- 7 Haziran 2018
- 454
- 489
- 33
- 41
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #64.921
Yani tup bebek surecinden yeni ciktin, yeni tedavi sureci, git gel masraflari zorlayabilir amaaa eger kendini ruhen bedenen hazir hissediyorsan hic bekleme, her seyi göze al, sartlari zorla derim, yani tabi bunlarin hepsi maddiyata da bagli canim, vakit nakittir, birde bence şunu arastir, tedavilerin arasinin yakin olmasi hamilelik sansini olumlu etkilermi,madden uygun degilsen de bence biraz oluruna birak ben cok duydum tedavi sonrasi dogal yolla hamile kalani, burdada @anneveoglusu buna ornek, bakarsin kendiliginden olur
Evet aslında hem de bu süreçte takviyelerimi düzenli almak istiyorum. Mevlam neylerse güzel eyler deyip kendimi nadasa bırakıyorumYaza mart dahil 4 ay var.yaşında güzel, zaten yeni negatif aldin 2. Adetten önce tedaviye başlanılmaz.o kadar stres olmadan güvenç beye gidersin yaza haziran değil mi sonuçta.netten bakarım belki cemil kayaya
Ben de sizin gibi olamamıştım panikle dr aradım bana pat diye kesilmez muhtemelen yumurtaların zayıftır demişti. Kaldı ki sizde yumurta var diye biliyorum ben. Birkaç güne gelecektir inşallahEvet kızlar bende panik başladı27 Aralıktaki kürtajdan sonra adet göremedim. Anca progestan kullanarak 12 Şubatta ped kirletmeyen çok ama çok az bir kanama oldu zoraki.Sonra rahim filminde yapışıklık çıktı ama film esnasında büyük oranda açıldı. Sadece küçük bir yerde nasıl desem nokta gibi bir yapışıklık kaldı. Onu da Güvenç bey adetle gel alırım ben onu dedi. Sorun normalde 26 günde bir olurum bu gün adet günüm hadi bazen 28 olur o zaman da 12 si adet günüm ve bende 4 -5 gün önce adet belirtileri lekelenmeler başlardı ama şu an hiç bir şey yok (( Normalde bu kadar ani olmaz diye biliyorum ama bende bu şans varken kürtaj sonrası ani bir şekilde menapoza girmiş olabilirmiyim diye ödüm patlıyor
Evet kızlar bende panik başladı27 Aralıktaki kürtajdan sonra adet göremedim. Anca progestan kullanarak 12 Şubatta ped kirletmeyen çok ama çok az bir kanama oldu zoraki.Sonra rahim filminde yapışıklık çıktı ama film esnasında büyük oranda açıldı. Sadece küçük bir yerde nasıl desem nokta gibi bir yapışıklık kaldı. Onu da Güvenç bey adetle gel alırım ben onu dedi. Sorun normalde 26 günde bir olurum bu gün adet günüm hadi bazen 28 olur o zaman da 12 si adet günüm ve bende 4 -5 gün önce adet belirtileri lekelenmeler başlardı ama şu an hiç bir şey yok (( Normalde bu kadar ani olmaz diye biliyorum ama bende bu şans varken kürtaj sonrası ani bir şekilde menapoza girmiş olabilirmiyim diye ödüm patlıyor
Valla bilemiyorum cidden bir panikteyim şu an. Sen ne kadar süre düzensizlik yaşadın?Ben de sizin gibi olamamıştım panikle dr aradım bana pat diye kesilmez muhtemelen yumurtaların zayıftır demişti. Kaldı ki sizde yumurta var diye biliyorum ben. Birkaç güne gelecektir inşallah
12 sine kadar adet görürsen gel olmadı 18 inde gel dedi sanırım 12 sinden sonra 18 ine kadar klinikte olmayacakCanim bence de oyle pat diye gitmez. Sen daha iyi biliyorsun stresin vucudumuza ne kadar olumsuz etkileri oldugunu. Belki bilincaltinda stres yapiyorsundur ve o yuzden gelmiyordur mensin.
Guvenc Bey bir sey soylemiyor mu?
