• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canim cekildim, şükür temiz cikti, baskentte bende sordum ama o anestezisiz fiyat 50 tl, hatta ufuk universitesine de sordum 55 tl dedi filme, ama anestezi icin 500 tl dedi, asistanlar cekiyor diye gitmedim oraya, evet bana da tup bebege 7000 dedi+ ilaclar dusuklerden dolayi pgt yapilmasi lazim dedi, simdi ben kendi doktoruma gidecegim, rahim filmi sonucumu bekliyordu, artik bana nasil bir yol çizer konusacagim canim, ankarada zaten isim yapmış bi ahmet memet kardesleri duydum novart sanirim, onun disinda bilindik merkezler hep istanbulda ve dedigin gibi fiyatlar ayni nerdeyse,
Geçmiş olsun sevindim sonuç iyi çıkmış.beni sormuşsun ya bende de sorun yoktu. nasıl korktuğun kadar değilmiş değil mi ? Fiyat ve anestezi bilgileri icin sağol cok makbule gecti.ben pahali yaptırdım diye üzülmüştüm neyse ki mantiğı varmış 👏👏 ee merkezin ve dr.un neresi

Geçmiş olsun sevindim sonuç iyi çıkmış.beni sormuşsun ya bende de sorun yoktu. nasıl korktuğun kadar değilmiş değil mi ? Fiyat ve anestezi bilgileri icin sağol cok makbule gecti.ben pahali yaptırdım diye üzülmüştüm neyse ki mantiğı varmış 👏👏 ee merkezin ve dr.un neresi
Yok yok uzulme, isin asil para kismi anestezi universite hastanelerinde, benim daha tedavim olmadi, benim sebepsiz dusuklerim var, bende ki sorun o,2 bebek kaybettim dogal yolla oldu, simdi bana düşük yaptığım icin tup bebek oneriyorlar, benim doktorum ankara egitim arastirma hastanesinde prof.yusuf üstün, eskiden medicana daydi, ordayken hastasiydim, simdi devlete gecti, sırf o orda diye o hastaneye gidiyorum, frekans meselesi sanirim, sadece persembe günleri muayenesi oluyor, bakalim bu hafta yada haftaya gidecegim, sonuclarimi gosterecegim canim, sonrasi Allah Kerim

Yok yok uzulme, isin asil para kismi anestezi universite hastanelerinde, benim daha tedavim olmadi, benim sebepsiz dusuklerim var, bende ki sorun o,2 bebek kaybettim dogal yolla oldu, simdi bana düşük yaptığım icin tup bebek oneriyorlar, benim doktorum ankara egitim arastirma hastanesinde prof.yusuf üstün, eskiden medicana daydi, ordayken hastasiydim, simdi devlete gecti, sırf o orda diye o hastaneye gidiyorum, frekans meselesi sanirim, sadece persembe günleri muayenesi oluyor, bakalim bu hafta yada haftaya gidecegim, sonuclarimi gosterecegim canim, sonrasi Allah Kerim
Evet anladım.ankara ünv. Bir arkadaşım ilk denemede hamile kaldı yaşı 39 du pko vardı.cocuga cok karşiydı.ben hamileyken birden çocuga karar verdi.neyse ki sonuc olumlu.seninde sonucun güzel olsun inş. Profilindeki resimde anlamlı bu arada.Allah Kerim canım çabalayacağız ki kısmetimiz gelsin

Son düzenleme:
Evet anladım.ankara ünv. Bir arkadaşım ilk denemede hamile kaldı yaşı 39 du pko vardı.cocuga cok karşiydı.ben hamileyken birden çocuga karar verdi.neyse ki sonuc olumlu.seninde sonucun güzel olsun inş. Profilindeki resimde anlamlı bu arada Allah Kerim canım çabalayacağız ki kısmetimiz gelsin
Oyle tabiki canim, biz cabalayacagiz sonrada nasibimizi bekleyecegiz dua ederek, her sey Allahtan ben hep buna inandim, hatta bebeklerimi kaybettigimde ayakta kalmamdaki tek neden Allah inancimdi, cunku elimden geleni yapmıştım, demekki nasibimde yok dedim hep, Allah buyuk, ben inaniyorum ki Rabbim ondan istenenleri geri cevirmez, ayette de yazıldığı gibi"bana dua edin, bende cevap vereyim"
Bende elimden geleni yapip tevekkül ediyorum canim

