- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #64.941
Hadi bakalım hayırlı olsun inşallahYarin opu günüm umarım sonuç yüzgüldürücü olur.
Allah hakkinda hayirlisini versin, gönlünce olsun insAllahYarin opu günüm umarım sonuç yüzgüldürücü olur.
Geçmiş olsun canım şeker diyetine dikkat et bu geçici bir süreç sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim ismi bellimiMayıs’ın başında Doğum olacak hayırlısıyla .. gebelik şekeri çıktı.şimdilerde diyetle -insülinle uğraşıyorum. Hem iştahı açılıp hemde canı bişeyler çekerken Diyet ne kadar zor , Allah şeker hastalarına yardım etsin.Sare asmin i bende merak ediyorum bir sıkıntısı vardı ve netleşmemişti . Ne oldu acaba?
Sen nasılsın oğluşunla nasıl geçiyor günler, kaç aylık oldu ?
KAçıncı gün embriyosu canım
Değerin gayet iyi rabbim bizde göstersin inşallshh böyle değerler
Yarin opu günüm umarım sonuç yüzgüldürücü olur.
İnanın bilmiyorum ama nisan gibi hersey yolunda giderse transfer dediler o zaman dinlendirme olmayacak demek degil mi?acemilik:)Hayirlisiyla agrisiz sizisiz bol yumurtali ve sonrasinda bol bol dollenmeli bir OPU diliyorum.
Taze transfer mi rahim dinlendirme mi yapilacak?
İnanın bilmiyorum ama nisan gibi hersey yolunda giderse transfer dediler o zaman dinlendirme olmayacak demek degil mi?acemilik:)
Maşallah , zaman hızla geçiyor:)Geçmiş olsun canım şeker diyetine dikkat et bu geçici bir süreç sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim ismi bellimi
Sare asmin de iyidir inşallah
Bende iyiyim iki oglusla yoğun geçiyor günler
İki buçuk aylik olduk canım zaman hızla akıyor
Medipol cnm ,demek dinlendirme oluyor.OPU yarinsa, takip eden ikinci adette transfer olacak o zaman; bu da rahim dinlenme oluyor. Taze olsaydi Cumartesi en gec transferiniz olurdu. Hangi merkezdi?
Maşallah , zaman hızla geçiyor:)
elimden geldikçe dikkat ediyorum diyete ama çok zor.. isim belli değil, ama artık karar vermek lazım :) ufak tefek alışverişe de başladım, hastane çantası da hazırlamayı planlıyorum bu günlerde .. bilmem acele mi ediyorum :)
Değerin çok iyi maşallah olumsuz düşünme bu gün Dr gitsen kese veya keseleri görursun canım Allah'ın izniyleKizlar 12. Gun degerim 1350 idi, 14. Gun sonucum 3760.
Nasil bu artis? Cok fazla degil mi? Cok korkuyorum dis gebelik, mol gebelik falandir diye.
Biliyorum cok olumsuz dusunuyorum; ama su korkuyu atamiyorum icimden. Var mi sizin bir bilginiz?
Opu oldum doktorla konustum cnm pgt ye gonderilecek o yuzden nisan olur denmşOPU yarinsa, takip eden ikinci adette transfer olacak o zaman; bu da rahim dinlenme oluyor. Taze olsaydi Cumartesi en gec transferiniz olurdu. Hangi merkezdi?
Değerin çok iyi maşallah olumsuz düşünme bu gün Dr gitsen kese veya keseleri görursun canım Allah'ın izniyle
Opu oldum doktorla konustum cnm pgt ye gonderilecek o yuzden nisan olur denmş
11 yumurta toplanmis yeni ciktim cnm,ağrım adet sancisi gibi hafif insallah artmaz...Super, teste gidecek olmasi da cok iyi. Kac yumurta toplamislar? Agrin var mi? Korkuyordun ya merak ettim nasil tecrube ettigini...
11 yumurta toplanmis yeni ciktim cnm,ağrım adet sancisi gibi hafif insallah artmaz...
Ne kadar etkili bilmiyorum ama bazı makalelerde amh 0.1 arttırdığıni okumuştum,yumurta kalitesini de etkiliyor senin bayagi düşükmus,doktoruna Daniş mutlaka vitamin alArkadaşlar merhaba; Bir şey sormak istiyorum. D vitamini tedavinizde hiç bakıldı mı? Formlarda okumuştum önemli olduğuna dair bende baktırdım kendi kafama göre 7 çıktı. Bu değer çok düşükmüş yeni öğrendim. Acaba yumurta kalitesinde ve embiryo tutunmasında ne kadar etkili? Bu güne kadar hiç bir doktor istememişti.
Arkadaşlar merhaba; Bir şey sormak istiyorum. D vitamini tedavinizde hiç bakıldı mı? Formlarda okumuştum önemli olduğuna dair bende baktırdım kendi kafama göre 7 çıktı. Bu değer çok düşükmüş yeni öğrendim. Acaba yumurta kalitesinde ve embiryo tutunmasında ne kadar etkili? Bu güne kadar hiç bir doktor istememişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?