Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hem de nasıl canım benim yine neden var çikolata kisti onlar bitirmiş rezervi o da ayrı konu ağrıları şişknliği o kadar zor bi hastalık kı düşmanıma vermesin
Benim de sağ yumurtalıkta sabit bir kist var kadın Doğum doktorum çikolata kisti diyor 1cm kadar, tüp bebek doktorum ise çikolata kisti olmadığını düşünüyor. O yumurtalığımda genelde tek yumurta oluyor.

Ben tam 1 yıl denedim 1 Nisan 2016 da ilk tedavim iptal olmuştu yumurta olmadıgı için 1 Nisan 2017 de bebeğimin kalp atışını duydum bu zaman içinde 3 opu 2 transfer oldu
Maşallah ne mutlu size, darısı bizlerin başına en kısa zamanda inşallah.

Sayı düşmedi ama opu günü dolu yumurta 1-2 oluyor belki 2 sene önce tedavi olsaydım hepsi dolu olabilirdi, ama yaşadığım hamilelikler hem psikolojimi bozdu hem de zamanımı aldı maalesef, sayıya takılma yeterki yumurta kaliteli, sağlam kromozomlu olsun 1 olsun yeter diyorum ama hala o sağlamı bulamadım, Ümit’lerim her geçen gün tükeniyor.
Benim de hep 1,2 yumurta dolu oluyor inşallah bir gün biz de anne olacağız...

Benim de sağ yumurtalıkta sabit bir kist var kadın Doğum doktorum çikolata kisti diyor 1cm kadar, tüp bebek doktorum ise çikolata kisti olmadığını düşünüyor. O yumurtalığımda genelde tek yumurta oluyor.
Eğer kist geçmiyorsa folükül kisti değildir ama çikolata kisti mi onu usg tam yanıt veremiyorsa mr çekilebilir

Benim de hep 1,2 yumurta dolu oluyor inşallah bir gün biz de anne olacağız...
Durumumuz seninle aynı, inşallah kalan yumurtalarımız için de 1 tane sağlıklı vardır o da bizim anne olmamızı sağlar. Opu sonrası yeni adet oldum bir sonraki adetim de tekrar tedaviye başlıycam, son yumurtama kadar toplatayım diyorum psikolojim daha ne kadar dayanacak bilmiyorum.

52 yaşında maşallah biz daha 40 yaşında bitik durumdayız, bu arada arkadaşlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum bu sorun sanırım Türkiye’de çok fazla yurt dışındaki forumları okuyorum 40-41-42 yaşında tüp benek tedavisi görenlerin en az 10 yumurtası var, güya ülke olarak biz sağlıklı beslendiğimizi düşünüyoruz, yurtdışında hazır yemek yediklerini biliyoruz ama bu işte bir sorun var kk daki bir çok konuya baktım bizde 26-27 yaşında bile ortalama yumurta sayısı 10 bile değil bu nasıl oluyor şaşırıyorum.
Hacettepe de tüp bebek yaptırırken genç arkadaşların 8-9 folükülü vardı tabi onlara az doz veriliyordu hemen yumurtaları büyümüştü

Eğer kist geçmiyorsa folükül kisti değildir ama çikolata kisti mi onu usg tam yanıt veremiyorsa mr çekilebilir
Çok büyük olmadığı için önemsemiyorlar, büyük olsa da aldırmam zaten o overde 1 yumurta oluyor hatta son tedavide orda yumurta yoktu ilk kez

52 yaşında maşallah biz daha 40 yaşında bitik durumdayız, bu arada arkadaşlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum bu sorun sanırım Türkiye’de çok fazla yurt dışındaki forumları okuyorum 40-41-42 yaşında tüp benek tedavisi görenlerin en az 10 yumurtası var, güya ülke olarak biz sağlıklı beslendiğimizi düşünüyoruz, yurtdışında hazır yemek yediklerini biliyoruz ama bu işte bir sorun var kk daki bir çok konuya baktım bizde 26-27 yaşında bile ortalama yumurta sayısı 10 bile değil bu nasıl oluyor şaşırıyorum.
Benim halamla babaannem son çocuklarını doğurduktan sonra menepoza girmişler yani son folğküller bile kaliteliymiş keşke onlara çekseydim annemin de hiç düşüğü olamamış 52 yaşında menepoza girmiş

Hacettepe de tüp bebek yaptırırken genç arkadaşların 8-9 folükülü vardı tabi onlara az doz veriliyordu hemen yumurtaları büyümüştü
Bizim ülke olarak ya genlerde sıkıntı var ya da yediğimiz içtiğimizde gir bak yabancı kk sitelerine kadınlar 40 yaş üstü yumurta sayıları 9-10 hep, 1-2 yumurtası olana rastlamadım

Durumumuz seninle aynı, inşallah kalan yumurtalarımız için de 1 tane sağlıklı vardır o da bizim anne olmamızı sağlar. Opu sonrası yeni adet oldum bir sonraki adetim de tekrar tedaviye başlıycam, son yumurtama kadar toplatayım diyorum psikolojim daha ne kadar dayanacak bilmiyorum.
Çok kaliteli değil maalesef embriyolar hepsi 3. Gün ve ikisi 2. Kalite 1i de 1. Kalite toplamda 4 opu ve maddi olarak başka bir opuyu kaldıramayacağız adet olur olmaz transfer için arayacağım. Rabbim emeğinizi boşa çıkarmasın inşallah

S sucklingpigs ben vitamin siparişlerini verdim bile, ben de araştırdım seninkilerin tr de satışı yok, ben de newlife kullanmıştım daha önce iyi bir marka olduğunu biliyorum tekrar ondan sipariş verdim, bu kez günlük 400 mg coq10 kullanıcam umarım işe yarar, bildiler için tekrar çok teşekkürler

Çok kaliteli değil maalesef embriyolar hepsi 3. Gün ve ikisi 2. Kalite 1i de 1. Kalite toplamda 4 opu ve maddi olarak başka bir opuyu kaldıramayacağız adet olur olmaz transfer için arayacağım. Rabbim emeğinizi boşa çıkarmasın inşallah
İnşallah sağlıklı embriyolardır, benim gittiğim doktor 3. Gün transferi çok önermiyor benim için 3 düşük ve yaş medeniyle ben de onunla aynı fikirdeyim o yüzden yumurta toplatmaya devam etmekten başka şansım yok . Sen inşallah güzel haberler ver bize umut ol.

