca akıllarına d vitaminine bakmak geldi ve 11 civarı çıkmıştı,d vit damla ile 30 a kadar yükselttim ama aylar sürdü ve de yaz olmasına rağmen zor yükseldi,sonra ekim ayında güneş etkisini yitirmeye başladığında d vit damla kullanmama rağmen 27 ye düştü,şimdi ne durumda bilmiyorum,gerçi onu geçen yıl kullanmıştım. Peki neden 7 oldu acaba bilemiyorum. Kemik ağrısına gelince baya var.
Benim de 29 hiç düşük olduğu söylenmedi,ben de normal diye dusunuyirdum,kapsül şeklinde günlük alıyorum yeterli olmuyor mu acaba
gerçi onu geçen yıl kullanmıştım. Peki neden 7 oldu acaba bilemiyorum. Kemik ağrısına gelince baya var.
araştırılmadı mı düşüklerin nedeni,kaç yaşındasın bu aradaEvet benim düşüklerim olmuştu, baya önce tabii o zamanlar nasıldı bilemiyorum. Artık iş işten geçti ne bileyim olmayacaksa olmuyor.
Ben de hergun alıyorum aslında ama yeterli gelmiyor demekki,en etkili olanı hangisi acaba?Ben olsam yukseltirdim. Bu sirf bebegin gelisimi icin de gerekli degil; sizin sagliginiz icin de cok onemli. Bebek dusunmedigim zamanlarda bile D vitaminim dusukken daha sik hastalaniyordum; simdi mesela butun kisi grip olmadan geciririm ben.
Ben de hergun alıyorum aslında ama yeterli gelmiyor demekki,en etkili olanı hangisi acaba?
Kızlar peki B12 vitamini hakkında ne düşünüyorsunuz benim 980 çıktı sınırın üstünde olduğu için bıraktım artık kullanmıyorum acaba düşük dozda olsa kullanmaya başlasam mi sizce?
Ben de hergun alıyorum aslında ama yeterli gelmiyor demekki,en etkili olanı hangisi acaba?
Evet bir ara iğne vermişti doktor ondan bayağı yükseldi ama şuan yüksek diye bıraktım olmadı düşük dozda almaya devam edeyimBenimki de 800-900 civari; ben gunde 1000 mcg kullaniyorum. Bence seviyeniz iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?