Hepinize çok teşekkür ederim. Allah sizlere ve bebeklerinize zeval vermesin. Rabbim hepinizin kucağını doldursun.
Bebeğim dün kürtajla alındıktan sonra genetiğe yollandı sonuç 2 3 hafta içinde çıkacakmış. Maalesef 4000 de 1 ihtimalle olabilen omfalosel geldi benim bebeğimi buldu
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
((( Karın duvarı maalesef gelişmemişti
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
(
Dün benim açımdan çok zordu. Ama Bahçeci Fulyadaki Dr.um Güvenç Bey'in , başta işletme müdürü Emine Hanım olmak üzere tüm personelin beni bir aile üyesi gibi görüp üzüntümü paylaşması bir nebze olsun bu üzüntümü daha krizsiz atlatmama yardımcı oldu.
Bebeğimi kaybettiğimi sanırım kabullenmek çok zordu. Güvenç Beye "aptalca bir düşünce olduğunu bildiğimi ama ya cihazda bir hata varsa diye düşündüğümü " söyledim. Kontrol tekrarı gerçekleşirken İşletme Müdür Emine HAnım işini gücünü o yoğunlukta bıraktı ve bir kızkardeş edasıyla geldi elimi tuttu beni teselli edebilmek için sakinleştirebilmek için herşeyi yaptı. Kendisine ne kadar teşekkür etsem az o yanımda olmasa her an bir sinir krizi geçirebilir iyice dağılabilirdim sanırım. Tüm personel başta Güvenç Bey ve İşletme müdürü Emine Hanım başta olmak üzere yanımda olduklarını hissettirdi acımı paylaştı . Gözlerindeki üzüntü ve samimiyet tamamen gerçekti. Ben o an onlar için bir müşteri yada hasta değil bir aile üyesiydim bunu tam anlamıyla hissettim.
Bu gün biliyorum ki acımı paylaşmak bir nebze üzerimden almak için dün etrafımda dört dönen o insanlar yarın bana tekrar anne olabilmem için ellerinden gelen her şeyi fazlasıyla yapacaklar..Hepsine her şey için ne kadar teşekkür etsem az.