Adetim hep düzenlidir 25 günde bir olurdum bi ay 4 gün geçti olmadım dra gittim anca söktürücüyle 1 hafta sonra olabildim.Valla bilemiyorum cidden bir panikteyim şu an. Sen ne kadar süre düzensizlik yaşadın?
12 sine kadar adet görürsen gel olmadı 18 inde gel dedi sanırım 12 sinden sonra 18 ine kadar klinikte olmayacak
Ve onun arkasından aynı düzene girdi. Bazen kullandığımız ilaçlar bazen sitres etkileyebiliyor. Çok nadirdir pat diye kesilme. İyi düşün iyi olsun. Zaten iş hayatı bile yetiyor. Bu arada mevsim geçişlerinden etkilenmiş bile olabilirsinAdetim hep düzenlidir 25 günde bir olurdum bi ay 4 gün geçti olmadım dra gittim anca söktürücüyle 1 hafta sonra olabildim.
İşte benim sıkıntım da bu araştırmalarda kürtaj sonrası ilk kanama gecikebilir diyor.Tamam . Benim gecikmekle kalmadı anca ilaçla oldum.Ardından yapışıklık görülünce hadi bundan dedim. E şimdi yapışıklık da açıldı HSG sırasında sadece nokta kadar bir şey kaldı gene gecikicem yada olamayacağım sanırım.Benim vücudumun düzeni pek şaşmaz normalde stres falan adetimi etkilemez açıkçası. Şu an lekelenme görüyor olsaydım rahat olurdum ama lekelenme bile yok sadece 1 hafta önce ara kanama gibi bir şey oldu gene lekelenme tarzı herhalde erken olacağım dedim ama kesildi.Adetim hep düzenlidir 25 günde bir olurdum bi ay 4 gün geçti olmadım dra gittim anca söktürücüyle 1 hafta sonra olabildim.
Hsg de adeti geciktirebiliyor bu arada. Ve daha önceden hsg ile gecikmemiş olabilirsin her zaman aynı olmuyor. Ben de gelmeyen adetimden önce hsg çekilmiştim bir önceki hsg de gecikmediğim için ona yormamıştım ama hsg de geciktirme yapabiliyormuşİşte benim sıkıntım da bu araştırmalarda kürtaj sonrası ilk kanama gecikebilir diyor.Tamam . Benim gecikmekle kalmadı anca ilaçla oldum.Ardından yapışıklık görülünce hadi bundan dedim. E şimdi yapışıklık da açıldı HSG sırasında sadece nokta kadar bir şey kaldı gene gecikicem yada olamayacağım sanırım.Benim vücudumun düzeni pek şaşmaz normalde stres falan adetimi etkilemez açıkçası. Şu an lekelenme görüyor olsaydım rahat olurdum ama lekelenme bile yok sadece 1 hafta önce ara kanama gibi bir şey oldu gene lekelenme tarzı herhalde erken olacağım dedim ama kesildi.
İşte benim sıkıntım da bu araştırmalarda kürtaj sonrası ilk kanama gecikebilir diyor.Tamam . Benim gecikmekle kalmadı anca ilaçla oldum.Ardından yapışıklık görülünce hadi bundan dedim. E şimdi yapışıklık da açıldı HSG sırasında sadece nokta kadar bir şey kaldı gene gecikicem yada olamayacağım sanırım.Benim vücudumun düzeni pek şaşmaz normalde stres falan adetimi etkilemez açıkçası. Şu an lekelenme görüyor olsaydım rahat olurdum ama lekelenme bile yok sadece 1 hafta önce ara kanama gibi bir şey oldu gene lekelenme tarzı herhalde erken olacağım dedim ama kesildi.