Ben varım yok canım duymadım hayırdır
Arkadaşımın babası bugün aradı. İş arkadaşının eşine senin çocuğun olmaz demişler kadın da 43 yaşında falanmış ve o dr ile hamile kalmış. Drun nosunu verdiler bir görüş diye de ben de merak ettim doktoru burdan tanıyan var mı diye. Daha önce hrstaymış şimdi kendi kliniği varmış

Arkadaşımın babası bugün aradı. İş arkadaşının eşine senin çocuğun olmaz demişler kadın da 43 yaşında falanmış ve o dr ile hamile kalmış. Drun nosunu verdiler bir görüş diye de ben de merak ettim doktoru burdan tanıyan var mı diye. Daha önce hrstaymış şimdi kendi kliniği varmış
Bende buna benzer hikayeleri gurur polat ta duydum, doktor arastiriyorsan istersen ona da bak canim

Bende buna benzer hikayeleri gurur polat ta duydum, doktor arastiriyorsan istersen ona da bak canim
Aslında ben güvenç hocayı çok istiyorum ama yaza kadar bekleyebilir miyim vaktim var mı diye düşündüm. Sonra dr nosunu gönderince arayayım dedim. Doktor da yaz çok geç diyince kafam yine karıştı. Şimdi İstanbul’a nasıl gidip gelirim onu düşünür oldum

Aslında ben güvenç hocayı çok istiyorum ama yaza kadar bekleyebilir miyim vaktim var mı diye düşündüm. Sonra dr nosunu gönderince arayayım dedim. Doktor da yaz çok geç diyince kafam yine karıştı. Şimdi İstanbul’a nasıl gidip gelirim onu düşünür oldum
Hangi doktor yaz icin gec dedi, hangi sehirdeydin sen

Cemil Kaya dedi. Opuda kaç yumurta toplandı diye sordu ben de 4 opudan 1 tane yumurta toplandı dedim. O zaman yazı bekleme dedi. Urfa’da yaşıyorum
Yani tup bebek surecinden yeni ciktin, yeni tedavi sureci, git gel masraflari zorlayabilir amaaa eger kendini ruhen bedenen hazir hissediyorsan hic bekleme, her seyi göze al, sartlari zorla derim, yani tabi bunlarin hepsi maddiyata da bagli canim, vakit nakittir, birde bence şunu arastir, tedavilerin arasinin yakin olmasi hamilelik sansini olumlu etkilermi,madden uygun degilsen de bence biraz oluruna birak ben cok duydum tedavi sonrasi dogal yolla hamile kalani, burdada A anneveoglusu buna ornek, bakarsin kendiliginden olur

Yaza mart dahil 4 ay var.yaşında güzel, zaten yeni negatif aldin 2. Adetten önce tedaviye başlanılmaz.o kadar stres olmadan güvenç beye gidersin yaza haziran değil mi sonuçta.netten bakarım belki cemil kayaya

Sare asmin Sare asmin E elevasyon @yeniay hamislik nasıl gidiyor kızlar doğum ne zaman

@sevil35 nasılsın canım yavru kuş ne kadarlık oldu ise başladın mı
Bebegimhadi Bebegimhadi sen nasılsın paşam nasıl sen ise başladın mı soracam hep unutuyorum

@gnowee canım sen nasılsın yavru kuş nasıl canim
Mayıs’ın başında Doğum olacak hayırlısıyla .. gebelik şekeri çıktı.şimdilerde diyetle -insülinle uğraşıyorum. Hem iştahı açılıp hemde canı bişeyler çekerken Diyet ne kadar zor , Allah şeker hastalarına yardım etsin. Sare asmin Sare asmin i bende merak ediyorum bir sıkıntısı vardı ve netleşmemişti . Ne oldu acaba?
Sen nasılsın oğluşunla nasıl geçiyor günler, kaç aylık oldu ?

Back