- 4 Şubat 2019
- 811
- 1.941
- 63
- 47
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #64.701
Harika, ben de çok sevindim:) biz yaşamadık siz de yaşamazsınız inşallah
Bende sevindim Allahım gönlüne göre versin darısı başımızaKizlar galiba ucuz geliyor; sonucum 1350 cikti!!!
Allah saglikla tamamina erdirsin, valla sabahtan beri dua ediyorum hepimize ama sen ve F Fundazerey e , insAllah her sey guzel olacak hepimiz içinKizlar galiba ucuz geliyor; sonucum 1350 cikti!!!
Allahım sana şükürKizlar galiba ucuz geliyor; sonucum 1350 cikti!!!
Bende sevindim Allahım gönlüne göre versin darısı başımıza
Allah saglikla tamamina erdirsin, valla sabahtan beri dua ediyorum hepimize ama sen ve F Fundazerey e , insAllah her sey guzel olacak hepimiz için
Allahım sana şükürhayirla kucağına al arkadaşımmm çok sevindim
Çok teşekkür ederim rabbim bize de en kısa zamanda tattırır bu mutluluğuAllah saglikla tamamina erdirsin, valla sabahtan beri dua ediyorum hepimize ama sen ve F Fundazerey e , insAllah her sey guzel olacak hepimiz için
Çok sevindim gözün aydın olsun.değer masallah hayallerimizdeki değerler benimde 930 gibiydi.ngs ile ins. bir sorun yasamayacağını düşünuyorum.benimde ngs li idi.cok emek sarfettin cok sükür.darısı F Fundazerey ve emek vermeye devam eden biricik eski yeni arkadaşlarıma olsun inş.Kizlar galiba ucuz geliyor; sonucum 1350 cikti!!!
Çok sağolun amin inşallahÇok sevindim gözün aydın olsun.değer masallah hayallerimizdeki değerler benimde 930 gibiydi.ngs ile ins. bir sorun yasamayacağını düşünuyorum.benimde ngs li idi.cok emek sarfettin cok sükür.darısı F Fundazerey ve emek vermeye devam eden biricik eski yeni arkadaşlarıma olsun inş.
Hayırlı olsun canım kac kese görünecek merak ettim vallaaKalbim pit pit atiyor; bir yandan da hic sevinmek istemiyorum daha erken diye. Daha Cuma testi var, boku var pusuru var ☺
Allahım esirgesin inşallah,çok mutlu oldum saglikla kucaginiza alin....Kizlar galiba ucuz geliyor; sonucum 1350 cikti!!!
Ayy hadi inşallah darısı sana yarın mı belli oluyorAmin inşallah ☺
Çok sevindim gözün aydın olsun.değer masallah hayallerimizdeki değerler benimde 930 gibiydi.ngs ile ins. bir sorun yasamayacağını düşünuyorum.benimde ngs li idi.cok emek sarfettin cok sükür.darısı F Fundazerey ve emek vermeye devam eden biricik eski yeni arkadaşlarıma olsun inş.
Allahım esirgesin inşallah,çok mutlu oldum saglikla kucaginiza alin....
Amin inşallahAyy hadi inşallah darısı sana yarın mı belli oluyor
Evet yaptırdım yine de işim rahat olsun diyeInsallah
Daha ikinci testim var rahat bir nefescik almak icin; ama su an kalbim hala pirpir durduramiyorum.
Siz Nifty yaptirmis miydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?