Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

İstanbuldayım. 43 yaşındayım (hatta artık 44 bile diyebiliriz. Ağustos’ta 44) 1 yıldır tüp bebek tedavisindeyim. 2 negatif denemem var. 3. için bekliyorum
Hosgeldin aramiza..yogunluktan yazamasamda forumu okuyorum ins. Güzel sonuç alırsın

merhaba arkadaslar
bende 42 yasindayim yaklasik 10 aydir deniyorum ama nafile devlet hast tum tahliller yapildi yumurta var dr iyi dedi birtek amh testi yaptirmadim
bunun disinda esimde kalp rahatsizligi var stent takildi ve kullanmasi gereken hayati ilaclar var dr bana sende sorun yok esinden kaynaklidir dedi , esimin daha oncesinden cocugu var yani kullanilan ilaclar vb sanirim sorun ve tup bebek yanasmiyor ama deneme yapiyoruz bilmiyorum ne olacak ,tahlil sonucu bilen varsa ekran goruntusu gondereyim yas geregi sanirim derttaş olacagiz ,sevgilerle

İstanbuldayım. 43 yaşındayım (hatta artık 44 bile diyebiliriz. Ağustos’ta 44) 1 yıldır tüp bebek tedavisindeyim. 2 negatif denemem var. 3. için bekliyorum

Hosgeldin! Insallah bir sonraki denemen basarili olur. Ne istersen sor bu surecte; bu cok guzel bir grup. Ben de yeni katildim, lakin senelerdir taniyormusum gibi hissediyorum, enerji cok yuksek.

Cnm Rabbim bu mubarek gun yüzü suyu hürmetine insallah yeni tedavinde yüzünü guldürsün ve saglikla bebelerine kavusmayı nasip etsin..

Insallah guzelim. Sigara icin de daha once soylemistim sanirim; tekrarliyorsam kusura bakma ama soda cok faydali geldi bana. Ne zaman o agizda olusan nikotin ihtiyaci geldi, hemen soda ictim ben. Bir de acik havada bol bol yuruyus eger imkanin varsa. Bana cok faydali oluyor. Dualarim seninle

Sen de hosgeldin cnm ,tahlillerden az bucuk anlar olduk ,mutlaka yorumlarız..

Umarım hepimiz harika sonuçlar alırız en kısa zamanda. Son transferimden sonra bir kez daha yumurta toplandı ve sonrasında 2 ay kadar regl olmadım. Geçen Pazartesi sonunda hastalandım ama sadece 2 gün çok yoğun geçti ve sonra bitti. Anlamadım ne olduğunu, düzen bozuldu. Bakalım bu akşam randevum var doktoruma gidicem

Estağfurullah. Ben tüp bebeğe başlamadan önce nikotin bandıyla içmiyordum ve transfer olunca bandı bırakmak zorunda kaldım. Bu defa tam bırakıp öyle giderim merkeze. İlginiz için çok teşekkür ederim

Merhaba benim de 2. Negatif denemem. İstanbul’da olmanız güzel bir avantaj. Çok iyi hastaneler var. Umarım 3. De pozitifi görürüz. Siz hangi merkezi düşünüyorsunuz?

Afedersiniz yazınızı şimdi gördüm. Gözümden kaçmış. Arı sütünü ben de kullandım hatta ilk zamanlar doğalını bulup içiyordum sonra çok masraflı olunca eğri çayırdan aldım. Propolis ve poleni de kullandım ilk ay yumurtaların mükemmel dedi doktorum sonra düşüşe geçti ama diğer takviyelerle birlikte etkisi daha fazla olur inşallah. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim

Eğriçayır doğal değil mi

Eklentiler

• 20190307_190529.jpg
    99,1 KB · Görüntüleme: 55
  • 20190307_190843.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 54
  • 20190307_190818.jpg
    77,7 KB · Görüntüleme: 48
  • 20190307_171638.jpg
    136 KB · Görüntüleme: 48
  • 20190307_171710.jpg
    91 KB · Görüntüleme: 51
  • 20190307_190451.jpg
    75,1 KB · Görüntüleme: 48
  • 20190307_171618.jpg
    102,5 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…