- Konu Sahibi akideciknane
- #63.661
bende umut kliniğinde ebru hanımda tedavi gördüm benim sürecim çok olumlu geçti doğum yaptım pozitif mutlu sona ulaştım dilerim hepiniz aynı güzel sonu yaşarsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba geçmiş olsun çok üzüldüm. Kaç haftalıktı ?Bebeğimi kaybettim maalesef.Dünkü muayenede kalp atışını duyamadık.Güvenç Bey in de benim de dilimiz tutuldu ne yapacağımızı bilemez hale geldik.Büyük ihtimalle omfesali oluştu. Rabbim bu sefer olmaz dedi hiç kendimde değilim. Bu risklerin en başından farkındaydım ama bu beni buna hazırlamamış maaalesef. Bunu nasıl aşacağımı nasıl toparlanacağım bilmiyorum.
Bebeğim kürtajla aşındıktan sonra genetiğe gidecek .Ssonra sanırım 2-3 ay dinlenme süreci verilecek ardından tekrar Rabbim izin verirse Güvenç Bey le yola devam. Olursa bu iş onunla olacak buna inanıyorum.
Allah sizlere üzüntü yaşatmasın sağlıkla bebeklerinize kavuştursun.
Bebeğimi kaybettim maalesef.Dünkü muayenede kalp atışını duyamadık.Güvenç Bey in de benim de dilimiz tutuldu ne yapacağımızı bilemez hale geldik.Büyük ihtimalle omfesali oluştu. Rabbim bu sefer olmaz dedi hiç kendimde değilim. Bu risklerin en başından farkındaydım ama bu beni buna hazırlamamış maaalesef. Bunu nasıl aşacağımı nasıl toparlanacağım bilmiyorum.
Bebeğim kürtajla aşındıktan sonra genetiğe gidecek .Ssonra sanırım 2-3 ay dinlenme süreci verilecek ardından tekrar Rabbim izin verirse Güvenç Bey le yola devam. Olursa bu iş onunla olacak buna inanıyorum.
Bebeğimi kaybettim maalesef.Dünkü muayenede kalp atışını duyamadık.Güvenç Bey in de benim de dilimiz tutuldu ne yapacağımızı bilemez hale geldik.Büyük ihtimalle omfesali oluştu. Rabbim bu sefer olmaz dedi hiç kendimde değilim. Bu risklerin en başından farkındaydım ama bu beni buna hazırlamamış maaalesef. Bunu nasıl aşacağımı nasıl toparlanacağım bilmiyorum.
geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim inşallah bir dahakine kucağına almayı nasip etsinBebeğimi kaybettim maalesef.Dünkü muayenede kalp atışını duyamadık.Güvenç Bey in de benim de dilimiz tutuldu ne yapacağımızı bilemez hale geldik.Büyük ihtimalle omfesali oluştu. Rabbim bu sefer olmaz dedi hiç kendimde değilim. Bu risklerin en başından farkındaydım ama bu beni buna hazırlamamış maaalesef. Bunu nasıl aşacağımı nasıl toparlanacağım bilmiyorum.
Rabbim sabır versin birdaha yasatmasın hiçkimseye.Bebeğimi kaybettim maalesef.Dünkü muayenede kalp atışını duyamadık.Güvenç Bey in de benim de dilimiz tutuldu ne yapacağımızı bilemez hale geldik.Büyük ihtimalle omfesali oluştu. Rabbim bu sefer olmaz dedi hiç kendimde değilim. Bu risklerin en başından farkındaydım ama bu beni buna hazırlamamış maaalesef. Bunu nasıl aşacağımı nasıl toparlanacağım bilmiyorum.
çok geçmiş olsun Allah sabırlar versin insallahBebeğimi kaybettim maalesef.Dünkü muayenede kalp atışını duyamadık.Güvenç Bey in de benim de dilimiz tutuldu ne yapacağımızı bilemez hale geldik.Büyük ihtimalle omfesali oluştu. Rabbim bu sefer olmaz dedi hiç kendimde değilim. Bu risklerin en başından farkındaydım ama bu beni buna hazırlamamış maaalesef. Bunu nasıl aşacağımı nasıl toparlanacağım bilmiyorum.
