Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bunlar vitamin olduğu için Bilgi amaçlı paylaşılıyor anladığım kadarıyla, satışı yasak diye biliyorum.

Tamam o zaman.
Ben bu markayi kullaniyorum.

http://www.nutrogenics.eu/asite/toppage.php?meth=gt&p=0,1,1,1,0,1&getlang=en&pl=15&getwhs=en

WHC diye bir marka. Omega3 dunyadaki en iyi kalite ve saf olanindan. Icindeki DHA ve EPA miktari com onemli, D vitaminli olan versiyonunu aliyorum. Adi UnoCardio 1000+Vitamin D 1000. Gunde uc tane aliyorum. Bende D vitamini eksikligi de var o da cok onemli hamile kalabilmek icin. Bir de K vitamini aliyorum yaninda. D vitaminini emilmini artiriyor.

Yine bu markadan COQ10 ubiquinol 100 mg olandan gunde 4 tane aliyorum her gun sabah aksam.

Ayrica ari sutu aliyorum yine yurtdisinda ‘royal jelly’ diye geciyor. Ama Turkiye’de de var sanirim iyi markalar.

Folik asit de dedigim gibi aktive olmus formu var ‘Quatrofolic’ diye geciyor, onu bulabilirseniz alin. Bende bir gen mutasyon sorunuu var (tup bebege kotu bir etkisi yok ancak bu mutasyonun) bu yuzden vucudum sentetik folati emilimini yapamiyor.

Son düzenleme:

Evet dediginiz cok dogru. Ben de yurtdisi forumlarindan ogrenmistim. Ubiquional en az 400 ideali 600 kullanin diyorlar. Bu oksidatif stresi engelleyen bir sey, ben gercekten faydasini gordum. Coenzim’e verilen para bosa gidiyor bizim yasimizda.
Canan Karatay’in internette vieolarini seyredin, ben kitaplarini alip okumustum. Sayesindeb16 kilo verdim diyet yapmadan.
Aurica prediyabetiktim ve o sorunumu da ilacsiz cozdum sukur.

Bilgi için çok teşekkürler umarım faydasını görürüm.

Bilgi için teşekkürler araştırıp bu testleri de yaptıralım, denemediğiz şey kalmasın, çaresizlik ne zor şey. Allah hepimize yardım etsin çok zor süreçler yaşıyoruz.

Arkadaşlar başkent üniversitesinde orta ve kötü kalite embriyoyu dondurmuyorlarmış benim tedaviyle progesteron yükseldiği için hemen transfer olmayabiliyor zaten kötü ve orta kalite embriyoyu hemen transfer etseler de tutar mı ki

Arkadaşlar başkent üniversitesinde orta ve kötü kalite embriyoyu dondurmuyorlarmış benim tedaviyle progesteron yükseldiği için

Arkadaslar saniyorum benim gonderdigim linkteki markayi Turkiye’de tedarik etmek mumkun degil. Kusura bakmayin. Ben biraz Turkiye’deki web sitelerini karistirdim; asagidaki urunler benim kullandiklarima muadil gorunuyor. Ilgilenenler icin linklerini yolluyorum:

https://www.newlife.com.tr/urun/efa-one--yuksek-doz-omega-3/

https://www.newlife.com.tr/urun/coenz-qh--aktif-koenzimq10/

https://www.newlife.com.tr/urun/folifor--4-jenerasyon-folik-asit/

https://www.newlife.com.tr/urun/mena-k2--k2-vitamini--d-vitamini/

Umarim bir faydasini gorursunuz.
Herkese selamlar, sevgiler.

