Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sizi çok iyi anlıyorum özellikle yumurta toplama zamanı embriyolardaki sigaraya bağlı oksidatif stresle oluşabilecek kromozom hatası şansınızı azaltmak istiyorsanız sigarayı bırakmanızı ve C vitamini kullanmanızı öneririm. + diğer multivitaminlerle kalite kazandırmaya çalışmanızı

Tarih yaklaştıkça stresim de artıyor,bir de PRP yaptırmıştım, onun “Etkisi olacak mı?” stresi ve bu ilk tüp bebek denemem 42 yaşında,bi hayli stres birarada :) Hemen C vitaminine başlayacağım,teşekkürler..

Stres yapmayın.Sakin olun Stres daha zararlı.Stres yaptığınız an prolaktin başta olmak üzere bir çok hormonunuz değişir. .Bol dua edin sağlığınıza da dikkat edin. Rabbim ol derse olur.Allah yardımcınız olsun.

Amin,hepimizin inş...Çok haklısınız,bu stres yüzünden FSH ım 3/4 ayda 6’dan 14’lü değerlere yükseldi.Allah hepimizin yardımcısı olsun,emeklerimizin karşılığını göstersin inşallah

S sucklingpigs sonucunu bugün öğrenecektin sanırım heyecanla seni bekliyorum hayırlı haberlerinle:)

Gunaydin
Sabah gittim kanimi verdim; aksamuzeri cikar insallah; ama olmadi en gec yarin sabah.
Cok korkuyorum valla, idrar testi de yapmadim bu sefer. Allaam nolur guldur yuzumuzu

Gunaydin ☺
Sabah gittim kanimi verdim; aksamuzeri cikar insallah; ama olmadi en gec yarin sabah.
Cok korkuyorum valla, idrar testi de yapmadim bu sefer. Allaam nolur guldur yuzumuzu
Hadi inşAllah canım hayırlı haberlerini bekliyorum. Hamiş olarak. Akaşam ulaşmaya calıştım ama ulaşamadım sana.

Benim sonucum 9. Gün olmasına rağmen hala negatif çıkıyor idrar testlerinde ve kullandığım testler hassas gebelik testleri. Ümidimi kesmeli miyim artık

Senin değerlerin nasıldı,tüp bebek sonrası olması nasıl güzel olmuş
Bebeğini sağlıkla büyüt inşallah
Darısı hepimizin başına
Şuan hatırlayamıyorum canım kese gördüğümüz hafta idi Allah razı olsun darısı sizlere olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…