Benimde sertac bey cekecek, fiyati deyimde dudagin ucuklasin, denge görüntüleme merkezini aradim ben, orayla anlasmaliymis sertac bey bilmiyordum ben bunu, denge bana 950 tl fiyat soyledi, neyse bi cankaya saglik kart diye bir sey var, bazi merkezlerde bellioranda inditim sagliyor, denge görüntüleme ile de anlasmaliymis, ben burayi aradim tabiki klasik olarak rahim filmi ozel bir film dedi, bu anlasma disinda dedi,bende dedim ne alaka, butun tetkikkerde % 40 yazmissiniz dedim, biz sperm testlerini de oraya verdik, ordaki bayanda size indirim yapalim dedi,650 tlye cekeriz dedi, sonra benim kurtaj sonrasi sıkıntılarım oldu, lekelenmem uzun sürdü falan, bende o sertac beyi aradim dedim lekelenme var ama endiseleniyorum bir an once cektirmak istiyorum dedim, hekin muayene edelim dedi, kosa kosa gittim tabi korkudan bisey varmi diye, tabiki o da ucretli, orda bana dengenin bu fiyati verdigini duyunca cok sasirdi falan ama tamam dedi, yani 650+100 muayene 750 olacak bana maliyeti, sonucu iyi ciksinda napayim canim, senin sorun ciktimi filmde, sertac beye guvenebilirmiyim, memnun kaldinmi sen, bir de sonrasinda kanama falan oldumu(ayyy korkudan ne cok sordum demi)