- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #62.181
Ben hep ictim sanirim.ama kan sulandirici ignem yoktu coraspirin di benim ki.ayrica bunun kan sulandiri özelligi oldugunu bilmiyordum.ben transferden sonra 4. Gun baslayip sonuc alana kadar da ictim.embriyo tutunur diye egricayir sayfasinda yaziyordu.içmesende olurAri sütünü transfer sürecinde kullanan var mi?
Arisutu Kan sulandirdigi icin soruyorum..
Hem kan sulandirici iğneler hem ari sütü fazla gelir mi?
Benim cevabım hep ayni arkadaşlarda sıkıldi.dr um erbil yagmur u tavsiye ederimMerhaba kızlar
41 yasindayim dogal yollarda 5 hamilelik yaşadım ikisi düşükle sonuçlandı üçünün de kalbi durdu ve kürtajla alındı Profesör Doktor Yücel Kahraman da bir tane de başarısız tüp bebek denemem var. özellikle başarılı tedavisi olan arkadaşlar bana merkez ya da doktor tavsiyesinde bulunabilir mi ?çok canım sıkkın eşim tedaviye inanmadığını söylüyor Bu benim son şansım olabilir O yüzden iyi seçim yapmam gerekiyor..
Özelden tebrik etmistim ama buradan da Allah anali babali buyutsün diyorum.tatlı ogluna sağlikla uzun ömür dilerim güle gule iyi günlerde buyütün ins.hamilelik günlüğü bebeğin doğacağı muhtemel günden sonra otomatik kalkıyor sanırım. çok uzun zamandır giremiyorum, girsem bile en fazla birkaç dakika bakıp çıkıyorum.
oğluşum geldi, evet. 2 haftalık olduk :) hiç geçmeyecek sanıyordum oysa... senin de sağlıkla geçsin hamileliğin, sağlıkla gelsin yavrun.
Tesekkur ederim cevap verdiğiniz için. Siz kaç yaşındasınız ve tedaviniz sonucunda hamile kaldınız mıBenim cevabım hep ayni arkadaşlarda sıkıldi.dr um erbil yagmur u tavsiye ederim
Cok dikkatli basarili çunkü cok zeki bence.senin de bu cabana memnun kalabilecegin bir doktor lazim seninle cidden ilgilenecek hersey yapildi denilecek.cunku verilen igneler bile drdan dr a degisiyor.sonra doktor onemli degil dersen bahceci fulyaninda labaratuvari ozellikle de embriyologların basi imis Necati Fındikli icin Bahceci Fulyada derim.ama ayni dr ilgisini ben olsam beklemezdim cunku erbil beyden sonra ayni ilgiyi ben orada gormedim :))
Ayyy ne güzel senin süreç nasıldı. 2 yumosla mi başladın nasıl gelişti paylaşırmışım lütfen.Bende 2 yumoş ile hamileyim şu anda...darısı sizlere olsun...
Maşallah maşallah olsun. Allah sağlıklı mutlu ömür versin.hamilelik günlüğü bebeğin doğacağı muhtemel günden sonra otomatik kalkıyor sanırım. çok uzun zamandır giremiyorum, girsem bile en fazla birkaç dakika bakıp çıkıyorum.
oğluşum geldi, evet. 2 haftalık olduk :) hiç geçmeyecek sanıyordum oysa... senin de sağlıkla geçsin hamileliğin, sağlıkla gelsin yavrun.
Benim ilk önce hiç folikülüm yoktu...amh 0.04 ve FSH yüksekti...kendim bi kaç ay bitkisel kürlerle FSH düşürdüm sonra ilk ay klomen+çatlatma iğnesi ile 1 folikül gelişti ama yumurta çatlamadı kiste dönüştü..sonraki ay tüp bebek denedik uzun protokol başladılar ve hiç folikülüm gelişmedi tedavi iptal oldu ..ondan sonraki ay tekrar mini tüp bebek tedavisine başladık ve iki tane folikül gelişti ..az ilaç kullanıldı ..ve ikiside şükür kaliteli oldu..3.gün embriyosu olarak transfer yapıldı...ben genetik araştırma yada dondurma istemedim...yani embriyolarla oynansın istemedim..o yüzden taze transfer oldu ve çok şükür şu an hamileyim...Ayyy ne güzel senin süreç nasıldı. 2 yumosla mi başladın nasıl gelişti paylaşırmışım lütfen.
Bugün dr konuştum tekrar kesinlikle genetik yapilsin istiyorum ben. 3. Gün için şans vermek istermisin dedi. Hayır dedim Genetik yapilmadan olmaz dedim. Bakalim artık yarin sabah toplama yapılacak....
Senin de tedavin hayırlı olsun . kaç yumurtan var şu an?Ayyy ne güzel senin süreç nasıldı. 2 yumosla mi başladın nasıl gelişti paylaşırmışım lütfen.
Bugün dr konuştum tekrar kesinlikle genetik yapilsin istiyorum ben. 3. Gün için şans vermek istermisin dedi. Hayır dedim Genetik yapilmadan olmaz dedim. Bakalim artık yarin sabah toplama yapılacak....
