Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kendinizi niye kahrediyorsunuz karı koca.esler biraz daha abartiyor uzulmemek icin surekli beklemedeler.
Olumlu ol ki güzel gitsin testiniz çok güzel bebis merhaba dedi senin stresten uzak durman iyi olur.bana bunlari bir komsum soylemisti.cok onemli mutlu ve hevesli ol lütfen
Bak anneveoglusunun ne guzel bebegi geliyor.seninde sürprizin geldi.ikinizde ayni yaşlardasinız zaten.ins sağlikla gelsin annesi o seni çok seviyor sende onu :)

İnşallah hayırlısı, yarın bir kan tetkiki yapıp durum nedir gebelik varmı yokmu öğreneceğiz önce. Pozitif gelirse kadın Doğuma gideceğiz , hayırlısı inşallah yolunda gider herşey ..

anneveoğlusu merhaba, acaba sizin yaşınız kaç kaçıncı tüpbebek denemenizdi
Merhaba arkadaşım 41 yaşındayım bir tüp Bebek tedavisi gördüm pozitif gördüm düşük oldu düşük kanaması sonrasında adet görmeden doğal yoldan gebe kaldım

merhaba, acaba sizin yaşınız kaç kaçıncı tüpbebek denemenizdi

amh 1,5 düşmüş geçen yıl doğal yolla bir dış gebelik geçirdim, 2014 de bir düşük, donmuşlarım var bakalım deneyeceğim.
Amh iyi bence yaş grubumuza göre benimde dış gebelik var doğal yoldan inşallah sağlıkla tutunur embriyolarin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…