Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

A anneveoglusu kız uyumuyır canım sürekli memede, mama da başladık, kilo alımı yeterince değil diye. Brn uykusuzlujtabçn ölüyordum eşim yardım etti bı akşam öyle şekerim son havadisler
Yenidoğan da uyku problemi oluyor ne kadar aldı den süt olması için gerekli gıdaları alıyorsun dimi birde anne çayı ic oda iyi olur

Yenidoğan da uyku problemi oluyor ne kadar aldı den süt olması için gerekli gıdaları alıyorsun dimi birde anne çayı ic oda iyi olur
Canın 15 günlük şu an. Yiyorum gwreken herşeyi. Anne çayı humana diyorsan içiyorum. Bu bir süreç bu da geçecek diyorum kendime

Çok geçmiş olsun. Baheçci güvenç beydi benim doktorum. Krill oil, cornzyme q10, dhea benim önereceklerim ama en az 3 ay kullanman lazım. Burada atkadaşlar yazdılar uzun uzun vitaminler konusunda. Geçmiş yazışmalara bakmanı da tavsiye ederim

Çok sağolun Güvenç beyi çok duyuyorum büyük ihtimalle de yaza onunla başlarım yazdan önce tekrardan denesem mi bilemiyorum. Çok zamanım olmadığını söyleyip acele etmem gerektiğini vurguladıkları için de çok korkuyorum yaza menapoza girer miyim diye

Canim cok uzuldum inan
Ama dirayetli olmana da cok sevindim.
Benim hikayemi belki duydun buralarda. Ben de ikinci denememde Guvenc Bey ile basladim; sonuna kadar huvenebilirsin. Hayatguzel2015’in de dedigj gibi birkac kere uzun uzun konusuldu bu konu; ama ozetle benim yumurta sayimi ikiye cikardigina inandigim faktorler:
  • Omega3 gunluk 3 gr dan fazla EPA+DHA iceren
  • ubiquinol min 400 mg (600 de olabilir bence senin durumunda) gunde, mymkun mertebe iki veya uc partiye bol.
  • arisutu 1000 mg gunluk
  • D vitamini 5000 IU gunluk (bende eksikligi oldugu icin aylik ampul de oluyorum)
  • K vitamini 90 unite gunluk
  • C vitamini 1000 mg gunluk
  • B12 1000 mg gunluk
  • folat 800 mcg gunluk (quatrofolic 5 MThF formu bende mutasyon oldugu icin bu formu emebiliyor bunyem)
Burada bir arkadasimiz daha var hyppolita, O da seni bilgilenditir.
Insallah bir sonraki tedavinde guzel haberlerini paylasacagiz burada

Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için yaza kadar bunları kullanayım ve nikotin bandıyla da sigarayı bırakayım. Ben inancımı hiç yitirmedim önceki denememde de şimdikinde de birgün mutlaka olacak biliyorum.

Hayırlısı olsun canım

Merhaba arkadaşlar. Ben de aranıza katılmak istedim☺ Sİzlerle sohbet etmek ve karşılıklı deneyimlerimizi paylaşmak iyi gelir diye düşündüm. Sonuçta oldukça zor bir süreç geçiriyoruz hepimiz.
Aramıza hoşgeldin canım

Üzüldüm arkadaşım Allah ins. En kısa zamanda bebegini nasip etsin.arı sutünü egricayirin ampulü var 1500 mg onu bırakma.ben quenzumq10 biesteron melatonin 3 yıl ictim de ari sütünü ictigimin 1. Ayında gördüğüm 5 yumiyi onlarda göremedim.3 yilin rezerve katkisı tabi ki oldu .dr.un verdigi ve burada yazilan d vit. Omega3 b vit. olan bemix onlarda vardı o 1 ayda.denemis biri olarak seninde genç yaşına arı sütünün çok faydasi olacağını düşünüyorum.hucre yenileyici biliyorsun.sigarayi da 3 ay önceden bırakman ne yazık ki sart biraz sabır dr da yazilmıs.belki ngs ye gönderirsin polende faydali ama sen bunlari topla karar ver.

Canim benim merhaba. Iyiyim şükür biraz hamilelik sıkıntıları var. Mide yanmasi, ödem gibi...
Buna da çok sukur
Bugun tam olarak 26+5 olduk.
Sen nasilsin bebis nasil

Maşallah hamile arkadaşları görmek çok mutlu ediyor beni sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim cinsiyet ne canım adı belli oldumu

Mide yanması için şurup var Dr verdimi
Bende oglusta iyi şükür iki aylık olduk canım

Rabbim tüm arkadaşlara da nasip etsin inşallah

Hayırlısı olsun canım yan takviyeleri ihmal etme canım arı sütü iki üç ay düzenli kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…