Bilgi için teşekkürler araştırıp bu testleri de yaptıralım, denemediğiz şey kalmasın, çaresizlik ne zor şey. Allah hepimize yardım etsin çok zor süreçler yaşıyoruz.
Amh nız kaç acaba benim De iki gebeliğim kalp atışı durması sonucu kaybettim bir tüp bebek denemesi negatif diğerinde de kistlerimden Yumurta toplama gerçekleşmedi benim doktorların dediği yumurta kalitesizliği sizi çok çok iyi anlıyorum

biz de baktırmıştık, sınırın altında çıkmasına rağmen eşime takviye kullandırdım ben. Bir de aprem seçimini son 3 tüp bebekte spermchip ile yaptırdım. Güvenç hoca bana bıraktı bunu. Bilginiz olsun

Ben de düzende yaptırdım için rahat olsun

Orta kalite embriyo tuttuğu örnekler var canım

Merhaba, amh un 2 sene önce 1,06 çıktı fsh ım 9 u hiç geçmedi 2 yıl öncede reglinin 2. Günü 5 yumurta görünüyordu şimdi de 4-5 tüp bebek dışında 3 kez hamile kaldım 3 ü de düştü, tüm bebekte maalesef 5. Gün embriyosu oluşturamıyoruz bu da yumurtamın kalitesizliğini gösteriyor, düşüklerde bundan kaynaklanmıştır diyorum, o yüzden 5. Gün embriyosu ngs sen sağlam embriyo gelmezse aynı acıları yaşamak istemiyorum, her düşük 4 ay kayıp yaşattı artı üzüntüsü tarifsiz

Ben kalite olayını anlamıyorum orta kalite diyorlar sağlıklı bebek oluyor iyi kalite deniyor tutunamıyor bile

Embryoda kalite belirlemesi tamamen dis gorunumune (morfoloji) bakmalaridir. Dollenme anindan itibaren gelistigibher gun icin belirli bir hucre sayisi beklentisi var (3. Gunde 6-8 hucre, 5. Gunde 100’lerce vs). 3aa, 4aa veya 5aa vs gibi tanimlamalarin ilk sayi olan kismi kacinci gunluk gelisimde oldugunu, ikincisi bu hucre sayisini belirler. En son harf ise bolunen hucrelerin ne kadar esit orantili ve aralarinda artik vs gibi seylerin olup olmamasiyla ilgili. A en iyi kalite, B de iyi ve C dusuk kalite olarak siniflandiriliyor.
Yani bunu bir insanin dis guzelligi olarak ifade edersek, cok guzel bir insanin cok saglikli oldugu seklinde bir yorum yapiliyordu bugune kadar.
Fakat genetik bilimindeki ilerlemeyle, son birkac senedir uygulanan PGT testleriyle (NGS gibi), embroyolarin kromozomal normalliklerine de bakabilmeye basladilar. Yani insanda olmasi gerek 23 cift kromozomun tam olarak okusup olusmadigina bakabiliyorlar (1-2% gibi bir hata payi ile). Bunu da bir insanin saglikli olup olmadigina benzetebiliriz.
Yani aslinda disaridan cok iyi kalitede sekillenmis hir embryonun kromozom olusumunun da normal olup olmadigina bakilabiliyor. Cok yakisikli birinin hasta olmasi gibi, cok iyi kalite gorunen bir embryonun da kromozomal anormalisi olma ihtimali var.
Bu yuzden bazen cok iyi gorunen embryolar tutunamiyor veya orta ya da dusuk kaliteler de saglikli bir gebelikle sonuclanabiliyor.
Kisacasi bugune kadar dis gorunuse bakiyorlardi, artik icine de test yapabiliyorlar. Benim de 20 iyi kalite embryom gitti, iki tanesi sagli geldi.
Umarim aciklayabilmisimdir.

Orta kalite embriyo tuttuğu örnekler var canım
Kesinlikle öyle benim 1 kez yumurtam 5. Güne geldi kaliteli blast embriyo oldu ngs den xxx kromozomlu geldi yakın arkadaşımın 5. Gün düşğk kalite embriyo ngs ye gitti sağlıklı geldi hamile kaldı, benim anladığım kaliteyi belirleyen tek test var ngs yoksa embriyo görüntüsü asla net bir Bilgi vermiyor.

Çok sağolun açıklamanız için 20 embriyo çok iyi yaşınuz kaç kaç kere opu oldu

Benim de kürtajlarım tam travma oluyor tüp bebek negatifini daha kolay kaldırıyorum hayırlısı ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…