Çok geçmiş olsun bende haziranda bebegimi kaybettim kalbi durdu inanılmaz zor geliyor insana ama güçlü olup tekrarına hazırlanmak gerekiyor allah kucağını doldursunBebeğimi kaybettim maalesef.Dünkü muayenede kalp atışını duyamadık.Güvenç Bey in de benim de dilimiz tutuldu ne yapacağımızı bilemez hale geldik.Büyük ihtimalle omfesali oluştu. Rabbim bu sefer olmaz dedi hiç kendimde değilim. Bu risklerin en başından farkındaydım ama bu beni buna hazırlamamış maaalesef. Bunu nasıl aşacağımı nasıl toparlanacağım bilmiyorum.
allah sabır versin canım, çok üzüldüm gerçekten. devam edeceğine de çok sevindim, en azından hamile kalabildiğini gördün, bundan sonrası için moral çok önemli, tüp bebekte moral gerçekten önemli. devam edeceksin madem, kendini toparlayıp bu sefer olduysa ileride neden olmasın şeklinde düşünmen, bundan sonra kendine bakman lazım. çok zor, ben de iki kez yaşadım biliyorum, ama toparlanıyorsun....Bebeğimi kaybettim maalesef.Dünkü muayenede kalp atışını duyamadık.Güvenç Bey in de benim de dilimiz tutuldu ne yapacağımızı bilemez hale geldik.Büyük ihtimalle omfesali oluştu. Rabbim bu sefer olmaz dedi hiç kendimde değilim. Bu risklerin en başından farkındaydım ama bu beni buna hazırlamamış maaalesef. Bunu nasıl aşacağımı nasıl toparlanacağım bilmiyorum.
en az 3 folikül lazım diyorlar tüp bebek için, ama sizin geçmişinizi bilmiyorum, doktorunuz geçmişinize göre devam demiş olabilirMerhaba arkadaşlar bende bugün 2.tedavinme başladım ancak kafam çok karışık profesörümün asistanı yaptı muaynemi oda doktor ve solda basit kist görüyorum hic yumurta yok dedi sağda 2 folikül görüyorum dedi tedavi yapmaya biliriz bu ay belki yumurtalık prp si yaparız birdahaki ay başlarız ben bir hocama danisayim dedi.hoca ise bu ay başlıyoruz yüksek dozla dedi kafam karıştı şimdi benim 2 fokikülden fazla fokikul çıkarmi sizce yada bu hangisi doğrusunu yaptı kafam allak bullak
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için ben zaten 2 folikül olduğundan şüpheliyim çünkü gerçekten öyle olsaydı dediğin gibi başlamazdi asistan yanlış gördü bence prof oyüzden başladien az 3 folikül lazım diyorlar tüp bebek için, ama sizin geçmişinizi bilmiyorum, doktorunuz geçmişinize göre devam demiş olabilir
Hippolyta çok üzüldüm kaybına. Umarım denemekten vazgeçmezsin. Şimdi biraz dinlenip tekrar yoluna devam etmeni çok isterim. Bugün benim de opumda yumurta çıkmadı. Doktorla görüşücem birazdan. Ama azimle devam edicem inşallah gücüm yettiğince. Allah hepimize kolaylık versin.Bebeğimi kaybettim maalesef.Dünkü muayenede kalp atışını duyamadık.Güvenç Bey in de benim de dilimiz tutuldu ne yapacağımızı bilemez hale geldik.Büyük ihtimalle omfesali oluştu. Rabbim bu sefer olmaz dedi hiç kendimde değilim. Bu risklerin en başından farkındaydım ama bu beni buna hazırlamamış maaalesef. Bunu nasıl aşacağımı nasıl toparlanacağım bilmiyorum.
hayırlısı olsun yumurta hiç büyümedi mi olgun mu çıkmadı hiçHippolyta çok üzüldüm kaybına. Umarım denemekten vazgeçmezsin. Şimdi biraz dinlenip tekrar yoluna devam etmeni çok isterim. Bugün benim de opumda yumurta çıkmadı. Doktorla görüşücem birazdan. Ama azimle devam edicem inşallah gücüm yettiğince. Allah hepimize kolaylık versin.
2 folikül görünüyodu hiç çıkmamış. Biosteron omepa q10 ve neofortil m diye takviye kullandırıyor onlara devam dedi. Başka bi ay çıkabilirmiş.hayırlısı olsun yumurta hiç büyümedi mi olgun mu çıkmadı hiç
Çok üzüldüm Allah kalbine ferahlık versin en kısa zamanda yeniden deneyip o denemede bebegine kavuş inş.çok zor cok haklısınBebeğimi kaybettim maalesef.Dünkü muayenede kalp atışını duyamadık.Güvenç Bey in de benim de dilimiz tutuldu ne yapacağımızı bilemez hale geldik.Büyük ihtimalle omfesali oluştu. Rabbim bu sefer olmaz dedi hiç kendimde değilim. Bu risklerin en başından farkındaydım ama bu beni buna hazırlamamış maaalesef. Bunu nasıl aşacağımı nasıl toparlanacağım bilmiyorum.