Hayırlı olsun hamileliğin sağlıkla kucağına almak kısmet olsun. Benim 5. Tedavim en son geçen sene 5. Gün transfer edildi fakat negatifle sonuçlandı. Bu sefer daha emin adımlarla ilerlemek ıstiyorum.Benim ilk önce hiç folikülüm yoktu...amh 0.04 ve FSH yüksekti...kendim bi kaç ay bitkisel kürlerle FSH düşürdüm sonra ilk ay klomen+çatlatma iğnesi ile 1 folikül gelişti ama yumurta çatlamadı kiste dönüştü..sonraki ay tüp bebek denedik uzun protokol başladılar ve hiç folikülüm gelişmedi tedavi iptal oldu ..ondan sonraki ay tekrar mini tüp bebek tedavisine başladık ve iki tane folikül gelişti ..az ilaç kullanıldı ..ve ikiside şükür kaliteli oldu..3.gün embriyosu olarak transfer yapıldı...ben genetik araştırma yada dondurma istemedim...yani embriyolarla oynansın istemedim..o yüzden taze transfer oldu ve çok şükür şu an hamileyim...
1 senedir her Ay fsh yüksekti ve 1 adet ancak oluşuyordu. Bu ay 2 tane ile başladım işten çıktım fsh 12 ye düştü:) Simdi 2 yumosla çatlama iğnesi yaptım. Cuma günü toplama yapılacakSenin de tedavin hayırlı olsun . kaç yumurtan var şu an?
İnşallah ikiside sağlıklı embriyo olur ve pozitif sonuçlar alırsın cnm...hayırlı olsun şimdiden.1 senedir her Ay fsh yüksekti ve 1 adet ancak oluşuyordu. Bu ay 2 tane ile başladım işten çıktım fsh 12 ye düştü:) Simdi 2 yumosla çatlama iğnesi yaptım. Cuma günü toplama yapılacak
Ben yumurta toplama gününe kadar kullanıp bıraktımm herhangi birşey olmadı .Ari sütünü transfer sürecinde kullanan var mi?
Arisutu Kan sulandirdigi icin soruyorum..
Hem kan sulandirici iğneler hem ari sütü fazla gelir mi?
Ben gec evlendim 44 yasima subatta girdim ve 40 gunluk bebegim var.erbil beyin tedavisiyle hamile kaldim 43.Tesekkur ederim cevap verdiğiniz için. Siz kaç yaşındasınız ve tedaviniz sonucunda hamile kaldınız mı
Amin canım çok sağol Rabbim herkese nasip etsinAllah sağlıkla, rahat bir doğum nasip etsin inşallah. Bebeğini sağlıkla kucağına al
Gozunaydin canım Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin darısı basimahamilelik günlüğü bebeğin doğacağı muhtemel günden sonra otomatik kalkıyor sanırım. çok uzun zamandır giremiyorum, girsem bile en fazla birkaç dakika bakıp çıkıyorum.
Ben gec evlendim 44 yasima subatta girdim ve 40 gunluk bebegim var.erbil beyin tedavisiyle hamile kaldim 43.
5 yaşındaydim.
Ankarada yasadıgım halde istanbula tedavi icin gelip gittim.
Cok çok tesekkür ederim ayrıca sizde cok iyi birisiniz ki böyle dikkatinizi cektim.Allah hepimizi mutlu etsin ins.ve duana amin diyorum.profil resminde o kadar güzel ki bayıldım.bende boyle tatli bir resim bulmak istiyorum.ins. boyle çocugun olur.herkesin profilindeki gibi çocugu olsa keşkeAllah bebeğinizi sağlıkla büyütmenizi nasip etsin.
Sizin pozitifliğiniz mesajlarınıza yansıyor ve bu foruma giren arkadaşlara da umut oluyor. Allah sizi hep mutlu etsin inşallah.
Hayırlı uğurlu olsun ins.çok sakin olun stres yapmayın.zaten uygularsınızda.proteininizi alin sik sık.kemik sulu dana eti haslamasi yiyin ilk günler.beslenmenize dikkat edin.is güc yapmayin.sevdiginiz seyleri yapın ve buralara fazla girmeyin ki kafaniza takılmasın.Merhaba arkadaşlar cumartesi günü transfer olacak.tavsiyesi olan var mı?bu iste yeniyim...1.5yillik evliyim onerilerinizi bekliyorum herkese bol şans hayırlısı olsun inşallah hepimiz için iyi geceler...
canım bol bol su iç rahim kasılmalarını azaltma yaptığı için tutunma kolaylaşıyor avakado havuç kavrulmamış fındık ve badem ye arkadaşımMerhaba arkadaşlar cumartesi günü transfer olacak.tavsiyesi olan var mı?bu iste yeniyim...1.5yillik evliyim onerilerinizi bekliyorum herkese bol şans hayırlısı olsun inşallah hepimiz için iyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?