- 14 Ocak 2018
- 95
- 31
- 8
- Konu Sahibi akideciknane
- #63.681
Arkadaşlar merhaba, bahçeci Fulya'da bu sene içinde tedavi olan var mı? Varsa memnuniyeti ve ücretlendirmesi konusunda bilgilendirebilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun canım Allah tez zamanda sağlıkla tekrarıni nasip etsin inşallahBebeğimi kaybettim maalesef.Dünkü muayenede kalp atışını duyamadık.Güvenç Bey in de benim de dilimiz tutuldu ne yapacağımızı bilemez hale geldik.Büyük ihtimalle omfesali oluştu. Rabbim bu sefer olmaz dedi hiç kendimde değilim. Bu risklerin en başından farkındaydım ama bu beni buna hazırlamamış maaalesef. Bunu nasıl aşacağımı nasıl toparlanacağım bilmiyorum.
Bebeğim kürtajla aşındıktan sonra genetiğe gidecek .Ssonra sanırım 2-3 ay dinlenme süreci verilecek ardından tekrar Rabbim izin verirse Güvenç Bey le yola devam. Olursa bu iş onunla olacak buna inanıyorum.
Allah sizlere üzüntü yaşatmasın sağlıkla bebeklerinize kavuştursun.
Hepinize çok teşekkür ederim. Allah sizlere ve bebeklerinize zeval vermesin. Rabbim hepinizin kucağını doldursun.
Bebeğim dün kürtajla alındıktan sonra genetiğe yollandı sonuç 2 3 hafta içinde çıkacakmış. Maalesef 4000 de 1 ihtimalle olabilen omfalosel geldi benim bebeğimi buldu((( Karın duvarı maalesef gelişmemişti
(
Dün benim açımdan çok zordu. Ama Bahçeci Fulyadaki Dr.um Güvenç Bey'in , başta işletme müdürü Emine Hanım olmak üzere tüm personelin beni bir aile üyesi gibi görüp üzüntümü paylaşması bir nebze olsun bu üzüntümü daha krizsiz atlatmama yardımcı oldu.
Bebeğimi kaybettiğimi sanırım kabullenmek çok zordu. Güvenç Beye "aptalca bir düşünce olduğunu bildiğimi ama ya cihazda bir hata varsa diye düşündüğümü " söyledim. Kontrol tekrarı gerçekleşirken İşletme Müdür Emine HAnım işini gücünü o yoğunlukta bıraktı ve bir kızkardeş edasıyla geldi elimi tuttu beni teselli edebilmek için sakinleştirebilmek için herşeyi yaptı. Kendisine ne kadar teşekkür etsem az o yanımda olmasa her an bir sinir krizi geçirebilir iyice dağılabilirdim sanırım. Tüm personel başta Güvenç Bey ve İşletme müdürü Emine Hanım başta olmak üzere yanımda olduklarını hissettirdi acımı paylaştı . Gözlerindeki üzüntü ve samimiyet tamamen gerçekti. Ben o an onlar için bir müşteri yada hasta değil bir aile üyesiydim bunu tam anlamıyla hissettim.
Bu gün biliyorum ki acımı paylaşmak bir nebze üzerimden almak için dün etrafımda dört dönen o insanlar yarın bana tekrar anne olabilmem için ellerinden gelen her şeyi fazlasıyla yapacaklar..Hepsine her şey için ne kadar teşekkür etsem az.
Ben sizi hatırlıyorum inşaallah tekrar hamile kalırsınız ve devam eder Benim de 8 haftalık kaybım var o sevinçten üzüntüyü anlatacak kelimeyi bulamıyorumÜzüntünü ve neler hissetiğini okadar iyi anliyorumki haziranda ayni şeyleri yaşadım ama şimdi kafamda herşeyi sıfirladim ve ikinci denemenin 4.gün iğnesindeyim duygusal olarak bir çöküntü yaşıyor insan ama bunu atlatmanın en iyi yolu hemen başka şeyler ile ilgilen tabi vaktin varsa ben fotoğrafçılık kursu ve yağlı boya kursuna yazıldim çok iyi geldi bana kafam dağıldı unuttum bir çok şeyi nacizanr tavsiyem yanlız değilsin arkadaşım biz burada birlik sağlıyoruz ne zaman desteğe ihtiyacın olursa bana yazabilirsin
Kesinlikle öyle umut ve sabırla devam ediyoruz bu yolda ben vuslata eriseceğimize inanıyorumBen sizi hatırlıyorum inşaallah tekrar hamile kalırsınız ve devam eder Benim de 8 haftalık kaybım var o sevinçten üzüntüyü anlatacak kelimeyi bulamıyorum
Amin inşaallahKesinlikle öyle umut ve sabırla devam ediyoruz bu yolda ben vuslata eriseceğimize inanıyorum
Çok geçmiş olsun hiç istemedigimiz düşünmek dahi istemedigimiz durumlar.hazır falanda degiliz ben ilk tup bebek denememde negatif aldığımda çok çok mutsuzdum hic de iyilesemedim.sadece biraz nefes alabiliyorsun bir kaç ay sonra.Allah tekrar bebegini nasip etsin.bir arkadaşimiz var ikiz kızkardesimin arkadaşı 45 yaşında hamile kaldı doğal yoldan.başka bir hastalık için hastaneye gittiğinde 3 aylık hamile olduğunu ögreniyor.kız, bebek tabi ister ama uzerine düsmemis bizim gibi tedavi vs yapmamıs tahminimce.menopoza girdim derken ...46 yaşinda doğurdu oglu 1 yaşını biraz gecti .örnekler var yani.Allah acılarını göstermesin tüm giden bebekler üzüntümüz büyüyenler sevincimiz ben öyleyim en azından.Allah en kısa zamanda seni sevindirsin olacağına inanıyorum.kendini benim gibi yıpratma yeniden olacak inş.şu yazdıklarımda seni üzecek bir cümle varsa da şimdiden kusura bakma.aslında çok arkadaşimızda hamile doğumu yaklaştı çok şükür onlarda sende bebeğine kavussun inş. @CANIM AZRAM mesela arayıp soramadım dahaHepinize çok teşekkür ederim. Allah sizlere ve bebeklerinize zeval vermesin. Rabbim hepinizin kucağını doldursun.