İnşallah sağlıklı embriyolardır, benim gittiğim doktor 3. Gün transferi çok önermiyor benim için 3 düşük ve yaş medeniyle ben de onunla aynı fikirdeyim o yüzden yumurta toplatmaya devam etmekten başka şansım yok . Sen inşallah güzel haberler ver bize umut ol.
İnşallah ben dahil rabbim tüm isteyenlere evlat hasreti çektirmesin

Maşallah ne mutlu size, darısı bizlerin başına en kısa zamanda inşallah.
Amin burda bu zorlukları yasayan herkesin başına olsun bende bi kardeşi olsun istiyorum ama tüp yapacak imkanım kalmadı artık nasip vitaminlerle takvilerle kendimş iyimeştirmeye calışıyorum ama dopumda dr um dedi ciddi azalma varmış rezervde malesef

S sucklingpigs ben vitamin siparişlerini verdim bile, ben de araştırdım seninkilerin tr de satışı yok, ben de newlife kullanmıştım daha önce iyi bir marka olduğunu biliyorum tekrar ondan sipariş verdim, bu kez günlük 400 mg coq10 kullanıcam umarım işe yarar, bildiler için tekrar çok teşekkürler

Umarim bir fayda saglar. Haber ver mutlaka.

Herkese merhaba, ben de 40 yaşındayım, anne olmak istiyorum yumurta rezervim kötü olduğu için,1 yıldır 4 tüp bebek tedavisi 1 de yumurta büyülediği için iptal olan tedavim var. 3,5 yıllık evliyim evlendikten 1 yıl sonra hamile kaldım fakat kimyasal gebelik oldu, 2017 Eylül ayında yine hamile kaldım fakat kalp atışını duyduktan sonra 7+2 de düşük yaptım, 2018 Ocak ayında ilk tüp bebek tedavimde 5 yumurta büyüdü 3 toplandı 1 i 5 güne gitti düşğklerimden dolayı ngs ye gönderdik fakat sonuç olumsuz geldi, sonraki 3 tedavim de 4 -5 yumurta il muayenede görünüyor fakat opu da 1 yada 2 dolu yumurta çıktı ngs istediğimiz için toplanan her yumurta yı 5. güne beklettik fakat 4. Günden sonra gelişimi durdu ve tedavilerim olumsuz sonuçlandı. Son tedavimi Ocak ayında oldum, çok umutsuzum ne yapacağımı bilmiyorum. Yardımlarınıza, yönlendirmelerinize ihtiyacım var. Bu süreçte aralıklarla bir sürü vitamin kullandım bu arada (coq10,Omega, arısütü, biosteron,impryl, emodex)

Ben vitamin desteginin disinda beslenmeye de cok inaniyorum,seker ve karbonhidrati 6 ay hayatimdan cikarmistim tedavi doneminde yumurta kalitesini etkiledigi doktorlar tarafindan da söyleniyor,artik fertilite diyeti diye bisey var gerckten,kilo fazlasinin olmamasi vucutta yaglanma oranlari hepsi direk degilse bile dolayli yollardan etkiliyordur,ama karamsar olma umudunu yitirme allah var gam yok,en iyisini en dogru zamani o bilir arkadasiim,inancini kaybetme ve pes etme,guzel hbrlerini okumak dilegiyle...

Ben vitamin desteginin disinda beslenmeye de cok inaniyorum,seker ve karbonhidrati 6 ay hayatimdan cikarmistim tedavi doneminde yumurta kalitesini etkiledigi doktorlar tarafindan da söyleniyor,artik fertilite diyeti diye bisey var gerckten,kilo fazlasinin olmamasi vucutta yaglanma oranlari hepsi direk degilse bile dolayli yollardan etkiliyordur,ama karamsar olma umudunu yitirme allah var gam yok,en iyisini en dogru zamani o bilir arkadasiim,inancini kaybetme ve pes etme,guzel hbrlerini okumak dilegiyle...
Güzel dileklerin için çok teşekkürler, yıkılıp yıkılıp tekrar ayağa kalkıyorum bazen ben bile kendime şaşıyorum, yazdıklarını da dikkate alıcam inşallah burdan ben de sizlere güzel haberler verip umudu tükenen herkese umut olurum. Sizlerle bu da dertleşmek, fikir almak bile baya moral oldu bana.

Güzel dileklerin için çok teşekkürler, yıkılıp yıkılıp tekrar ayağa kalkıyorum bazen ben bile kendime şaşıyorum, yazdıklarını da dikkate alıcam inşallah burdan ben de sizlere güzel haberler verip umudu tükenen herkese umut olurum. Sizlerle bu da dertleşmek, fikir almak bile baya moral oldu bana.

Gercekten cok iyi geliyor. Ben de dun katildim ve kendimi biraz daha iyi hissediyorum. Dediklerimi yuzeysel olarak dinlemeyen birileri ile dertlesebilmek cok rahatlaticiymis.
Hepinize tesekkurler. Insallah her birimizin mutlu haberleriyle dolar burasi.

Back