Açıkçası bildiğim kadarıyla bu pek mümkğn değil. Çünkü HSG de hormonları zorlayacak bir işlem yapılmıyor.Sonrasında verilen ilaç falan olursa olabilir ancak. Ama bana bir antibiyotik verildi onda da bu etkiye sebep olabilecek etken madde yok.Hsg de adeti geciktirebiliyor bu arada. Ve daha önceden hsg ile gecikmemiş olabilirsin her zaman aynı olmuyor. Ben de gelmeyen adetimden önce hsg çekilmiştim bir önceki hsg de gecikmediğim için ona yormamıştım ama hsg de geciktirme yapabiliyormuş
Geçen ay bakılmıştı o kanama esnasında ama durum vahimdi FSH 35 e fırlamıştı. Sadece FSH değil hepsi yüksekti desem yeri. Bir AMH düşüktü. FSH o değerde gördüğümde dünya başıma yıkıldı.Yasadigin cok buyuk bir travmaydi hayatim; hem fiziksel hemde psikolojik. Zaten kurtaj sonrasi vucudun kendini toparlayabilmesi icin zamana ihtiyaci var, senin bir de bunun uzerine yapisikligin olmus. Surekli invaziv birseyler oluyor rahminde, biraz zamana ihtiyac olabilir. Yani bunlarin hepsi bir sekilde dongunu geciktirmis, gecici olarak degistirmis olabilir.
Hormon falan bakti mi doktorun?
Geçen ay bakılmıştı o kanama esnasında ama durum vahimdi FSH 35 e fırlamıştı. Sadece FSH değil hepsi yüksekti desem yeri. Bir AMH düşüktü. FSH o değerde gördüğümde dünya başıma yıkıldı.
Sakin ol lütfenGeçen ay bakılmıştı o kanama esnasında ama durum vahimdi FSH 35 e fırlamıştı. Sadece FSH değil hepsi yüksekti desem yeri. Bir AMH düşüktü. FSH o değerde gördüğümde dünya başıma yıkıldı.
Benim de kürtajdan sonra adetler bir kaç ay da ancak düzene girdi hem öyle pat diye menepoza girmessin korkmaEvet kızlar bende panik başladı27 Aralıktaki kürtajdan sonra adet göremedim. Anca progestan kullanarak 12 Şubatta ped kirletmeyen çok ama çok az bir kanama oldu zoraki.Sonra rahim filminde yapışıklık çıktı ama film esnasında büyük oranda açıldı. Sadece küçük bir yerde nasıl desem nokta gibi bir yapışıklık kaldı. Onu da Güvenç bey adetle gel alırım ben onu dedi. Sorun normalde 26 günde bir olurum bu gün adet günüm hadi bazen 28 olur o zaman da 12 si adet günüm ve bende 4 -5 gün önce adet belirtileri lekelenmeler başlardı ama şu an hiç bir şey yok (( Normalde bu kadar ani olmaz diye biliyorum ama bende bu şans varken kürtaj sonrası ani bir şekilde menapoza girmiş olabilirmiyim diye ödüm patlıyor
Yok yahu sakin ol, bende kurtajdan sonra 46 gunde falan adet oldum,birkac gün civanpercemi içtim, şükür oldum, strese gitdikce uzadi benceEvet kızlar bende panik başladı27 Aralıktaki kürtajdan sonra adet göremedim. Anca progestan kullanarak 12 Şubatta ped kirletmeyen çok ama çok az bir kanama oldu zoraki.Sonra rahim filminde yapışıklık çıktı ama film esnasında büyük oranda açıldı. Sadece küçük bir yerde nasıl desem nokta gibi bir yapışıklık kaldı. Onu da Güvenç bey adetle gel alırım ben onu dedi. Sorun normalde 26 günde bir olurum bu gün adet günüm hadi bazen 28 olur o zaman da 12 si adet günüm ve bende 4 -5 gün önce adet belirtileri lekelenmeler başlardı ama şu an hiç bir şey yok (( Normalde bu kadar ani olmaz diye biliyorum ama bende bu şans varken kürtaj sonrası ani bir şekilde menapoza girmiş olabilirmiyim diye ödüm patlıyor
KAçıncı gün embriyosu canımKizlar 12. Gun degerim 1350 idi, 14. Gun sonucum 3760.
Nasil bu artis? Cok fazla degil mi? Cok korkuyorum dis gebelik, mol gebelik falandir diye.
Biliyorum cok olumsuz dusunuyorum; ama su korkuyu atamiyorum icimden. Var mi sizin bir bilginiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?