Bebeğim dün kürtajla alındıktan sonra genetiğe yollandı sonuç 2 3 hafta içinde çıkacakmış. Maalesef 4000 de 1 ihtimalle olabilen omfalosel geldi benim bebeğimi buldu((( Karın duvarı maalesef gelişmemişti
(
Dün benim açımdan çok zordu. Ama Bahçeci Fulyadaki Dr.um Güvenç Bey'in , başta işletme müdürü Emine Hanım olmak üzere tüm personelin beni bir aile üyesi gibi görüp üzüntümü paylaşması bir nebze olsun bu üzüntümü daha krizsiz atlatmama yardımcı oldu.
Bebeğimi kaybettiğimi sanırım kabullenmek çok zordu. Güvenç Beye "aptalca bir düşünce olduğunu bildiğimi ama ya cihazda bir hata varsa diye düşündüğümü " söyledim. Kontrol tekrarı gerçekleşirken İşletme Müdür Emine HAnım işini gücünü o yoğunlukta bıraktı ve bir kızkardeş edasıyla geldi elimi tuttu beni teselli edebilmek için sakinleştirebilmek için herşeyi yaptı. Kendisine ne kadar teşekkür etsem az o yanımda olmasa her an bir sinir krizi geçirebilir iyice dağılabilirdim sanırım. Tüm personel başta Güvenç Bey ve İşletme müdürü Emine Hanım başta olmak üzere yanımda olduklarını hissettirdi acımı paylaştı . Gözlerindeki üzüntü ve samimiyet tamamen gerçekti. Ben o an onlar için bir müşteri yada hasta değil bir aile üyesiydim bunu tam anlamıyla hissettim.
Bu gün biliyorum ki acımı paylaşmak bir nebze üzerimden almak için dün etrafımda dört dönen o insanlar yarın bana tekrar anne olabilmem için ellerinden gelen her şeyi fazlasıyla yapacaklar..Hepsine her şey için ne kadar teşekkür etsem az.
Sizin için Çok üzüldüm, ne diyeceğimi bilemedim bu yıl bir düşükte ben yaşadım. Söyleyecek bir söz bulamıyorum. Hiç bir söz avutmadı beni çünkü.. ben de Çok üzüldüm ve yıkıldım ama Allah büyük her işte bir hayır vardır diye düşünmek lazım..Hepinize çok teşekkür ederim. Allah sizlere ve bebeklerinize zeval vermesin. Rabbim hepinizin kucağını doldursun.
(
Allah analı babalı uzun musmutlu ömürler versin gözün aydın canimm
Cuma günü dogum oldu
Ben yarın taburcu olacagim sen nasılsın
Cok şükür Allah bagıslasın mevlam bahtını açık etsin inşallah
Cuma günü dogum oldu
canımmmm allah analı babalı büyütsüm,tebrik ederim. ama 3 ocaktaydı doğum?
Cuma günü dogum oldu
Cook sevindim kavuşmuşsun bebeğine Allah analı babalı sağlıklı büyütsün ins..
Cuma günü dogum oldu
Canım sana nasıl teselli versek versek acın hafiflemez ama birde şöyle düşün sağlıksiz bir bebek olsaydı dogsaydı inan her gün bu çektiğin acının bin katlı mislisini çekerdin kendin için değil evladın için üzülürdün her şeyde vardir bir hayır hiç düşük yapmadım ama şuna evladimin sağlık sorunları ile sınanıyorum bende çok mücadele verdim O amh hamiş kaldım çok şükür annelik duygusunu tattmım ama inanan hepimiz bir şekilde sınaniyoruz ama en büyük acı evlat acısı Allah'ım inş tez zamanda tekrar hamile kalıp sağlıklı kucağına almayı nasip eder..Hepinize çok teşekkür ederim. Allah sizlere ve bebeklerinize zeval vermesin. Rabbim hepinizin kucağını doldursun.
(
Bebegini sağlıkla mutlulukla iyi günlerde buyüt ins.tatlı bebeginin bahtı açik olsun kavustunuz ne güzel maşallah
Cuma günü dogum oldu